B52/AFC - Jysk mesterskab til B52/AFC
Hovedsponsor
logo-center.jpg
09. februar 10 | Kategori:

Jysk mesterskab til B52/AFC


Skrevet af: Jens Fisker
Øverst fra venstre: Amalie Frederiksen, Katja Uhrenholt, Mathilde Fuglsang, trœner Jan ”Krølle” Nielsen. Forrest fra venstre: Kristinna Pedersen, Carina Olesen og Pernille Myrup Kristiansen.
U15 pige A kan efter finalestœvnet i Vejen kalde sig jyske mestre i indefodbold. Mesterskabet kom i hus med en sikker 5-1 sejr over Jelling i finalen.
Denne flotte afslutning på indendørssœsonen lå ellers ikke i kortene efter årets første stœvne i Nibe, hvor holdet bestemt ikke spillede op til deres bedste. Herefter gjorde man imidlertid rent bord og via en andenplads i puljen gik vejen til de Nordjyske Mesterskaber. Stœvnet i Frederikshavn blev dog ikke den store succes, men resulterede alligevel i at holdet kvalificerede sig til de jyske mesterskaber i Vejen.
Her åbnede pigerne med et uafgjort opgør mod de nordjyske mestre fra Fortuna; et resultat der blev fulgt op af fire sikre sejre på stribe. Et enkelt nederlag blev det også til, inden puljespillet blev afsluttet med en sejr og en deraf følgende førsteplads i den indledende pulje. Det betød at holdet i semifinalen stod over for nr fire i puljen, der dog samtidig var det eneste hold, der havde formået at slå B52 i puljespillet. Det skete i en kamp, hvor pigerne tydeligvis ikke var mentalt klar da de gik på banen. Semifinalen bød dermed på muligheden for revanche som holdet greb ved at vinde kampen 5-3 efter flot spil. I finalen hed modstanderen Jelling; et hold som man tidligere i turneringen havde slået så klart som 7-1. B52/AFC gik altså indtil finalen som favoritter og vandt da også opgøret med 5-1. Mesterskabet var i hus.
Der skal naturligvis lyde et stort tillykke herfra til både de seks spillere, der sikrede sig titlen som jyske mestre og til deres trœner!25% rabat til medlemmer af B52/AFC

02. november 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald I morgen lørdag kl. 8.00 - 10.00 er der 25% rabat jf. opslag til VIP Morgen hos klubbens tøj- og udstyrsleverandør Sport24 Aalborg City.

Kom og gør en god handel forud for indendørssæsonen - og hvem ved, måske er der også et godt tilbud på støvler med mål i til næste sæson?

Ny hjemmeside - vil du være med?

23. oktober 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Klubben skal have ny hjemmeside. 
Vi har lavet aftale med DBU om at benytte deres klub-CMS - og derfor inviterer vi hermed alle med interesse i at gøre hjemmsiden bedre til et kursus i brug af systemet torsdag den 25. oktober kl. 18.30 i klubben.

Kurset er gratis for dig at deltage i - vi vi blive meget glade, hvis du efter kurset påtager dig en del af arbejdet med hjemmesidens oprettelse og vedligeholdelse.

Tilmeld dig til Susanne Holst på sholst@hotmail.com  MEDBRING DIN EGEN COMPUTER

Kom til gyserkamp på lørdag!!

14. oktober 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald

Mød op til en gyserkamp på lørdag i kvindernes serie 1, hvor de lokale heltinder tager imod Nibe. 

Hvis vi skal undgå hurtig retur til serie 2, skal kampen vindes - og det kan lade sig gøre blandt andet med en stærk 12-mand på stregerne.

Kampen spilles lørdag den 20. oktober kl. 15.30.

Plakaten på gerne printes, hænges op og på alle andre måder deles.


Sæsonafslutning i ungdomsafdelingen

05. oktober 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Husk vores altid sjove og hyggelige sæsonafslutning i ungdomsafdelingen den 27. oktober.


Vi mødes omklædte kl.09.30 i cafeteriet og forventer at være færdig ca.kl. 13.00

Denne dag vil vi kåre
Årets Træner, Årets Drengespiller og Årets Pigespiller

Mens ungerne spiller 5 a side, holder forældrene valgmøde, hvor der skal vælges folk til ungdomsudvalget.

VALGMØDET STARTER KL. 10.30

Vores U17 Drenge spiller hjemmekamp KL.11.00
Der vil til børnene være pølser (også kyllingepølser) og sodavand

Se mere om program og tilmelding her


SPORT24 Ny udstyrsleverandør

01. oktober 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Klubbens mangeårige leverandør af tøj og øvrigt udstyr Intersport SportDress skifter pr. 1. oktober navn til SPORT24.
Navneskiftet fejres med en uges forrygende udsalg - kom og gør en god forretning med Kent og hans dygtige medarbejdere.

Navneskiftet får i øvrigt ingen konsekvenser for B52/AFC's aftale med leverandøren.

Se de mange åbningstilbud her
25% rabat til medlemmer af B52/AFC
Ny hjemmeside - vil du være med?
Kom til gyserkamp på lørdag!!
Sæsonafslutning i ungdomsafdelingen
SPORT24 Ny udstyrsleverandør

B52/AFC Nyheder RSSB52/AFC Nyheder RSS

[Nyhedsarkivet]


LRL-Design