Hovedsponsor
kop_660x110.jpg

Fodbold Fitness For Kvinder

B52/AFC inviterer alle kvinder til et nyt fodboldtilbud: Motionsfodbold for kvinder.

Vi starter op torsdag den 20. april kl. 18.00

Alle kvinder kan vœre med.

Nu tilbyder B52/AFC en fleksibel form for fodbold, der gør op med idéenom, at seniorfodbold kun handler om at spille turneringskamp.

Et simpelt trœningsprogram baseret på styrketrœningsøvelser for hele kroppen sikreropvarmningen og nedsœtter risikoen for skader, mens et trœningsforløb med varierendefodboldøvelser og spil giver inspiration til selve fodboldspillet.

Forudgående fodbolderfaring eller fodboldudstyr er ikke et krav,ligesom alder og fysisk form er underordnet.

Fleksibilitet er nøgleordet i Motionsfodbold for kvinder, og vi glœder os til at tageimod nye kvinder i klubben:

”Med vores nye tilbud er vi klar til at tage imod demange kvinder og mødre, der har lyst til at vœreaktive i fodboldklubben i stedet for kun at stå på??sidelinjen. Det kan både vœre kvinder, der har lagtstøvlerne på hylden pga. tidsmangel – men også dekvinder, der savner et fodboldtilbud, hvorturneringsplanen ikke er omdrejningspunktet", siger Susanne Holst, der er klubbens kontaktperson for Fodbold Fitness.

Sundere end at løbe en tur

Konceptet fra Dansk Boldspil-Union (DBU) kombinerer fodbold- og styrketrœning ogbygger på et 12 ugers motionsprogram, hvor ugens styrkeøvelser fungerer somopvarmning efterfulgt af fodboldtrœning. Fodbolddelen består både af tekniske øvelser,småspil samt spil på to mål.

Fodbold er en fantastisk motionsform, fordi det er sjovt og socialt. Men faktisk er fodboldogså en både sund og effektiv trœningsform, der giver bedre resultater end fx løb.Det viser undersøgelser fra Institut fra Idrœt ved Københavns Universitet, der har testetmotionsfodbold, løb, jog og styrketrœning på flere sundhedsparametre – fx kondition,muskelopbygning, vœgt og fedtprocent.

Samlet set gav fodbold det bedste resultat, og de mange sundhedsmœssige gevinster eruafhœngige af banens størrelse og antallet af spillere.

  • Alle kvinder kan spille med.
  • Start en gratis prøveperiode
  • Du tilmelder dig fra gang til gang eller viavores Facebook gruppe


Brug for mere information?

Kontakt Susanne Holst på 20711463 ellersholst@hotmail.com.

Kom og vœr med fra start torsdag den 20. april kl. 18.00LRL-Design