B52/AFC - Endnu en U-17 landsholdsdebut
Hovedsponsor
boldimaal.jpg
11. september 08 | Kategori: B52AFC

Endnu en U-17 landsholdsdebut


Skrevet af: Lone Thrysøe Larsen
Endelig fik Camilla Olesen den lœnge ventede U-17 landsholdsdebut.


Det hele startede i efteråssœsonen 2006 hvor Camilla kom til B52?s pigemester hold, hun var allerede dengang et lovende talent og DBU folkene fik hurtigt øje på hende. Allerede i januar 2007 var Camilla udtaget til 2 venskabskampe mod England med U-17 landsholdet.

En skade som bestod at voksevœrk og lyskeproblemer, satte dog en stopper for Camillas kommende landsholdsdebut, desvœrre betød det også at Camilla var tabt for klubholdet, på ubestemt tid.

1 år og 8 mdr. gik der førend Camilla kunne melde sig fit for fight, i det tidsrum har diverse specialister gjort deres bedste for at Camilla kunne komme tilbage på banen. Ikke mindst har Camilla selv haft viljen og troen på at komme igen.

Her i søndags fik Camilla den lœnge ventede landsholdsdebut, hvor holdet spillede venskabskampe mod Holland på udebane. Første kamp blev det til 1 - 1 og anden kamp, måtte holdet se sig slået 3 - 1. Camilla var med i begge kampe.Der skal lyde et stort tillykke fra B52Tak for indsatsen ved REMA 1000 Cup

02. juli 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Lørdag/søndag i sidste uge, løb årets udgave af B52/AFC REMA 1000 Cup af stablen.

Et stævne som dette kan kun lykkes ved mange frivilliges hjælp med praktiske opgaver. Endnu engang stillede forældre, spillere, trænere og ledere op for at give et nap med til fællesskabet. 

Tusind tak til alle, der bidrog med stort og småt! I er afgørende for den klub, vi holder så meget af!

Sidste kamp i VB52-regi i denne omgang

21. juni 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald På lørdag spiller U18-pigerne på B52/AFC's anlæg deres sidste turneringskamp. Modstanderen er DHF&K, som aktuelt indtager tredjepladsen i rækken. 

Vi har revanche til gode efter et 1-3 nederlag i den første kamp, så det går vi efter, selvom skadeslisten stadig er lang og studentergilderne holder flere fra at spille. 

Kampen er samtidig pigernes sidste optræden under VB52-samarbejdet i denne omgang, så kom og sig "farvel og på gensyn", idet de fleste efter sommerfeien er at finde i de respektive klubbers seniorafdelinger. 

Umiddelbart efter kampen kårer vi desuden årets spiller og årets fidus.

Guld til U9 drengene

03. juni 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Klubbens seje drenge i U9, kunne lørdag tage hjem fra Zebra Cup med guld om halsen. 

Drengene vandt i varmen på Provstejorden efter en flot samlet holdindsats og viste igen, at man skal regne med drengene i lyseblåt.

Hele klubben glæder sig til at følge jer mange år fremover :-)


Oprykning til kvinderne

03. juni 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Efter en foreløbig suveræn indsats i kvindernes serie 2, sikrede B52/AFC sig oprykning til serie 1.

Ottende sejr i turneringens ottende runde gjorde, at holdet med to runder tilbage har lagt sig så komfortabelt i spidsen af rækken, at de ikke kan hentes.

Kampen mod FKF blev vundet 3-0 på to mål af Kristine Knudsen og et enkelt af Kamilla Linde. 

Tillykke med sejren og oprykningen til både spillere og trænerduo. I er for fede. På den fede måde.

Champagnebad

Rabat hos Intersport Sport Dress

30. maj 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald
Tak for indsatsen ved REMA 1000 Cup
Sidste kamp i VB52-regi i denne omgang
Guld til U9 drengene
Oprykning til kvinderne
Rabat hos Intersport Sport Dress

B52/AFC Nyheder RSSB52/AFC Nyheder RSS

[Nyhedsarkivet]


LRL-Design