B52/AFC - Serie 6 Herrer: Kampreferat
Hovedsponsor

Kampreferat Serie 6 Herrer

Ellidshøj IF - B52/AFC 2-1
Målscorere:
B52: Lee Linnemann
Ellidshøj: Søren Thomsen (selvmål), Ham-med-de-røde-œrmer
Tilskuere: 3 køer og 1 hest

Arena Ellidshøj dannede lørdag eftermiddag rammen om det, der skulle vise sig at blive Hœrens første nederlag siden august sidste år, hvor det højst ufortjent lykkedes ØB at hive en 2-1 sejr hjem. Dengang endte B52 som bekendt alligevel med at vinde puljen, så intet er tabt endnu, selvom Ellidshøj efter tre kampe har skabt sig et fem points forspring til B'erne.

Kampen, der blev afviklet i blœndende solskin på en flot forårsdag, kom langt henad vejen til at foregå på hjemmeholdets prœmisser. Det betød et vœld af høje bolde, hvor Ellidshøj i kraft af overlegen fysik kom til at dominere spillet. Det lykkedes således kun i glimt for de i dagens anledning rødblusede B'ere at få etableret det flade kombinationsspil, der ellers kendetegner holdet på deres gode dage. Stor usikkerhed i den bagerste kœde gjorde ikke situationen bedre og det var meget symptomatisk B52 selv der satte den første Ellidshøj scoring på tavlen. Manglende kommunikation i forbindelse med en af de talløse lange afleveringer fra hjemmeholdet resulterede i, at Søren Thomsen satte et ellers fremragende hovedstød i nettet; desvœrre for B52 i den forkerte ende.

Mod slutningen af første halvleg lykkedes det i flere situationer at få kombinationerne igang, hvilket første til flere gode tilbud. Det største tilfaldt Jens Fisker, der af Lee Linnemann blev spillet fri i venstre side af feltet, men ikke formåede sœtte bolden inden for rammen på den knoldede bane. Kort før pausen var det så veteran-kreatøren Kristian Styrishave, der med en fremragende pasning fandt topscorer Linnemann, som på smukkeste vis afsluttede i fjerneste målhjørne.

Anden halvleg fortsatte i samme spor som første med Ellidshøj som de toneangivende, mens B52 fortsat ikke kunne finde frem til deres eget spil. Midt i halvlegen faldt afgørelsen da manden-med-de-røde-œrmer lavede en hurtig vending udenfor feltet og resolut trykkede af. Den ellers relativt svage afslutning fangede keeper Mike Knøss på det forkerte ben og sneg sig ind ved den ene stolpe.

På trods af den svage indsats fik Hœren alligevel chancen for at komme tilbage i opgøret, der nok som minimum burde have kastet et enkelt point af sig. Først oversprintede Fisker både det halvtunge Ellidshøj forsvar og deres keeper, der holdt picnic udenfor feltet, for derefter at brœnde på det skammeligste. Og i sidste minut fik Morten Villumsen helt fejlagtigt underkendt en ellers smuk scoring for offside.

Østlandenes FC - B52/AFC 3-3
Målscorere:
For B52: Lee Linnemann (2) og Thileeban Chandrakumaran (str)
For ØFC: Grydemanden (3)
Tilskuere: Ikke oplyst da tœlleapparatet var i stykker

Et drabeligt og underholdende opgør på det tidligere Dansom Park endte med at kombatanterne delte i porten med facit 3-3. Der skulle imidlertid både dramatik og et vanvittigt comeback i slutminutterne til før vi nåede så langt.

Efter en nervøs start, hvor de gœve B'ere lod sig presse for let tilbage i defensiven af det teknisk velfunderede hjemmehold, blev opgøret for alvor skudt i gang, da Lee Linnemann resolut svingede højreskøjten fra stor afstand. Den stakkels keeper i ØFC målet var prisgivet, da den lille runde med saft og kraft strøg ind under overliggeren.

Fra dette tidspunkt kom Hœren bedre med i opgøret, der var prœget af stor vilje og fight fra begge sider. Et skarpt kontraangreb midt i halvlegen burde have resulteret i en 2-0 scoring men Kim 'Mumien' Reinholdt tillod sig at misbruge den ellers glimrende tvœrpasning fra Chili. Det viste sig trods alt ikke muligt at holde ØFCs stœrke offensiv stangen halvlegen ud og flere gange brœndte det således på bagude. Der skulle dog en sœrdeles tvivlsom dommerkendelse til før ØFC fik udlignet i en situation, der blev skabt på baggrund af et umiddelbart klart frispark på Jakup Hvalslagter. Misœren kostede endvidere den gœve fœring et gult kort for at bruge mund, hvilket satte holdet yderligere under pres. Stormen blev dog reddet af og holdene gik til pause med stillingen 1-1.

Anden halvleg startede tœt, men desvœrre for Hœren var det ØFC der kom først på tavlen, da Grydemanden scorede sit andet mål på en ripost. Herefter fulgte matchens dramatiske højdepunkt, da en ØFC spiller i forbindelse med et hjørnespark blev offer for sit eget temperament og indledte et fysisk overfald mod den ellers så rolige Jens Bitsch. Det kostede et velfortjent rødt kort og efter alt at dømme en lœngere karantœne, da han efterfølgende også valgte at overfuse kampens dommer med gloser vi skal undlade at gengive her.

At spille en mand i undertal generede tilsyneladende ikke ØFCs Grydemand, der i stedet fuldbyrdede sit hattrick med en perle til 3-1. B52 forsøgte herefter at etablere et pres, som for alvor blev massivt mod slutningen af halvlegen. I det 83. minut blev holdet tilkendt et straffespark, som Chili sikkert udnyttede og resten af opgøret blev et regulœrt stormløb mod ØFC målet. Det blev i sidste ende Bødekassemesteren, der satte det afgørende stød ind med en sukkerbal til Linnemann, der sikkert udnyttede chancen.

Nœste runde byder på endnu et spœndende opgør mod Ellidshøj, hvor Hœren forhåbentlig kan løbe med alle tre point og tage teten i puljen.

Holdsponsor

Banner


LRL-Design