B52/AFC - Oprykningsspillet
Hovedsponsor
top1.jpg
25. juni 06 | Kategori: Senior

Oprykningsspillet


Skrevet af: Lee Linnemann
Med lidt hjælp fra de andre hold i de sidste 2 kampe, skal serie 5.1 spille om oprykning til efteråret.

Holdet har de sidste par år været tæt på at skulle spille om oprykning, men har hver gang snublet i de sidste kampe og lige akkurat ikke nået det. Dette var tæt på at gentage sig i denne sæson, men med lidt held kunne holdet lige holde deres 4 plads.

 Holdet havde dog i løbet af sæsonen lagt godt ud, med to store sejre i de to første kampe (Nr. sundby og AaB) og en arbejdssejr mod KFUM.

Efter de tre gode kampe var der opstartsfest og dagen efter skulle holdet møde Dansom, holdet var til kampen stadig en smule bagstive efter aftnens eskapader. Kampen bar dog også præg at dette og kampen endte 1-1.

Kampen efter skulle vi møde topholdet i puljen, Storvorde. Kampen startede godt og holdet havde rimelig styr på Storvorde, dette kom også udtryk i et flot mål til 1-0. Storvorde kom dog tilbage og fik udlignet til 1-1, nogle minutter senere have B52 dog tilkæmpet sig et straffespark, dette blev desværre brændt. Storvorde kom på 1-2 og da skulle der satses fremad og det gav udslag i at Storvorde kunne komme foran 1-3.

Kampen mod Vejgård blev en mindre rodet affære men de 3 point blev hevet hjem.

ØB i kampen efter spillede en fysisk kamp og B52 kom aldrig rigtig op i gear. Der var mindre kommunikation på holdet og kæderne kom aldrig rigtig til at hænge sammen som et hold. En ærgerlig 3-4 kamp mod ØB.

Studenterne var kampen hvor holdet skulle have point mod for at kunne hænge på i toppen. Kampen startede rigtig godt og hver mand på holdet tog sin tørn, og under hele kampen blev Studenterne dækket godt op. Holdet kæmpede sig til en 2-0 sejr.

Et af de andre tophold var Chang 1, kampen mod dette hold startede godt og der tilfaldt B52 et par chancer i starten og havde muligheden for at komme foran. Men Chang 1 kom foran og alt bagefter var mindre heldigt. Ikke lige en kamp hvor tingene lykkedes for B52.

Kampen efter var mod Chang 4 og B52 var nok lidt lammet efter kampen mod Chang 1. Chang 4 lykkedes at komme foran med 2-0 og det var herefter en meget stejl bakke der skulle overvindes. Dette var dog også tæt på at lykkes, men Chang 4 havde heldet til at pakke sig sammen nede bagved og på en kontra komme foran 3-1. Resultatet blev pyntet til 2-3.

Den sidste kamp (Freja) i denne halvsæson skulle vindes for at der var en teoretisk chance for at B52 kunne holde sig over stregen. Kampen startede godt og der blev lagt et højt pres på Freja, men i stedet for at komme foran blev det Freja der kom foran med 0-1. Lige inden halvleg fik B52 dog udlignet til 1-1. I anden halvleg havde holdet lagt spillestilen en smule om, i stedet for lange bolde i første halvleg blev bolden spillet rundt i egen rækker ind til chancerne dykkede op. Med to straffe og et langskud mål vandt B52 4-2.
Fodboldpas

17. april 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Fra sæsonopstart august 2018 vil et aktivt Fodboldpas være obligatorisk for alle registrerede fodboldspillere m.fl. i Danmark. Fodboldpasset skal bl.a. gøre det lettere for spillere og klubber at se, hvor den enkelte spiller er spilleberettiget. Fodboldpasset indsluses i foråret 2018.

Læs mere om Fodboldpas

MobilePay - Nyt nummer

28. marts 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Vi har fået nyt nummer til MobilePay i klubbens cafeteria.
For os i B52 må det være nemt at huske...

REMA1000 Cup 2018

26. marts 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Så er der åbnet for tilmelding til årets REMA1000 Cup i B52/AFC.

For første gang udbyder vi nu også 11:11-rækker i U13 og U15 - både piger og drenge.

Herudover er der:
8:8-rækker i U13, U12, U11 og U10 - både for piger og drenge.
5:5-rækker i U9, U8 - både piger og drenge
3:3-rækker i U5, U6, U7 - både piger og drenge

11:11-rækkerne spilles lørdag den 30. juni, mens alle øvrige rækker gennemføres søndag den 1. juli.

Det er første weekend i skolernes sommerferie; så det er en perfekt lejlighed til at ønske hinanden god sommer.

Vi ses!

Tilmelding via dette link

Café'en åbner efter påske

24. marts 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Fra torsdag den 5. april holder café'en i klubhuset åbent hver torsdag kl. 17.30 - 20.30
Udvalget spænder vidt over traditionel grillmad, slik og drikkevarer

Er du vores nye målmand?

22. marts 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald

Vores hold i U18 Piger Liga 1 mangler en målmand. Holdets hidtidige målmand har - i hvert fald for en tid - lagt handsker og støvler på hylden, så vi mangler en frisk og motiveret målmand. Har du holdt pause fra fodbolden og har du fået lyst til at genoptage målmandsspillet, har du spillet på lavere niveau og vil prøve kræfter med Liga 1, eller har du spillet på eliteniveau og har brug for at skære ned på tidsforbruget?

Så har vi holdet til dig. Vi spiller i Liga 1, der er næsthøjeste niveau. Vi træner to gange om ugen (tirsdag og torsdag kl. 18.00 - 19.30). Vi vil gerne vinde, men vi har også tid til at have det sjovt udenfor banen. 

Har du lyst til at give det en chance? Så kontakt vores holdleder Anne Lise på 29 23 77 21


Fodboldpas
MobilePay - Nyt nummer
REMA1000 Cup 2018
Café'en åbner efter påske
Er du vores nye målmand?

B52/AFC Nyheder RSSB52/AFC Nyheder RSS

[Nyhedsarkivet]


LRL-Design