B52/AFC - U18 Piger: Kampreferater
Hovedsponsor
IMG_1543.JPG

Kampreferater

19. maj 2018
Fortjent sejr over Kjellerup Frederiks Q
Nej, hvor de lunede de tre point efter ‘fadæsen’ mod Fortuna i sidste uge, hvor vi smed sejren i kampens døende minutter.
Vi kom foran 2-0 i første halvleg på to perlemål af først Mille efter en assist fra Max og minuttet efter var det omvendt, hvor Max scorer efter en fin tværbold fra Mille. Vi kunne have scoret yderligere i halvlegen og bl a Signe Chr med et flot friskpark på overliggeren havde fortjent bedre. Kjellerup Frederiks havde dog også store chancer og havde det ikke været for storspil i målet af Louise, var flere af dem gået ind.

I anden halvleg øgede Helene sikkert til 3-0 på en friløber fra Astrid og så var det ellers om at forsvare føringen hjem. 
Det lykkedes på trods af middagsheden og meget trætte spillere at holde Kjellerup/Frederiks nede på et enkelt reduceringsmål så slutfacit blev 3-1. Stærkt kæmpet piger. En stærkt spillende Signe Aakjær blev kampens spiller. Signe havde fint styr på midtjydernes kantspiller, der blev lukket godt af og mange af clearingerne satte samtidig gode VB52-angreb i gang.
Nu er vi med i midterfeltet igen med 9 point ligesom Fortuna, mens Kjellerup/Frederiks har 10 point. Silkeborg og Romalt er stukket af med hhv 15 og 18 point.
Målscorere: Mille, Max og Helene
Kampens spiller: Signe Aakjær

8. april 2018
Sejr på udebane
En fortjent 2-0 sejr over Aalestrup bringer os på en delt førsteplads sammen med Silkeborg, Romalt og Kjellerup/Frederiks - i hvert fald for en stund. Den er nok til låns, da de øvrige tre hold har to kampe på hånden.
Nuvel - vi fik tre velfortjente point på kontoen idag og igen to flotte mål - denne gang af Max og nok engang Rosenkilde på ligeså flotte assists af hhv Mille og Max. 

Det blev en hård kamp, som tærede på kræfterne dels pga den pludselige sommervarme og dels pga nok en skade allerede midtvejs i første halvleg, så vi måtte spille uden udskiftere i 3/4 af kampen. Heldigvis fik vi scoret de to mål inden pausen, hvilket gav os et godt rygstød til anden halvleg, hvor Aalestrup aldrig formåede at blive rigtigt farlige takket være en meget disciplineret indsats af alle 10 markspillere og sikker indgriben af Signe i målet.

Der blev slidt og slæbt over hele linjen - især af kampens spiller Cecilie Rosenkilde, som overstrålede alle denne dag med en utrættelig indsats og en vigtig scoring. 

Næste opgave er pokalkvartfinale mod Fortuna Hjørring på onsdag, som vi forhåbentlig kan nå at blive klar til, men det ser lidt svært ud lige nu med fire skadede spillere oveni dem der er på studietur mm.

2. april 2018
Påske uden point på kontoen
Efter skuffelsen Skærtorsdag, hvor vi endte med ikke at kunne stille hold, var optimismen med i tasken 2 Påskedag til udekampen mod Kjellerup-Frederiks. Strålende solskin, en perfekt kunstgræsbane og 13 gode spillere på holdkortet, deriblandt Helene Andersen og Strøm som var udlånt fra hhv VB og B52 senior samt Sofie A, som trådte til i vores mangel på en fast målmand.

Men lad det være sagt med det samme - det blev ikke nogen god kamp og Kjellerup-Fredriks vandt fortjent 4-2. Vi fik dog lavet to rigtig gode mål ved Cecilie Rosenkilde og Helene Andersen og med en smule mere held/dygtighed havde vi scoret yderligere, men defensivt havde vi det svært mod en kombinationsstærk modstander, der havde alt for let ved at spille sig igennem til chancer.

Kampens spiller blev Katrine, der gjorde det fortrinligt - først som defensiv midt og senere var med til at stabilisere midterforsvaret. Endelig serverede hun også en perfekt frisparksaflevering henover hele forsvaret til bageste stolpe, hvor Helene flot og sikkert headede bolden i nettet. Kampens detalje.

Næste weekend venter en udekamp mod oprykkerne fra Aalestrup, hvor kravet er en sejr, hvis vi skal være med i den øvre ende af tabellen.

17. marts 2018
5-0 blev til 0-3
I onsdags startede turneringen med en udebanekamp mod Fortuna Hjørrings andethold. Der var dog ikke mange gengangere fra det hold vi mødte i efteråret - om det var mangel på spillere eller et ønske om at forstærke holdet får stå hen i det uvisse, men der var i hvert fald adskillige nuværende og tidligere DM-spillere på holdet, som blev helt kampafgørende, deriblandt ‘vores egen’ Line Grøn, som jo også huserer på U19 landsholdet. Line stod for oplægget til tre mål og scorede også selv en kasse.

Det gjorde modstanden lige rigelig stor, så selvom vi havde gode chancer specielt i kampens start, så kunne vi ikke stå distancen og måtte indkassere et nederlag på 5-0. Og hvis det ikke havde været for vores vikar i målet Louise Kristiansen, der blev kampens spiller, var nederlaget blevet endnu større.

Nu var der så bare lige det, at Fortuna havde overset, at en af deres DM-spillere ikke var spillet fri og dermed ikke var spilleberettiget på holdet. Dermed taberdømmes Fortuna og vi vinder 3-0.

Næste kamp er skærtorsdag den 29. marts ude mod Silkeborg, så nu har vi 14 dage til at få trænet lidt mere - optakten har været vanskelig med vintervejret de seneste uger og uden en eneste træningskamp, så vi trænger til en god træningsperiode.

11. juni 2017
VB52 - AC Silkeborg 3-2 (0-1)
Mål: Cecilie Erkstrøm, Mille Larsen og Emilie Bundgaard
Kampens spiller: Anne Juul

Så kom Silkeborg på besøg. Et hold, der er godt spillende men også et fysisk hårdt spillende hold. Vores første kamp endte 1-1. En kamp, hvor vi brændte mange chancer.

Fra kampstart var vi klar og vi sad straks fra start på kampen. Vi kom først på bolden, fik tacklet igennem, satte  gode angreb op, men ind ville bolden ikke. Både overliggeren og stolpen måtte flere gange redde Silkeborg.

Som det jo ind imellem sker i verdens bedste boldspil, kommer AC Silkeborg alligevel foran. Vi bliver fanget på et boldtab, hvor Silkeborg slår kontra og scorer til 0-1 - helt imod spil og chancer. Stillingen holder til pausen.

I pausen er vi enige om, at det er en kamp, som vi sagtens kan få vendt til vores fordel. Såvel træner som spillere har en god fornemmelse. Vi rokerer lidt rundt på holdet og aftaler at vores angriber skal spilles lang i græsset i stedet for høje bolde. Efter frugtpausen, fortsatte vi vores pres og i løbet af 7 minutter - ja; syv minutter - havde vi scoret 3 mål gode mål. Udligning ved Strøm på en perfekt frispilning af Hvilsted, 2-1 ved Mille på en god aflevering af Bundgaard og 3-1 på et super frispark af Bundgaard. 

Derefter er det som om, at vi falder lidt i tempo og mister fokus, så AC Silkeborg kommer lidt mere med i kampen uden dog at blive helt farlige. De får dog reduceret  til 3-2. Vi har også vores chancer uden dog at vi får scoret mere.

Vi vinder helt fortjent kampen 3-2.

Kampens spiller blev Anne, der på midtbanen gav sig 100%. En rigtig arbejdshest.  God kamp over hele linjen, piger. Nu skal andenpladsen i hus!

3. juni 2017
Vorup - VB52 0-2

Kampens spiller: Katrine Nielsen

Så gik turen til Vorup. Efter mange afbud måtte vi stille op med flere spillere på uvante pladser. Spændende.

Allerede efter 20 sekunders spil er vi ved at komme bagud, men heldigvis brænder Vorup. Som kampen skrider frem, står vi godt defensivt; offensivt kniber det lidt. Vores største chancer var på frispark. Vorup havde heller ikke så meget at byde på. Efter pausen kom vi bedre med i kampen, vi nåede andenboldene bedre og kom også over kanterne, men helt farligt blev vi ikke. Så det var en kamp, man regnede med, vilde ende målløs.

Men pludselig vil dommeren det anderledes. Vores bageste spiller "P" tager bolden fra deres angriber og spiller bolden til en medspiller. Samtidigt falder Vorups angriber over P's højre ben og til alles fortvivlelse dømmer han straffe. Vorup scorer til 1-0, vi presser på for en udligning men bliver desværre fanget på en omstilling, som Vorup udnytter til at score til slutresultatet 2-0.

En kamp, hvor vi stod bedre defensivt end offensivt.

Kampens spiller blev Katrine, der spillede en god venstre back, kom med i spillet fremad banen og havde mange gode afleveringer

14. Maj 2017
Topkamp mod Romalt.

VB52 - Romalt: 1-1

Mål: Mille Larsen
Kampens spiller: Amalie Grave

Efter at havde tabt den første kamp havde vi noget at skulle bevise over for os selv. 


Vi kunne næsten stille i stærkeste opstilling. Fra kampstart var vi klar. Vi sad tæt på dem, stressede dem og kom først på anden bolden. Spillet bølgede frem og tilbage. Vi havde nogle chancer ved Strøm og Mille uden at bolden ville ind Romalt chancer klarede Amalie Grave flot.

Vi sad på det meste af spillet og det gav pote da Mille scorede til 1-0 tæt på mål via stolpen til stor jubel for spillerne og de mange supportere. Stillingen holdt resten af halvlegen. I pausen snakkede vi om, at vi skulle blive ved med at ligge tæt da det virker mod Romalt (Romalt er et hold der hvis de bare får lidt plads spilller bolden rundt hurtigt) Vi skifter i pausen da nogen er ved at være trætte.?

Anden halvleg starter. Vi kommer godt fra start og har et par halve chancer uden at blive helt farlig. Romalt begynder stille og roligt at at sætte sig på kampen, mens vi begynder at slippe vores markeringer. Vi når heller ikke andenbolden og når vi så når den sparker vi bare bolden væk istedet for at orientere os. Det virker som om, vores form ikke er som den burde være på dette plan. Presset fra Romalt giver dem en udligning til 1-1.

Efter Romalts scoring var jeg bange for, at vi ville falde sammen, men pigerne ville det anderledes. Godt nok havde Romalt en 100% chance foran mål, men helt alene uden målmand sparkede de heldigvis over.

Vi havde også vores chancer men ind ville bolden ikke. Kampen endte uafgjort helt fair efter en anden halvleg med chancer til begge hold. Kampen spiller blev Grave, der stod en god kamp med flere vitale redninger, der holdt os inde i kampen.

?

Godt kæmpet over hele linjen.03.05.17
Pligtsejr over Dronninglund

VB52-Dronninglund IF: 7-0
Mål: Caroline Max Frydenlund (3), Mille Larsen (3) og Cecilie Erkstrøm
Kampens spiller: Sofie Pilegaard

Sidste kamp i første runde er mod Dronninglund. Et godt kæmpende hold, der har det svært i Vest-ligaen.

Dronninglund har den første chance i kampen efter 3 minutter, men bolden går forbi vores mål.

Ellers er det os, der sidder på alt spil. Om det skyldes, at vi har undervurderet?Dronninglund, eller det er dem, der formår at trække tempoet ud af kampen, ved jeg ikke, men vi har en masse spil uden at blive farlige. Godt nok får vi efter 6 minutter scoret til 1-0 og efter 10 minutter øget til 2-0, begge mål sat ind af Max. Dog uden at holdet spiller prangende fodbold. Inden pausen øger Mille til 3-0.

I pausen snakker vi om, at vi skal spille hurtigere og langs jorden. Jeg skifter selvfølgelig meget ud i kampen, og det ødelægger til dels rytmen på holdet. I anden halvleg er tegningen som i første halvleg. Vi har bolden mest og Dronninglund har ikke en reel målchance takket være vores forsvar, som står godt.

Efter 45 minutter øger Strøm til 4-0, Max scorer til 5-0 efter 63 minutter, inden Mille med to scoringer i 77. og 79. minut lukker og slukker med scoringer til 6-0 og 7-0.En pligtsejr uden at spille prangende. Kampens spiller blev Sofie P for sit overblik for spillet, sin timing og måden, hvorpå hun skiller sig af med bolden.


26.04.17
AC Silkeborg-VB52 1-1
Mål: Caroline Max Frydenlund
Kampens spiller: Katrine Nielsen

Så kom dagen hvor vi skulle et smut til Silkeborg for at spille kamp. Silkeborg er et nyt hold i den nordjyske pulje, så vi havde ikke så meget kendskab til dem - udover at de spillede 3-3 mod Romalt. Aftenen gav debut til tre nye spillere; Maja , Caroline og Sofie P. Stort velkommen til jer, piger.

I oplœgget aftalte vi at fortsœtte de gode takter fra Vorup-kampen. Spille hurtigt, komme over fløjene, sidde tœt på modstanderen og tackle igennem.

Da dommeren fløjtede 1. halvleg igang, var det som om, at kun Silkeborg var klar oven i hovederne. Jeg ved ikke, om det var køreturen efter en lang skoledag, der havde lullet os i søvn. Vi blev i hvert fald presset helt i bund, vi lå forkert på vores mand og lavede et hav af fejlafleveringer. AC Silkeborg var første gang farlige på et hurtigt hjørnespark, der faldt ned 2 meter fra vores mållinje midt i feltet. Et rigtig giftigt sted, men vi fik dog clearet denne gang. Vi er åbenbart meget sårbare på standardsituationer i år.
Der gik dog ikke ret lang tid, inden Silkeborg igen fik hjørnespark. Der var spillet 7 minutter, samme opskrift igen, denne gang fik vi desvœrre ikke clearet bolden og Silkeborg kunne score fortjent til 1-0.

Efter scoringen vågnede de stribede op. Vi fik flyttet spillet mere frem på banen og havde også en stor chance ved Mille, som hun selv skabte. Desvœrre ramte det hårde skud overliggeren. AC Silkeborg havde yderligere et par forsøg i halvlegen, der ellers blev prœget af, at AC Silkeborg nogle gange gik over stregen med stemplinger, skub i ryggen og holden fast i tøj og lemmer - desvœrre uden tilkendte frispark.


I pausen fik vi snakket om, at vi skulle holde mere i bolden og spille hinanden i fødderne. Vi kommer bedre ud til 2. halvleg, sœtter os på kampen og begynder også at få vores frispark. Spillet foregår mest på deres halvdel af banen, vi er først på bolden og vinder også andenboldene. Vi har også et par store chancer, men ind vil bolden ikke. Vi fortsœtter presset og efter en halv times spil i anden halvleg får vi et frispark i vores venstre side lige ud for målfeltet. Max sparker højt, så målmanden kun får fingerspidserne på, og bolden går i mål. En stor forløsning. Vi holder presset, men desvœrre for os kan vi ikke score det mål, der efter spil og chancer vil give os den fortjente sejr.

En ikke så god første halvleg, en absolut godkendt anden halvleg og en flot indsats af vores tre nye spillere. Alt i alt en kamp, hvor vi kunne have tabt 3 points, fik 1 men havde fortjent 3. Kampens spiller blev Katrine for sin fight, ihœrdighed og indstilling.
23.04.17
En solskinsdag på Soffy Road med tre sikre points

VB52-Vorup: 4-0
Mål: Mille Larsen (2), Caroline Max Frydenlund og Cecilie Hvilsted
Kampens spiller: Caroline Max Frydenlund

Endelig kom vores først hjemmekamp. Som noget helt usœdvanligt havde jeg 2 oversiddere til kampen. Dejligt, når alle er klar.I vores seneste kamp mod Vorup faldt vi helt sammen i 2 halvleg, så det skulle revancheres i år.

Vorup er et hold, som er megafarligt på alle deres dødbolde så det havde vi focus på.

Fra kampstart lagde Vorup pres på os i vores højre side, de havde også et par chancer, som enten forsvaret eller Grave i målet klarede. Vi fik mere og mere overtaget i kampen, og det resulterede da også i scoring, da Mille efter 20 minutter kunne bringe de blå- og hvidstribede foran 1-0. Mille afdribllede en forsvarsspiller og udplacerede målmanden. Vifortsatte vores overtag i kampen og det gav endnu engang gevinst.


Et flot mål af Hvilsted, der startede med en erobring i vores forsvar. En aflevering af Katrine til vores centrale midtbane, videre ud på kanten til Mille, der tager to trœk, videre til Max, der vender med bolden, spiller Hvilsted fri og Hvilsted helflugter bolden i mål bag en sagesløs keeper. 30 minutter spillet. Et super mål.

Vi fortsatte vores pres og det gav også udbytte ved scoring af Max efter 38 minutters spil. En opsnapning af bolden i Vorups bageste kœde, en vending og en god afslutning gav scoring til 3-0. I pausen snakkede vi om fortsat at bevare fokus og at spille bolden langs jorden. Vorup startede som første halvleg med fuldt pres.

Det var som om, at de gik efter en hurtig scoring, men også i anden halvleg stod vores forsvar godt. Resten af kampen stod der VB52 på det hele. Det lå i luften, at der nok skulle komme en scoring mere til os, og efter et par nœrgående forsøg kom målet. Tre minutter inde i dommerens overtid afdriblede Mille to forsvarere og udplaceriede målmanden.

En super kamp af alle spillere. Max blev kampens spiller. Hun var god til at holde i bolden, udviste overblik og tog de rigtige løb i dag.

17.04.17
En forårsdag i Thy med fuldt udbytte

FC Thy Piger Skyum-VB52: 1-3
Mål: Mille Larsen (3)
Kampens spiller: Camilla Mønnike-Hald

Så gik turen til Thy. Vi skulle spille mod FC Thy Piger Skyum; et hold, som vi har det svœrt mod på deres kunstgrœsbane i Skyum. Men pigerne vil det anderledes.
VB52 var et tœndt hold fra start. Spillet bølgede frem og tilbage, Thy havde et par farlige indlœg, som Amalie G i målet klarede flot. Vi pressede også på – dog uden at vœre superfarlige. Som kampen skred frem, var det som om, at vi havde flere strenge at spille på, og det gav da også bonus. På en frispilning fra Max, gør Mille prœcis det, man skal. Helt uden dikkedarer afdribler hun en modstander og venter med at sparke, indtil hun er tœt nok på målmanden til at udplacere hende. Et rigtigt Mille-mål efter 11 minutter.

De ambitiøse FC Thy Piger Skyum havde et par chancer i slutningen af halvlegen, men igen var Amalie G klar til at gribe ind. Der skete ikke mere inden pausen.I pausen var VB52-pigerne frustrerede over, at Thy efter deres mening fik lov til lige lovlig meget. Da frustrationen havde lagt sig, blev vi enige om, at vi var nødt til også at løfte vores spil fysisk; bruge kroppen, komme først på bolden og takle igennem. Vi laver nogle rokeringer i pausen. Amalie B trœngte efter en flot indsats i 1. halvleg til en pause, hvilket vist aldrig er sket før, og vi kommer ud til 2. halvleg med en masse selvtillid. Nu skulle det ske!

Vi sidder på det hele fra start af halvlegen, pigerne kœmper bravt over hele banen, spiller godt, tackler igennem og kommer først på bolden. Heller ikke Thy var lœngere i tvivl om, at vi ville vinde med vores attitude.

På endnu en frispilning af Max kunne Mille efter 55 minutter øge føringen til 2-0 - igen et typisk Millemål. Vi slapper lidt af, og efter 59 minutter reducerer FC Thy Piger Skyum til 1-2.

Kampen er inde i en afgørende fase. Blot tre minutter efter reduceringen, fuldender Mille sit hattrick – og igen er det på en perfekt frispilning fra Max.

I slutningen af kampen har Thy kampens sidste nœrgående forsøg, men ind ville bolden ikke.

Vi kunne tage fra Skyum med en fortjent sejr. Ros til pigerne, der selvom de ind imellem spiller på uvante pladser altid yder 100%. Kampens spiller blev Camilla, der var her, der og alle vegne.09.04.17
Sœsonstart mod Romalt i en kamp, hvor krœfterne slap op

Romalt-VB52: 4-2
Mål: Mille Larsen og Caroline Max Frydenlund
Kampens spiller: Mille Larsen
Gult kort: Camilla Mønnike-Hald

Vores trœningskampe var lagt bag os, nu gœlder det kampen om point.
Kampen i første runde er mod det hold, der efter min mening er favorit til at vinde kredsen. Fra start bølgede spillet frem og tilbage, vi fik spillet os til nogle chancer uden at vœre skarpe Romalt kom også tœttere på vores mål dog uden at score. Efter en god kombination af strøm og Mille i venstre side troede jeg, at vi ville score, men bolden endte i sidenettet. Som kampen skred frem, fik Romalt overtaget. Vi slap vores markeringer, brugte ikke vores fysik, spillede for langsomt - og det udnyttede Romalt til at score på en aflevering til en umarkeret spiller i vores højre side. Hun trœkker mod mål og vœlger at skyde fra 30 meter. Bolden går over vores målmand til det lange hjørne. Et flot mål.

Vi er presset i bund og Romalt bringer sig foran 2-0 på et hjørnespark. Vi får ikke clearet en bold og den ender desvœrre i vores mål. I første halvleg sker der ikke mere.

Vi snakker i pausen om, at vi skal ligge tœt på vores markering, spille meget hurtigere og fysisk. Mille og Hvilsted bytter plads. Anden halvleg starter vi, som vi kender holdet. Hurtige kombinationer, tœtte markeringer og et hold der ikke giver op. Nu er det os, der er oven på. På en guldbold fra Hvilsted til Mille, som helt køligt sœtter en spiller og scorer fladt på målmanden, reducerer vi Romalt-føringen til 1-2.

Vi fortsœtter presspillet, og det udnytter Max på en vundet bold i deres bagerste kœde, hvor hun tager et par trœk og sparker bolden fladt i mål. YES 2-2 og vi er helt med igen.

Så sker det, der ikke må ske og som også skete i første halvleg. Vores krœfter slipper op, og det udnytter Romalt desvœrre dygtigt til at score yderligere to mål, så vi taber 4-2.


02.04.17
Jœvnbyrdig kamp mod Fortuna

Trœningskap:
Fortuna Hjørring - VB52: 3 - 2
Målscorer: Strøm (2)

Så nåede vi til trœningskamp nr 2 i dag i Fortuna.

I skøn forårssol og tocifrede varmegrader drog vi hjemmefra sidst på eftermiddagen, men jo mere vi nœrmede os Hjørring, jo koldere blev det. Da vi nåede frem til Landlyst var temperaturen nede på 7 grader og havgusen vœltede ind over os. Brrrrrrr - det var koldt.

Efter en lige og målløs første halvleg kom der gang i scoringen i anden halvleg.Evigtfarlige Strøm erobrede bolden højt oppe på modstanderens banehalvdel og bum så stod der 1-0 til os. Desvœrre gik der ikke lang tid, inden Fortuna fik udlignet på en blunder i forsvaret, hvor en del dommere nok også ville have dømt offside.

Senere bragte Fortuna sig også i spidsen på et fladt skud, som Sofie desvœrre ikke fik afvœrget. På dette tidspunkt i kampen var vi endvidere reduceret til 9 spillere, idet først Fie og siden Amalie, Mille og Louise måtte udgå med skader. Flot var det derfor, at vi formåede at få udlignet til 2-2 (Strøm), inden Fortuna på et godt skud fik scoret kampens sidste mål.

3-2 til Fortuna men en absolut godkendt indsats set i lyset af, at vi spillede 1/3 af kampen med to mand i undertal og mange spillede på uvante pladser. Vi er på rette vej men har brug for yderligere kamptrœning, inden sœsonen skydes i gang på søndag den 9. april på udebane mod Romalt.

Nœste og sidste trœningskamp er på torsdag den 6. april, hvor vi prøver krœfter med B52 serie 1 kvinder, hvis ellers lazarettet er blevet lidt mindre. Kampen spilles kl. 19.00 i B52.

27.03.17
Nederlag til effektive VB (Serie 2)

VB52 - VB: 1 - 4
Målscorer: Mille

Her til aften spillede vi så den første af de tre trœningskampe, som skal vœre med til at få holdet tømret sammen inden sœsonpremieren om 14 dage.

Kampen gav således debut både til Shaz og Amalie Grave - hjertelig velkommen til jer. Og det var VB52 over hele banen - i hvert fald hvis man kiggede på spilledragterne idet vores modstander VBs serie 2 kvinder (vist tilsat en håndfuld kredsseriespillere) lånte pigernes røde spilletrøjer, mens vi selv trak i de nye blå-hvide. Så på en måde kan man godt sige at VB52 var garanteret gevinst og pigerne lagde da også rigtig godt ud.

Mille bragte os foran 1-0 et stykke inde i første halvleg på et køligt og velplaceret spark uden chance for målmanden. Men der gik desvœrre ikke ret lang tid, inden vi røg ind i en hel stime af fejl bagude, så 1-0 blev vendt til 1-3 og inden halvlegen sluttede blev det 1-4 på et godt skud udefra.

Anden halvleg blev desvœrre målløs, selvom vi blev tilkendt et straffespark. Strøm ramte ikke bolden ordentligt, så målmanden kunne redde det lidt forkølede spark uden problemer.

Samlet set egentlig en lige kamp, hvor det ene hold bare var bedre til at udnytte modstanderens fejl. Der blev vist mange gode takter ind imellem, og vi skabte adskillige chancer, som desvœrre ikke blev udnyttet, ligesom vi også fik for lidt ud af vores langskud og dødbolde. Det er netop derfor, vi trœner, så det skal nok kommeðŸ˜?.

Nœste kamp er på søndag, hvor vi tager en tur til Fortuna.

Velfortjent sejr over topholdet fra FC Thy
VB52 - FC Thy: 4 - 3
Målscorere: Strøm (2), Astrid (1), Cecilie Hvilsted (1)
Kampens spiller: Strøm


Det var en glad trœner, der havde udtaget 14 spillere. Ja, 14 SPILLERE. Men sådan skulle det selvfølgelig ikke vœre... Sygemelding 1,5 time før kampstart og Cille, der lige skulle en tur på arbejde først - så alt var som det plejede ;-)

Vi skulle møde topholdet Thy, som havde en skrœmmende målscore på 31-1. Vores oplœg til kampen var, at vi skulle holde vores linjer, dœkke tœt, stresse modstanderen og undgå personlige fejl. Fra kampstart var vi presset i bund. Dette skyldtes dog den kraftige vind, som var tilThys fordel i første halvleg og ikke deres taktiske oplœg,idet despillede på lange bolde.Målet til 0-1og 0-2 er desvœrre på dumme fejl, hvor vi ikke er helt koncentrerede nok.Trods vi var bagud, kœmpede hele holdet videre, hvilket blev forløst med en reducering til 1-2. En lang aflevering fra højrebacken Julie (i fravœret af Signe, der blev skadet, men er klar igen) stoppede i luften og falder ned mellem de to forsvarsspillere, der ikke aner hvem af dem, som skal cleare bolden. Dette udnytter Strøm, der kommer mellem de to spillere, tager bolden videre med hovedet, løber mod målet og udplacerer målmanden. Et TYPISK Strømmål! Herefter skal vi blot holde resultatet til halvlegen, men kort inden fløjt, får Thy scoret til 1-3, der er halvlegsresultatet.

I pausen synes jeg at pigerne er positive, trods vi er bagud. De følte at de var mindst ligeså gode som Thy, hvis ikke bedre. Og det viser sig også allerede fra 2. halvlegs start. Cille var med fra halvlegsfløjtet på højre kant. Vi angreb i hele halvlegen både fra højre og venstre side, hvilket kom bag på Thys trœner (det så ud til, at fokusset blev lagt på vores venstre side, idet Fie havde udfordret og skabt problemer i hele 1. halvleg). Vi pressede Thy i bund. Efter 50 minutter fik vi et frispark 10 meter udenfor feltet, som Astrid skulle sparke. Hun vœlger køligt at score til 2-3, et super mål. Dette gav os blot endnu mere gejst og troen på, at vi kunne vinde kampen. Vi gik over til at spille 3-4-3 og dette gav bonus efter blot 5-6 minutter. Ét af utallige løb fra Cille i højre side, giver et super indlœg, hvor vores mindste spiller i angrebet, Strøm, sœtter hovedet på og netter til 3-3. Vores tre angribere giver plads til vores kanter, hvilket Cille udnytter ved at trœkke ind i banen og fra 30-35 meter vœlger at sparke bolden i kassen til det der skulle vise sig at blive slutresultatet 4-3 (en kandidat til årets mål på bane 4). Det lyste ud af pigerne at de ville vinde denne kamp. Alle steppede op, isœr Astrid (hver gang hun fik bolden og var presset, fik bolden en i røven og vœk var den!).

Super kamp af alle tøserne. Jeg er mega stolt af jer! I er vanvittig seje!

//Benny


Sejr til VB52 pigerne over Fortuna Hjørring
VB52 - Fortuna Hjørring: 2 - 0
Målscorere: Cecilie Hvilsted (1) og Strøm (1)
Kampens spiller: Astrid


Vi fik lagt et godt pres på Fortuna Hjørring fra start og allerede efter 8 min. lavede vi et godt opspil, hvor Strøm kœmper dig til baglinjen og ligger et perfekt indlœg langs jorden, lige ind til Cecilie som laver et sikkert mål. Efter vores mål gør vi det lidt svœrt for os selv, ved at lave den ene dårlige aflevering efter den anden og vi mister derved mange dumme bolde. Fortuna Hjørring kommer ikke til de store chancer, bliver dog snydt for et lille straffe. Der kommer sidst i første halvleg et godt fremløb af Cecilie, som igen er kommet ned til baglinjen, men manglende lyd fra midten gør, at det ikke bliver til nogen chance. Forsvaret lukker flot ned gennem hele 1 halvleg.
2 halvleg starter meget rodet og igen mange dårlige afleveringer. Vi lukker Fortuna Hjørring mere ind i kampen men de formår ikke at komme til nogle farlige chancer.
Strøm laver er flot løb fra midten og kœmper sig igen igennem og når ned i feltet hvor der bliver lavet straffe. Strøm scorede sikkert til 2-0 efter 60 min. Vi begynder at blive trœtte men kœmper flot til det sidste sek. Flot prœstation på hele banen.
//Birgitte


Flot prœstation i pokalkamp mod AaB's U18 DM hold
VB52 - AaB: 1 - 7
Målscorer: Cecilie Hvilsted
Kampens spiller: Camilla Mønnike-Hald

Torsdag aften stod den på lokalopgør mod AaB's U18 DM hold i pokalturneringen.
VB52 pigerne vidste på forhånd at det ville blive en stor mundfuld men glœdede sig alligevel til at spille kampen og prøve krœfter med mange af de dygtige piger fra AaB som kender hinanden gennem mange år i fodbolden.
AaB pigerne satte sig som forventeligt på kampen fra starten og allerede i det 5 minut blev der scoret til 1-0 på et langskud fra AaB's midtbane der tog undersiden af overliggeren.
VB52 pigerne slog dog ikke ud i banen men spillede sig fint og uimponeret ind i kampen igen. AaB havde stadig spilovertaget og producerede flest chancer, men VB52 pigerne kom også til gode afslutningsmuligheder der med lidt held kunne have ført til scoring i en 1. halvleg der dog endte 1-0 til AaB.
I starten af 2. halvleg var billedet lidt det samme - AaB prœgede spillet men VB52 var helt klart stadig med i kampen og efter 20 minutter bliver Cecilie spillet fri på kanten af straffesparksfeltet og scorer på et godt skud som AaB's målmand kun lige når at få den ene hånd på.
Med 20 minutter tilbage og resultatet 1-1 lurede der således kortvarigt en pokaloverraskelse.
Men AaB ville det anderledes og scorede allerede 5 minutter senere til 2-1 på en lidt œrgelig situation i VB52 feltet hvor bolden ikke blev clearet. VB52 pigerne var trœtte og da AaB pigerne blot satte yderligere tryk på de sidste 15 minutter med ikke mindre end 5 yderligere scoringer blevt det til et slutresultat på 1-7 til AaB.
Men alt i alt en god og hyggelig kamp blandt både spillere og de mange forœldre på sidelinjen der fik lejlighed til at hilse på hinanden med denne pokalkamp. Men også en helt fortjent sejr til AaB som på stort set alle parametre var en tak stœrkere end VB52 pigerne - men i pokalkampe kan alt jo ske - og der var da lige et kort øjeblik hvor sensationen lurede denne torsdag aften :-)
Kampens spiller blev Camilla Mønnike-Hald som arbejdede stenhårdt i det defensive arbejde gennem hele kampen.

En hård dag på kontoret
Støvring - VB52: 0 - 2
Målscorere : Julie og Strøm
Kampens spiller: Signe

Det var lidt som om, at vi var gået på weekend inden vi tog til Støvring. Lad det vœre sagt med det samme - spillet kom aldrig til at fungere, men når vi kan vinde selvom om vi spiller mindre godt, så er det jo ikke så ringe endda. Måske havde varmen og kunstgrœsbanen sin del af forklaringen, men alligevel lidt beskœmmende at dette Støvring hold skulle volde os så store vanskeligheder.

Støvrings piger spillede gennem hele kampen med stor vilje og kom først i nœrkampene.Vi formåede aldrig rigtig at få vores ellers normalt så gode kantspil til at fungere - alt for meget spil foregik på midten, og vi var generelt for langsomme i tanke og handling, men omvendt blev Støvring sjœldent farlige i den anden ende. I en chancefattig første halvleg skulle der således et straffespark på en klar hands i feltet fra en af Støvrings forsvarsspillere til at få gang i målscoringen. Julie var ligesom i pokalkampen sikkerheden selv og scorede til en 1-0 føring som også var stillingen ved pausen.

2. Halvleg var ikke meget anderledes, men et drop af målmanden på et indlœg fra Fie, som Strøm lynhurtigt prikkede i mål gav os en nok lidt ufortjent 2-0 føring, som vi formåede at holde hjem.

Kampens spiller blev Signe, som spillede solidt på højre back. Som altid viste hun en god placeringsevne og gør ikke tingene svœrere end de er.

Positivt er det dog at vi endnu ikke er gået fra banen uden at score og at vi kun har lukket to mål ind. Det skal vi tage med os til de kommende kampe, men der er noget at arbejde med - ikke mindst formkurven, som skal have et hak opad, hvis vi skal gøre os forhåbninger om at vœre med i den helt sjove ende af tabellen. Nu venter to kampe mod Romalt om andenpladsen i puljen. Romalt er som os endnu ubesejret, så det bliver spœndende at se, hvem der er stœrkest på dagen.
// Anne LiseSikker hjemmebane sejr over Vorup FB i U18 VEST
VB52 - Vorup FB: 4 - 1
Målscorere: Max (2), Cecilie Hvilsted og Strøm
Kampens spiller: Camilla

En fuld fortjent sejr, hvor alle pigerne kœmpede en brag kamp og vandt stort set alle nœrkampe. Det resulterede i en hurtig scoring fra Max. Pigerne fortsatte presset og Vorup kom aldrig til en reel chance i hele første halvleg. Det massive pres vi fik lagt ud med, var med til at lukke kampen med en 3-0 føring til halvleg.
2 halvleg bar prœg af at pigerne havde lagt et stort pres i første halvleg, og tempoet var derfor noget lavere, men Strøms evindelige pres oppe foran førte til endnu en scoring. Foran 4-0 var spœndingen forduftet inden Vorup med få minutter igen fik skudt en lang bold afsted som deres angriber udnytter og reducere til 4-1. Meget af spillet foregik omkring midten og på vores halvdel, men på trods af det kom Vorup stadig ikke til nogle farlige afslutninger, da vi formåede at lukke ned inden det blev farligt.
Alt i alt en god kamp som pigerne kan vœre stolt af.

//Birgitte


Videre i pokalen efter sejr over ØVI/TTB
ØVI/TTB - VB52: 0 - 5
Målscorere: Max (2), Strøm, Cecilie Hvilsted og Julie Lind
Kampens spiller: Cecilie Hvilsted

Det var med lidt blandet følelser, at jeg så frem til pokalkampen. Var vi nu også der, hvor vi skulle vœre? Vi vandt godt nok første kamp mod Fortuna - en kamp hvor der var plads til mange forbedringer. Men lad mig sige med det samme: der var kun ét hold på banen. Vi spillede en meget god kamp, hvor vi kom over fløjene som planlagt. Allerede efter 6 minutter scorede Max et mål, hvor hun løb om kap med en forsvarsspiller og snuppede bolden, hvor efter hun udplacerede målmanden. Et super godt mål. Vi fortsatte det gode spil over kanterne med masser af indlœg, isœr fra højresiden. De blev dog ikke udnyttet, som de egentlig skulle. Vi blev ved med at producere chancer og efter 25 minutter stod der 3-0, på mål af Strøm og Cecilie Hvilsted. Dér lukkede vi kampen.
Efter pausen var der fokus på småspil - det gav ikke så mange chancer, men vi spillede nœsten bukserne af Østervrå. De sidste 10 minutter satte pigerne turbo på. Efter en flot tur i venstre side af Fie, smœkkede hun bolden indover til Max, der tœmmede den med brystet, vendte rundt og sparkede bolden ind i nettet til 4-0. Ved målet til 5-0 blev Astrid, efter en dribletur, sparket ned i feltetog dommeren fløjtede for straffe. For første gang i kampen fik Julietravlt. Hun skulle nemlig formå at tilbagelœggede 90 meter fra eget felt og op til straffesparkspletten, uden at miste fokus. Hun scorede dog sikkert. En god kamp af hele holdet. Kampens spiller blev Cecilie Hvilsted for hendes ihœrdighed på højre kant.

Kampens bisse:
Camilla fik gult kort - grunden må have vœret trœthed, som trœnerbœnken ikke opfangede. Nœste gang siger du bare til, hvis du vil have en pause ;-)

//Benny

Sejr i sœsonpremieren i U18 Vest mod Fortuna Hjørring
Fortuna Hjørring - VB52: 1 - 4
Målscorere: Cecilie Hvilsted (2), Cecilie Erkstrøm, Max
Kampens spiller: Cecilie Erkstrøm

Idag skulle vi så prøve krœfter med U18 Vest og Fortuna Hjørring som vi i de seneste opgør har haft vanskeligt ved at score i mod.Sådan skulle det imidlertid ikke gå idag.
Med vinden i ryggen fik pigerne straks fra kampens start spilovertaget og langt det meste af spillet foregik på modstanderens banehalvdel. Vi producerede rigtig mange chancer, men prœcisionen er ikke helt på plads endnu så vi skulle hen til det 22 minut førend Cecilie Erkstrøm prikkede bolden ind på et flot indlœg af Fie ude fra venstrekanten og 10 minutter senere øgede Max føringen til 2-0 på et flot skud udefra.Til pause med en velfortjent 2-0 føring som let kunne have vœret meget større.
Det var imidlertid som om, at pigerne hvilede rigeligt på laurbœrrene i starten af anden halvleg, hvor Fortuna lagde pres på os og allerede efter 4 minutter fik reduceret til 1-2. Det gav Fortuna blod på tanden og gjorde os lidt usikre og febrilske i vores beslutninger. Fortuna var således meget tœt på at udligne til 2-2 og Kun en superspurt af Amalie, som fik løbet en bold op og sparket den vœk på selve målstregen efter, at den havde passeret Julie og havde kurs imod et tomt mål, forhindrede udligningen.
Men Cecilie Hvilsted ville det anderledes for med to mål på to minutter punkterede hun kampen. Det første et flot dykkende skud udefra henovermålmanden og det andet en behersket inderside efter et flot gennemspillet angreb op midt i banen.
Kampen bød på en absolut godkendt holdindsats, hvor flere kandiderede til titlen som kampens spiller, men valget faldt på Cecilie Erkstrøm som med et mål og en stor arbejdsindsats oppe i front fik en flot debut.
Nu har vi halvanden uges kamppause inden der er pokalkamp i Østervrå - en pause som nok skal bruges til at komme i lidt bedre form.....

Holdsponsor

Banner


LRL-Design