B52/AFC - Oprykningsspillet
Hovedsponsor
kunstgraes1.gif
25. juni 06 | Kategori: Senior

Oprykningsspillet


Skrevet af: Lee Linnemann
Med lidt hjælp fra de andre hold i de sidste 2 kampe, skal serie 5.1 spille om oprykning til efteråret.

Holdet har de sidste par år været tæt på at skulle spille om oprykning, men har hver gang snublet i de sidste kampe og lige akkurat ikke nået det. Dette var tæt på at gentage sig i denne sæson, men med lidt held kunne holdet lige holde deres 4 plads.

 Holdet havde dog i løbet af sæsonen lagt godt ud, med to store sejre i de to første kampe (Nr. sundby og AaB) og en arbejdssejr mod KFUM.

Efter de tre gode kampe var der opstartsfest og dagen efter skulle holdet møde Dansom, holdet var til kampen stadig en smule bagstive efter aftnens eskapader. Kampen bar dog også præg at dette og kampen endte 1-1.

Kampen efter skulle vi møde topholdet i puljen, Storvorde. Kampen startede godt og holdet havde rimelig styr på Storvorde, dette kom også udtryk i et flot mål til 1-0. Storvorde kom dog tilbage og fik udlignet til 1-1, nogle minutter senere have B52 dog tilkæmpet sig et straffespark, dette blev desværre brændt. Storvorde kom på 1-2 og da skulle der satses fremad og det gav udslag i at Storvorde kunne komme foran 1-3.

Kampen mod Vejgård blev en mindre rodet affære men de 3 point blev hevet hjem.

ØB i kampen efter spillede en fysisk kamp og B52 kom aldrig rigtig op i gear. Der var mindre kommunikation på holdet og kæderne kom aldrig rigtig til at hænge sammen som et hold. En ærgerlig 3-4 kamp mod ØB.

Studenterne var kampen hvor holdet skulle have point mod for at kunne hænge på i toppen. Kampen startede rigtig godt og hver mand på holdet tog sin tørn, og under hele kampen blev Studenterne dækket godt op. Holdet kæmpede sig til en 2-0 sejr.

Et af de andre tophold var Chang 1, kampen mod dette hold startede godt og der tilfaldt B52 et par chancer i starten og havde muligheden for at komme foran. Men Chang 1 kom foran og alt bagefter var mindre heldigt. Ikke lige en kamp hvor tingene lykkedes for B52.

Kampen efter var mod Chang 4 og B52 var nok lidt lammet efter kampen mod Chang 1. Chang 4 lykkedes at komme foran med 2-0 og det var herefter en meget stejl bakke der skulle overvindes. Dette var dog også tæt på at lykkes, men Chang 4 havde heldet til at pakke sig sammen nede bagved og på en kontra komme foran 3-1. Resultatet blev pyntet til 2-3.

Den sidste kamp (Freja) i denne halvsæson skulle vindes for at der var en teoretisk chance for at B52 kunne holde sig over stregen. Kampen startede godt og der blev lagt et højt pres på Freja, men i stedet for at komme foran blev det Freja der kom foran med 0-1. Lige inden halvleg fik B52 dog udlignet til 1-1. I anden halvleg havde holdet lagt spillestilen en smule om, i stedet for lange bolde i første halvleg blev bolden spillet rundt i egen rækker ind til chancerne dykkede op. Med to straffe og et langskud mål vandt B52 4-2.
25% rabat til medlemmer af B52/AFC

02. november 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald I morgen lørdag kl. 8.00 - 10.00 er der 25% rabat jf. opslag til VIP Morgen hos klubbens tøj- og udstyrsleverandør Sport24 Aalborg City.

Kom og gør en god handel forud for indendørssæsonen - og hvem ved, måske er der også et godt tilbud på støvler med mål i til næste sæson?

Ny hjemmeside - vil du være med?

23. oktober 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Klubben skal have ny hjemmeside. 
Vi har lavet aftale med DBU om at benytte deres klub-CMS - og derfor inviterer vi hermed alle med interesse i at gøre hjemmsiden bedre til et kursus i brug af systemet torsdag den 25. oktober kl. 18.30 i klubben.

Kurset er gratis for dig at deltage i - vi vi blive meget glade, hvis du efter kurset påtager dig en del af arbejdet med hjemmesidens oprettelse og vedligeholdelse.

Tilmeld dig til Susanne Holst på sholst@hotmail.com  MEDBRING DIN EGEN COMPUTER

Kom til gyserkamp på lørdag!!

14. oktober 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald

Mød op til en gyserkamp på lørdag i kvindernes serie 1, hvor de lokale heltinder tager imod Nibe. 

Hvis vi skal undgå hurtig retur til serie 2, skal kampen vindes - og det kan lade sig gøre blandt andet med en stærk 12-mand på stregerne.

Kampen spilles lørdag den 20. oktober kl. 15.30.

Plakaten på gerne printes, hænges op og på alle andre måder deles.


Sæsonafslutning i ungdomsafdelingen

05. oktober 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Husk vores altid sjove og hyggelige sæsonafslutning i ungdomsafdelingen den 27. oktober.


Vi mødes omklædte kl.09.30 i cafeteriet og forventer at være færdig ca.kl. 13.00

Denne dag vil vi kåre
Årets Træner, Årets Drengespiller og Årets Pigespiller

Mens ungerne spiller 5 a side, holder forældrene valgmøde, hvor der skal vælges folk til ungdomsudvalget.

VALGMØDET STARTER KL. 10.30

Vores U17 Drenge spiller hjemmekamp KL.11.00
Der vil til børnene være pølser (også kyllingepølser) og sodavand

Se mere om program og tilmelding her


SPORT24 Ny udstyrsleverandør

01. oktober 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Klubbens mangeårige leverandør af tøj og øvrigt udstyr Intersport SportDress skifter pr. 1. oktober navn til SPORT24.
Navneskiftet fejres med en uges forrygende udsalg - kom og gør en god forretning med Kent og hans dygtige medarbejdere.

Navneskiftet får i øvrigt ingen konsekvenser for B52/AFC's aftale med leverandøren.

Se de mange åbningstilbud her
25% rabat til medlemmer af B52/AFC
Ny hjemmeside - vil du være med?
Kom til gyserkamp på lørdag!!
Sæsonafslutning i ungdomsafdelingen
SPORT24 Ny udstyrsleverandør

B52/AFC Nyheder RSSB52/AFC Nyheder RSS

[Nyhedsarkivet]


LRL-Design