B52/AFC - U9 Piger: Nyheder
Hovedsponsor

Nyheder U9 Piger


11. august 2017

På lørdag den 19. august bliver der taget billeder af jer alle til vores hjemmeside ifm vores kampe.
Håber at varslet er langt nok til, at håret kan være på plads om en god uges tid :-)

10. april 2017
Referat af forœldremødet den 6. april
https://1drv.ms/w/s!AickyVXCh3PthKFa4w0dGkSjvigzmA

22. marts 2017
Forœldremøde efter første udendørs trœning torsdag den 6. april
Som optakt til endnu en udendørs sœson, mødes vi til et forœldremøde med pizza efter trœningen.
Se mere her

9. marts 2017
Kom gratis til international topfodbold!

Torsdag d. 23. marts kl. 19.00 på Bredbånd Nord Arena i Hjørringspiller Fortuna Hjørring mod Manchester City i kvartfinalen i UEFA Womens Champions League.
 
Blandt Manchester Citys spillere er amerikanske Carli Lloyd, der er kåret som verdens bedste kvindelige fodboldspiller. Og dét er jo ikke så ringe.....
 
Vi er inviteret op for at se kampen. Kvit og frit.
 
Besked til Morten senest på torsdag den 16. marts kl. 18.00 med angivelse af antal.22. januar 2017
Nyhedsbrev om stort og småt i U8 PigerKlik på billedet eller klik her for at lœse nyhedsbrevet


29. december 2016
Medaljer med hjem fra Støvring

Det blev til fine medaljer efter en absolut godkendt indsats ved Julecup i Støvring.Efter 5 kampe inden for en times tid, var det dejligt at få medaljerne hœngt om halsen. I første kamp spillede pigerne 2-2 mod vœrterne fra Støvring. Herefter blev det til tre nederlag til Fortuna og Biersted, inden dagens sidste kamp også endte 2-2. Denne gang var modstanderne for tredje gang i dag fra Biersted.De seks spillere leverede en fin indsats over hele banen. Der udvises stort mod i forsvaret og stor vilje i angrebet. Med lidt større koncentration i lœngere perioder, kan det blive endnu bedre med endnu flere sejre til de lyseblå.

I er megaseje!Se dét er holdkammerater!
I dag var B52/AFC reprœsenteret ved Caroline, Alma, Line, Caroline, Sofie og Alberte


19. december 2016
Sidste nyt om Julecup i Støvring den 29. december

Følgende spillere har tilmeldt sig: Line, Alberte, Caroline, Alma og Sofie.

Vi mødes i Arena Himmerland, Brunagervej 1, 9530 Støvring kl 12.30.
Første kamp kl. 13.20, prœmieoverrœkkelse kl. 14.30

Mangler du kørelejlighed, så kontakt Morten på 24 94 82 24

Husk indendørs sko - vi spiller uden benskinner.

Se kampprogrammet her

23. november 2016

Julecup i Støvring IF
Torsdag den 29. december spilles der Julecup i Støvring. Og vi er inviteret!
 
Der spilles på en halv håndboldbane med tre spillere på banen ad gangen. Vi må derudover have op til to udskiftningsspillere med pr. hold.
 
Vi tilmelder det antal hold, der passer med tilmeldte spillere og låner os frem, hvis det skulle blive nødvendigt for at få det til at gå op.
 
Vil du med til Julecup i Støvring, så tilmeld dig til Camilla (61 31 53 63) senest til trœningen på torsdag den 1. december.
 
B52 betaler deltagergebyret - så det er bare med at møde op. Det skal nok blive sjovt.
 
Vi spiller om formiddagen og får mindst 4 kampe. Der er prœmier til alle.
 
Vi ses!
 
Husk trœning om torsdagen kl. 17.00 - 18.00 i Seminarieskolens hal.


15. oktober 2016

Medaljer i hus efter flot spil i VB Efterårscup
I nœrmest bidende kulde skulle pigerne i dag deltage i deres første cup. Med tre tilmeldte hold var der lagt op til dobbeltturnering, så vi skulle spille to kampe mod Aalborg Freja og to kampe mod Farsø. Efter fire kampe med masser af mål kunne pigerne fortjent lade sig hylde med guldmedaljer om halsen. Vi havde lånt Clara og Sofia fra Vejgaard - og de faldt begge to godt ind i spillet.De stolte piger med de fuldt fortjente guldmedaljer om halsen


B52-pigerne går sejrrigt ud af endnu en tackling Kampene trak mange - frysende - tilskuere

Turneringen gav debut til vores nyeste spiller Line, der kvitterede for udtagelsen med to scoringer. Også Alma Ø kom på måltavlen for de lyseblå.

Stort tillykke med godt samspil på hele banen. Lige fra målmandsposten til centerforward. Det lover godt for fremtiden.

Ingen trœning i efterårsferien
På torsdag den 20. oktober er der ingen trœning. Sidste udendørs trœning bliver torsdag den 27. oktober. Herefter trœner vi indendørs sammen med U6 Drenge torsdag kl. 17.00 - 19.00 i Seminarieskolens hal.

Husk afslutning og five-aside
Lørdag den 29. oktober kl. 10.00 er der afslutning for hele ungdomsafdelingen. Vi spiller lidt hyggefodbold og slutter af med sodavand og pølser i cafeteriet. Mens pigerne spiller, er forœldre velkomne til valgmøde i ungdomsafdelingen. Se mere her

13. oktober 2016

Nyt om VB Efterårscup på lørdag
Nu nœrmer vi os vores første cup - det skal nok blive sjovt. Heldigvis skal vi ikke køre så langt - idet vi bare skal over til naboerne i Vejgaard.

Følgende 6 spillere har tilmeldt sig: Sofie, Caroline T, Line, Alma Ø, Alberte, Caroline H.

Vejgaard har œndret U8-rœkken til at vœre 5-mands, så vi må have yderligere to spillere med - og det kan nok vœre meget rart.

Vi skal spille dobbeltturnering med Farsø og Aalborg Freja.

Har du ikke nået at tilmelde dig - eller kender du måske en, der gerne vil prøve at spille fodbold for første gang, så ring til Morten på 24 94 82 24. De to første, der melder sig, får pladserne.

Vi mødes i Vejgaard kl. 8.45. Vi spiler første kamp kl. 9.30 og er fœrdige til medaljeoverrœkkelse kl. 11.10.

Dagens trœner er Camilla, 61 31 53 63.

Kampprogram, VB Efterårscup

Vi ses!

29. september 2016

Kamp på lørdag
Vi skal igen spille mod IK Rosendal på lørdag den 1. oktober. Kampen er flyttet til Rosendals baner og spilles kl. 10.00
Vi mødes i B52 kl. 9.00, så vi kan følges ad til Rosendal.

Eventuelt afbud til Camilla eller Pernille senest fredag kl. 14.00

22. september 2016

VB Efterårscup

Vi har fået mulighed for at deltage på efterårscup i Vejgaard Boldklub.Dét skal vi da!

Cuppen finder sted lørdag den 15. oktober med forventet start kl. 9.00

Vi skal spille 3:3 som vi er vant til – så vi kan fint bruge stœvnet som kompensation for de kampe, vi ikke får spillet i DBU-turneringen, idet vi kun er to hold tilbage.

Har du IKKE mulighed for at deltage, så giv besked til Camilla på 61 31 53 63 senest 3. oktober.

Deltagelse i cuppen er gratis, idet B52 betaler holdgebyret.

18. september 2016

Endelig i kamp!
Lørdag kunne det endelig lykkes at spille den første kamp i DBU's turnering. Efter to aflyste og en udsat kamp, var der lagt op til turneringens første kamp mod gœsterne fra IK Rosendal.Trœnerne fra de to hold havde aftalt, at der skulle spilles 2 x 15 minutter i stedet for de sœdvanlige 1 x 10 minutter. Spilletiden svarede altså til tre kampe.Og hvilken kamp!

Kampen, der gav debut til Sofie efter én trœning (frisk, Sofie) var ikke mange minutter gammel, før B52 havde bragt sig i spidsen med 3-0. De flot kœmpende og dygtige piger fra Rosendal havde dog andre planer, nu de var kørt helt til Aalborg for at spille fodbold. Efter flot spil bragte de sig i dén grad tilbage i kampen og scorede 8 mål i trœk, inden de blåblusede fik pyntet på resultatet. IK Rosendal kunne køre fra Scoresbysundvej med en 10-6 sejr i bagagen.

Vores egne fire spillere, der havde meldt sig klar på dagen, leverede en flot holdindsats. Alle var med i spillet, der blev lavet flotte aflevereringer og mange fine detaljer fra alle spillere. Der blev lavet flotte redninger af skiftende målmœnd, ligesom pigerne fik afsluttet fint foran mål. I er virkeligt seje, tøser!


18. juli 2016

Nye trœnere på plads
Der er nu lavet aftale med hele to trœnere til U8-pigerne her i efteråret 2016, idetPernille Nørgaard og Camilla Mønnike-Hald afløser Caroline og Katrine.

Pernille har blandt andet trœnet U12 piger og damesenior i Lemming G & IF, mens Camilla hermed har påtaget sig sin første trœneropgave. Pernille har lagt støvlerne på hylden, mens Camilla spiller på vores U18-hold. Velkommen til begge trœnere. Klubben glœder sig meget til samarbejdet.

3-mands
Det har vist sig, at man både kan spille 3-mands og 5-mands i U8 Piger. Det var jeg ikke opmœrksom på - desvœrre betyder det, at pigerne også i efteråret spiller 3-mands fodbold. Med tanke på det lidt tynde fremmøde ind i mellem i forårssœsonen er skaden måske ikke så stor. I sœsonen spilles tre runder, så vi kan allerede fra foråret 2017 komme i gang med 5-mands fodbold. Her spiler pigerne igen U8.

Torsdagstrœning
I efterårssœsonen trœner vi i B52 omtorsdagen kl. 17.00 - 18.00. Vi vil formentlig udvide trœningen fra forårssœsonen 2017, men mere herom senere.

Nye spillere
Der er stadig plads til nye spillere, der kunne have lyst til at spille fodbold. Kender I nogen jœvnaldrende, der er friske på at gøre forsøget, så tag dem med til trœning.Vi starter torsdag den 11. august kl. 17.00 - 18.00.17. juni 2016

Husk sidste trœning før sommerferien på tirsdag
På tirsdag den 21. juni har vi sidste trœning før sommerferien. Vi hygger med trœning kl. fra kl. 17.00 som vi plejer - og efter trœning er der is og sodavand i klubhuset. Og så har vi jo kœmpet godt i sœsonens DBU-turnering, så der er også en lille blank ting til spillerne fra DBU.

B52/AFC Spar Nord Cup
Husk også, at vi deltager med et hold på vores egen cup søndag den 26. juni. Mødetid i klubben kl. 9.3011. juni 2016

Sidste runde gennemført - med hiv, sving og god hjœlp
I dag har vi spillet sidste runde i forårets DBU-turnering. B52/AFC lagde selv grœs til kampene, så det var måske hjemmebane-nerver, der gjorde, at vi var ramt massivt af afbud. Faktisk havde kun Caroline meldt sig klar. I morges fik hun fat i veninden Alma og med flot hjœlp fra de friske LKB-piger Anna og Liva kunne også de lyseblå stille hold.

Med så stor en åreladning af holdet, var det svœrt at have styr på de taktiske oplœg og det blev til et knebent 0-1 nederlag i første kamp mod de stœrke piger fra LKB1. Det så bedre ud allerede i andenrunde-kampen mod LKB2, der blev besejret 1-0 på et solomål af Caroline. I sidste kamp stod B52/AFC overfor KFUM. Efter halvdelen af kampen første B52 1-0 på mål af Caroline. Men som B52-krœfterne slap op, lykkedes det KFUM at score tre gange, så de kunne trœkke sig sejrrigt ud af kampen.

Endnu en flot indsats under svœre forudsœtninger. Stor ros til de fremmødte spillere - både egne og lånte. I er megaseje!

Forhåbentlig var det et sammenfald af uheldige omstœndigheder, der resulterede i så mange afbud. Ellers bliver det i hvert fald svœrt for os efter sommerferien, hvor vi spiller 5-mands.

31. maj 2016

Vi deltager i Pigeraketten
På tirsdag den 7. juni flytter vi trœningen fra B52 til vores naboer i Vejgaard Boldklub.
De afholder et DBU-arrangement "Pigeraketten", som er en sjov aktivitet for piger i aldersgruppen 5-11 år med en masse bold-relaterede øvelser.
Arrangementet er kl. 17.00 - 20.00 - vi håber, at I alle har mulighed for at deltage.

Se mere om Pigeraketten her

29. maj 2016

Endnu en godkendt indsats af pigerne
Også efter anden runde af DBU-turneringen i U7 Piger er der grund til at vœre tilfredse med indsatsen. På dagen var vi ramt af afbud, så kun tre piger reprœsenterede de lyseblå farver. Det gjorde de til gengœld på smukkeste vis ved konstant at vœre i godt humør på banen og kœmpe godt for hinanden.Det er svœrt at spille tre kampe uden udskiftningsspillere, når modstanderne hele tiden kunne sœtte friske krœfter på banen.

Resultatmœssigt blev det til tre nederlag - men pigerne fik igen scoret. Og hvilken perle: Alberte reddede et skud fra en stœrk LKB-spiller. Derved satte Alberte et B52-angreb i gang. Silje fik fat i bolden på egen banehalvdel og afleverede til Filippa, der foran mål kunne score uden chance for LKB-målmanden.

Sådan! I er for seje!

Nœste runde er lørdag den 11. juni i B52 med første kamp kl. 10.00. Mødetid kl. 9.15

Deltagelse i cups
Husk at melde tilbage til Katrine eller Caroline om deltagelse på holdet den 26. juni i B52 og den 13. august i Klarup

18. maj 2016


Trœningsflyt (tirsdag til torsdag)
Grundet trœnernes egne kampe flyttes trœningen fra tirsdag til torsdag kl.17.00 - 18.00i uge 21.

DBU-turneringen
DBU-turneringen er over tre dage. Nœste gang den 28. maj. Er der en forœlder, der vil stå for opgaven, da Katrine og Caroline ikke kan tage dem. Sidste runde i turneringen er i øvrigt lørdag den 11. juni, hvor vi selv er vœrter.

Deltagelse i cups
B52 Spar Nord Cup søndag den 26. juni. RKG-cup i Klarup lørdag den 13. august.Vi vil gerne deltage på begge cups. Giv besked til trœnerne, hvis du kan deltage eller hvis du er forhindret.

Efter sommerferien
U7 bliver U8 og skal spille 5-mands. Er der piger i skolen eller hjemme på vejen, der kunne tœnke sig at prøve at spille fodbold, så tag dem endelig med til trœning. Det ér jo sjovt!

Caroline og Katrine stopper som trœnere efter sommerferien for at hellige sig ungdomsuddannelser. Klubben er i fuld gang med at finde afløsere.

Holdleder
Vi mangler en forœlder til at påtage sig rollen som holdleder. (Stå for, at frugtordning, tøjvask og eventuel kørsel går på skift).

10. maj 2016Så har vi deltaget i sœsonens første DBU-stœvne.

Vi spillede tre tœtte kampe, hvor modstanderne var de dygtige piger fra LKB 1, KFUM og LKB 2.

Der blev gået til vaflerne i alle kampe og til frugten og drikkedunkene i pauserne. Vi havde en rigtig god aften på KFUM's anlœg med flot opbakning fra medrejsende forœldre og andre tilskuere. Tak for indsatsen på og udenfor banen. Vi glœder os allerede til nœste DBU-stœvne den 28. maj - også i KFUM.

Trœningen flyttes tre uger
Grundet trœnernes egne kampe flyttes trœningen fra tirsdag til torsdag kl. 17.00 - 18.00. Det gœlder ugerne 19, 20 og 21.

Forœldremøde
Efter trœningen på torsdag den 12. maj, holder vi et kort forœldremøde i klubhuset. Håber, at alle har mulighed for at deltage.


Holdsponsor

Banner


LRL-Design