B52/AFC - Bella Italia Cup 2009
Hovedsponsor
bold_660x110.jpg
01. maj 09 | Kategori: B52AFC

Bella Italia Cup 2009


Skrevet af: Jens Bertelsen
Søndag 21. juni er det os en stor fornøjelse at invitere dig og din klub til den første Bella Italia Cup i B52. Stœvnet er et ungdomsstœvne for drenge og piger i rœkkerne U/7, U/8, U/9, U/10, U/11, U/12 og U/13.

I hver rœkke vil der vœre minimum 4 hold og maksimum 8 hold, mens der dog højest vil vœre 2 puljer i hver rœkke. Såfremt der ikke er tilmeldt min. 4 hold i en rœkke vil de tilmeldte hold blive flyttet til nœste rœkke. Hvis der fx kun er tilmeldt 3 hold i rœkken U/8-piger vil disse blive flyttet til U/9-piger.

Under stœvnet vil der vœre mulighed for at købe mad & drikke i B52’s cafeteria og hos Bella Italia, samt diverse salgsboder.

Vi håber at se mange glade og dygtige fodboldspillere og et medlevende publikum til Bella Italia Cup 2009.

Tilmelding sendes via email til:

BellaItaliaCup2@GoggleGroups.com

senest 20. maj med emailemnet Tilmelding.
Evt. spørgsmål bedes sendt til samme emailadresse med emne Spørgsmål.

For ydere information se herTak for indsatsen ved REMA 1000 Cup

02. juli 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Lørdag/søndag i sidste uge, løb årets udgave af B52/AFC REMA 1000 Cup af stablen.

Et stævne som dette kan kun lykkes ved mange frivilliges hjælp med praktiske opgaver. Endnu engang stillede forældre, spillere, trænere og ledere op for at give et nap med til fællesskabet. 

Tusind tak til alle, der bidrog med stort og småt! I er afgørende for den klub, vi holder så meget af!

Sidste kamp i VB52-regi i denne omgang

21. juni 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald På lørdag spiller U18-pigerne på B52/AFC's anlæg deres sidste turneringskamp. Modstanderen er DHF&K, som aktuelt indtager tredjepladsen i rækken. 

Vi har revanche til gode efter et 1-3 nederlag i den første kamp, så det går vi efter, selvom skadeslisten stadig er lang og studentergilderne holder flere fra at spille. 

Kampen er samtidig pigernes sidste optræden under VB52-samarbejdet i denne omgang, så kom og sig "farvel og på gensyn", idet de fleste efter sommerfeien er at finde i de respektive klubbers seniorafdelinger. 

Umiddelbart efter kampen kårer vi desuden årets spiller og årets fidus.

Guld til U9 drengene

03. juni 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Klubbens seje drenge i U9, kunne lørdag tage hjem fra Zebra Cup med guld om halsen. 

Drengene vandt i varmen på Provstejorden efter en flot samlet holdindsats og viste igen, at man skal regne med drengene i lyseblåt.

Hele klubben glæder sig til at følge jer mange år fremover :-)


Oprykning til kvinderne

03. juni 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Efter en foreløbig suveræn indsats i kvindernes serie 2, sikrede B52/AFC sig oprykning til serie 1.

Ottende sejr i turneringens ottende runde gjorde, at holdet med to runder tilbage har lagt sig så komfortabelt i spidsen af rækken, at de ikke kan hentes.

Kampen mod FKF blev vundet 3-0 på to mål af Kristine Knudsen og et enkelt af Kamilla Linde. 

Tillykke med sejren og oprykningen til både spillere og trænerduo. I er for fede. På den fede måde.

Champagnebad

Rabat hos Intersport Sport Dress

30. maj 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald
Tak for indsatsen ved REMA 1000 Cup
Sidste kamp i VB52-regi i denne omgang
Guld til U9 drengene
Oprykning til kvinderne
Rabat hos Intersport Sport Dress

B52/AFC Nyheder RSSB52/AFC Nyheder RSS

[Nyhedsarkivet]


LRL-Design