B52/AFC - Stor hœder til tidligere B52'er
Hovedsponsor
kunstgraes1.gif
11. november 09 | Kategori: B52AFC

Stor hœder til tidligere B52'er


Skrevet af: Jens Fisker
Line S. Jensen, der inden denne sœson skiftede fra B52/AFC til Fortuna Hjørring, blev ved DBU's store fodboldaward-show kåret som Ã…rets Talent 2009. Vi er naturligvis stolte og glade for at en spiller, der har modtaget sin fodboldopdragelse i vore rœkker bliver hœdret med denne fornemme pris. Det viser endnu en gang, at det store arbejde der lœgges for dagen i B52/AFC's ungdomsafdeling bidrager positivt til talentudviklingen i Danmark.

DBU skriver som begrundelse for nomineringen blandt andet:
"Line S. Jensener en lovende og alsidig forsvarsspiller med et stort potentiale. Hun har en god fysik og er både stœrk og hurtig. Hun er forudseende og taktisk dygtig. Også på det tekniske felt har Line højt niveau. Hun sparker godt til bolden og er stœrk i hovedspillet. Line har stor slutrundeerfaring med såvel EM og VM på CV?et. Hun er anfører for U19-landsholdet og bidrager med karisma, udstråling og vindermentalitet."

Der skal fra B52/AFC's side lyde et stort tillykke, samt held og lykke i fremtiden til Line.

- BestyrelsenTak for indsatsen ved REMA 1000 Cup

02. juli 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Lørdag/søndag i sidste uge, løb årets udgave af B52/AFC REMA 1000 Cup af stablen.

Et stævne som dette kan kun lykkes ved mange frivilliges hjælp med praktiske opgaver. Endnu engang stillede forældre, spillere, trænere og ledere op for at give et nap med til fællesskabet. 

Tusind tak til alle, der bidrog med stort og småt! I er afgørende for den klub, vi holder så meget af!

Sidste kamp i VB52-regi i denne omgang

21. juni 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald På lørdag spiller U18-pigerne på B52/AFC's anlæg deres sidste turneringskamp. Modstanderen er DHF&K, som aktuelt indtager tredjepladsen i rækken. 

Vi har revanche til gode efter et 1-3 nederlag i den første kamp, så det går vi efter, selvom skadeslisten stadig er lang og studentergilderne holder flere fra at spille. 

Kampen er samtidig pigernes sidste optræden under VB52-samarbejdet i denne omgang, så kom og sig "farvel og på gensyn", idet de fleste efter sommerfeien er at finde i de respektive klubbers seniorafdelinger. 

Umiddelbart efter kampen kårer vi desuden årets spiller og årets fidus.

Guld til U9 drengene

03. juni 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Klubbens seje drenge i U9, kunne lørdag tage hjem fra Zebra Cup med guld om halsen. 

Drengene vandt i varmen på Provstejorden efter en flot samlet holdindsats og viste igen, at man skal regne med drengene i lyseblåt.

Hele klubben glæder sig til at følge jer mange år fremover :-)


Oprykning til kvinderne

03. juni 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Efter en foreløbig suveræn indsats i kvindernes serie 2, sikrede B52/AFC sig oprykning til serie 1.

Ottende sejr i turneringens ottende runde gjorde, at holdet med to runder tilbage har lagt sig så komfortabelt i spidsen af rækken, at de ikke kan hentes.

Kampen mod FKF blev vundet 3-0 på to mål af Kristine Knudsen og et enkelt af Kamilla Linde. 

Tillykke med sejren og oprykningen til både spillere og trænerduo. I er for fede. På den fede måde.

Champagnebad

Rabat hos Intersport Sport Dress

30. maj 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald
Tak for indsatsen ved REMA 1000 Cup
Sidste kamp i VB52-regi i denne omgang
Guld til U9 drengene
Oprykning til kvinderne
Rabat hos Intersport Sport Dress

B52/AFC Nyheder RSSB52/AFC Nyheder RSS

[Nyhedsarkivet]


LRL-Design