B52/AFC - Oprykningsspillet
Hovedsponsor
boldimaal.jpg
25. juni 06 | Kategori: Senior

Oprykningsspillet


Skrevet af: Lee Linnemann
Med lidt hjælp fra de andre hold i de sidste 2 kampe, skal serie 5.1 spille om oprykning til efteråret.

Holdet har de sidste par år været tæt på at skulle spille om oprykning, men har hver gang snublet i de sidste kampe og lige akkurat ikke nået det. Dette var tæt på at gentage sig i denne sæson, men med lidt held kunne holdet lige holde deres 4 plads.

 Holdet havde dog i løbet af sæsonen lagt godt ud, med to store sejre i de to første kampe (Nr. sundby og AaB) og en arbejdssejr mod KFUM.

Efter de tre gode kampe var der opstartsfest og dagen efter skulle holdet møde Dansom, holdet var til kampen stadig en smule bagstive efter aftnens eskapader. Kampen bar dog også præg at dette og kampen endte 1-1.

Kampen efter skulle vi møde topholdet i puljen, Storvorde. Kampen startede godt og holdet havde rimelig styr på Storvorde, dette kom også udtryk i et flot mål til 1-0. Storvorde kom dog tilbage og fik udlignet til 1-1, nogle minutter senere have B52 dog tilkæmpet sig et straffespark, dette blev desværre brændt. Storvorde kom på 1-2 og da skulle der satses fremad og det gav udslag i at Storvorde kunne komme foran 1-3.

Kampen mod Vejgård blev en mindre rodet affære men de 3 point blev hevet hjem.

ØB i kampen efter spillede en fysisk kamp og B52 kom aldrig rigtig op i gear. Der var mindre kommunikation på holdet og kæderne kom aldrig rigtig til at hænge sammen som et hold. En ærgerlig 3-4 kamp mod ØB.

Studenterne var kampen hvor holdet skulle have point mod for at kunne hænge på i toppen. Kampen startede rigtig godt og hver mand på holdet tog sin tørn, og under hele kampen blev Studenterne dækket godt op. Holdet kæmpede sig til en 2-0 sejr.

Et af de andre tophold var Chang 1, kampen mod dette hold startede godt og der tilfaldt B52 et par chancer i starten og havde muligheden for at komme foran. Men Chang 1 kom foran og alt bagefter var mindre heldigt. Ikke lige en kamp hvor tingene lykkedes for B52.

Kampen efter var mod Chang 4 og B52 var nok lidt lammet efter kampen mod Chang 1. Chang 4 lykkedes at komme foran med 2-0 og det var herefter en meget stejl bakke der skulle overvindes. Dette var dog også tæt på at lykkes, men Chang 4 havde heldet til at pakke sig sammen nede bagved og på en kontra komme foran 3-1. Resultatet blev pyntet til 2-3.

Den sidste kamp (Freja) i denne halvsæson skulle vindes for at der var en teoretisk chance for at B52 kunne holde sig over stregen. Kampen startede godt og der blev lagt et højt pres på Freja, men i stedet for at komme foran blev det Freja der kom foran med 0-1. Lige inden halvleg fik B52 dog udlignet til 1-1. I anden halvleg havde holdet lagt spillestilen en smule om, i stedet for lange bolde i første halvleg blev bolden spillet rundt i egen rækker ind til chancerne dykkede op. Med to straffe og et langskud mål vandt B52 4-2.
Tak for indsatsen ved REMA 1000 Cup

02. juli 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Lørdag/søndag i sidste uge, løb årets udgave af B52/AFC REMA 1000 Cup af stablen.

Et stævne som dette kan kun lykkes ved mange frivilliges hjælp med praktiske opgaver. Endnu engang stillede forældre, spillere, trænere og ledere op for at give et nap med til fællesskabet. 

Tusind tak til alle, der bidrog med stort og småt! I er afgørende for den klub, vi holder så meget af!

Sidste kamp i VB52-regi i denne omgang

21. juni 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald På lørdag spiller U18-pigerne på B52/AFC's anlæg deres sidste turneringskamp. Modstanderen er DHF&K, som aktuelt indtager tredjepladsen i rækken. 

Vi har revanche til gode efter et 1-3 nederlag i den første kamp, så det går vi efter, selvom skadeslisten stadig er lang og studentergilderne holder flere fra at spille. 

Kampen er samtidig pigernes sidste optræden under VB52-samarbejdet i denne omgang, så kom og sig "farvel og på gensyn", idet de fleste efter sommerfeien er at finde i de respektive klubbers seniorafdelinger. 

Umiddelbart efter kampen kårer vi desuden årets spiller og årets fidus.

Guld til U9 drengene

03. juni 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Klubbens seje drenge i U9, kunne lørdag tage hjem fra Zebra Cup med guld om halsen. 

Drengene vandt i varmen på Provstejorden efter en flot samlet holdindsats og viste igen, at man skal regne med drengene i lyseblåt.

Hele klubben glæder sig til at følge jer mange år fremover :-)


Oprykning til kvinderne

03. juni 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Efter en foreløbig suveræn indsats i kvindernes serie 2, sikrede B52/AFC sig oprykning til serie 1.

Ottende sejr i turneringens ottende runde gjorde, at holdet med to runder tilbage har lagt sig så komfortabelt i spidsen af rækken, at de ikke kan hentes.

Kampen mod FKF blev vundet 3-0 på to mål af Kristine Knudsen og et enkelt af Kamilla Linde. 

Tillykke med sejren og oprykningen til både spillere og trænerduo. I er for fede. På den fede måde.

Champagnebad

Rabat hos Intersport Sport Dress

30. maj 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald
Tak for indsatsen ved REMA 1000 Cup
Sidste kamp i VB52-regi i denne omgang
Guld til U9 drengene
Oprykning til kvinderne
Rabat hos Intersport Sport Dress

B52/AFC Nyheder RSSB52/AFC Nyheder RSS

[Nyhedsarkivet]


LRL-Design