champagne.gif

Om B52/AFC

Uanset dine bevœggrunde for at spille fodbold er du altid velkommen i B52/AFC. Her er plads til alle uanset evner, sportslig ambition, kønog kulturel baggrund. Vi kan, i en af Nordjyllands største afdelinger, tilbyde dig en både seriøs og social klub og vi mener selv, vi er gode på begge områder. Vores flagskib på herresiden spiller pt. iserie 3 mens vi på kvindesiden i øjeblikket frister en tilvœrelse i serie 1.Dameholdet har tidligere vœret med på absoluthøjeste niveau og klubben arbejder hårdt på igennem målrettet ungdomsarbejde at bringe seniorholdet tilbagetil tidligeretiders høje niveau. Klubbens ambitioner lyder altså på avancementfor såvel førsteherre- som førstedame. På disse hold lœgges dersåledes også??en høj grad af seriøsitet for dagen til både trœning og kamp.Samtidig er B52/AFC imidlertid også i høj grad en social klub, hvor der lœgges stor vœgt på??aktiviteter udenfor kridtstregerne, hvadenten det drejer sig om det daglige liv i klubhuset eller de større sociale arrangementer der arrangeres i sœsonens løb.

Vi tilbyder blandt andet:
- Seriøse trœnere og holdledere til hvert hold
- Målmandstrœner
- Massør
- Fysioterapeut
- Diverse holdplejeordninger,
-Et velfungerende klubstyret cafeteria
- Ã…rbog

Klubben er drevet affrivillige ledere, dergør et stort stykke arbejde for, at alt fungerer og du som medlemkan befinde dig godt. Vi opfordrer derfor også alle medlemmer til at tage deres tørn i klubdriften, hvadenten det er som bestyrelsesmedlemmer, trœnere eller blot som arbejdskraft i forbindelse med diverse arrangementer; hjœlpsomme hœnder modtages altid med åbne arme (klik her for at se, hvordan du kan hjœlpe).I det daglige er det eneste vi forventer af dig som medlem, at du har en kammeratlig adfœrd og betaler dit kontingent. Dettebefinder sig i øvrigt på et niveau, der er sammenligneligt med byens øvrige klubber.Der er endvidere studierabat for alle, der kan fremvise et gyldigt studiekort. For mere information om dette se her.

LRL-Design