B52/AFC - B52/AFC forlœnger med sponsor




Hovedsponsor
logo-center.jpg
12. december 08 | Kategori: B52AFC

B52/AFC forlœnger med sponsor


Skrevet af: Louis S. Lantow

Fodboldklubben B52/AFC har igen forlœnget aftalen med Nørresundby Banks Grønlands Torv afdeling. Sponsoratet har kørt siden 2002, og er i denne omgang forlœnget frem til udgangen af 2010. Den nuvœrende aftale kommer i store trœk til at fortsœtte, men Nørresundby Bank har vist sig yderst fleksible i forhold til klubbens situation, og har således ladet enkelte ting udgå af den nuvœrende aftale for at hjœlpe B52 videre i en svœr tid.

B52 forpligter sig til annoncering af Nørresundby Banks logo på hjemmesiden, på stadion og på klubbens ungdomshold U13 for både piger og drenge. Yderligere giver Nørresundby Bank kontant tilskud ved hvervning, idet et klubmedlem som får en økonomisk gennemgang hos banken udløser en mindre bonus til klubben.

Aftalen er et godt eksempel på de gode forbindelser som eksisterer mellem foreningen og de erhvervsdrivende i kvarteret. For yderligere information henvises til www.nrsbank.dk og www.b52.dk.

På billedet underskrives kontrakten af afdelingschef Per Christensen, Nørresundby Bank, Grønlands Torv afd. og formand for B52 Helle Eskildsen.




Tak for indsatsen ved REMA 1000 Cup

02. juli 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Lørdag/søndag i sidste uge, løb årets udgave af B52/AFC REMA 1000 Cup af stablen.

Et stævne som dette kan kun lykkes ved mange frivilliges hjælp med praktiske opgaver. Endnu engang stillede forældre, spillere, trænere og ledere op for at give et nap med til fællesskabet. 

Tusind tak til alle, der bidrog med stort og småt! I er afgørende for den klub, vi holder så meget af!

Sidste kamp i VB52-regi i denne omgang

21. juni 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald På lørdag spiller U18-pigerne på B52/AFC's anlæg deres sidste turneringskamp. Modstanderen er DHF&K, som aktuelt indtager tredjepladsen i rækken. 

Vi har revanche til gode efter et 1-3 nederlag i den første kamp, så det går vi efter, selvom skadeslisten stadig er lang og studentergilderne holder flere fra at spille. 

Kampen er samtidig pigernes sidste optræden under VB52-samarbejdet i denne omgang, så kom og sig "farvel og på gensyn", idet de fleste efter sommerfeien er at finde i de respektive klubbers seniorafdelinger. 

Umiddelbart efter kampen kårer vi desuden årets spiller og årets fidus.

Guld til U9 drengene

03. juni 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Klubbens seje drenge i U9, kunne lørdag tage hjem fra Zebra Cup med guld om halsen. 

Drengene vandt i varmen på Provstejorden efter en flot samlet holdindsats og viste igen, at man skal regne med drengene i lyseblåt.

Hele klubben glæder sig til at følge jer mange år fremover :-)


Oprykning til kvinderne

03. juni 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Efter en foreløbig suveræn indsats i kvindernes serie 2, sikrede B52/AFC sig oprykning til serie 1.

Ottende sejr i turneringens ottende runde gjorde, at holdet med to runder tilbage har lagt sig så komfortabelt i spidsen af rækken, at de ikke kan hentes.

Kampen mod FKF blev vundet 3-0 på to mål af Kristine Knudsen og et enkelt af Kamilla Linde. 

Tillykke med sejren og oprykningen til både spillere og trænerduo. I er for fede. På den fede måde.

Champagnebad





Rabat hos Intersport Sport Dress

30. maj 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald
Tak for indsatsen ved REMA 1000 Cup
Sidste kamp i VB52-regi i denne omgang
Guld til U9 drengene
Oprykning til kvinderne
Rabat hos Intersport Sport Dress

B52/AFC Nyheder RSSB52/AFC Nyheder RSS

[Nyhedsarkivet]


LRL-Design