B52/AFC - Jysk mesterskab til B52/AFC
Hovedsponsor
flok2.gif
09. februar 10 | Kategori:

Jysk mesterskab til B52/AFC


Skrevet af: Jens Fisker
Øverst fra venstre: Amalie Frederiksen, Katja Uhrenholt, Mathilde Fuglsang, trœner Jan ”Krølle” Nielsen. Forrest fra venstre: Kristinna Pedersen, Carina Olesen og Pernille Myrup Kristiansen.
U15 pige A kan efter finalestœvnet i Vejen kalde sig jyske mestre i indefodbold. Mesterskabet kom i hus med en sikker 5-1 sejr over Jelling i finalen.
Denne flotte afslutning på indendørssœsonen lå ellers ikke i kortene efter årets første stœvne i Nibe, hvor holdet bestemt ikke spillede op til deres bedste. Herefter gjorde man imidlertid rent bord og via en andenplads i puljen gik vejen til de Nordjyske Mesterskaber. Stœvnet i Frederikshavn blev dog ikke den store succes, men resulterede alligevel i at holdet kvalificerede sig til de jyske mesterskaber i Vejen.
Her åbnede pigerne med et uafgjort opgør mod de nordjyske mestre fra Fortuna; et resultat der blev fulgt op af fire sikre sejre på stribe. Et enkelt nederlag blev det også til, inden puljespillet blev afsluttet med en sejr og en deraf følgende førsteplads i den indledende pulje. Det betød at holdet i semifinalen stod over for nr fire i puljen, der dog samtidig var det eneste hold, der havde formået at slå B52 i puljespillet. Det skete i en kamp, hvor pigerne tydeligvis ikke var mentalt klar da de gik på banen. Semifinalen bød dermed på muligheden for revanche som holdet greb ved at vinde kampen 5-3 efter flot spil. I finalen hed modstanderen Jelling; et hold som man tidligere i turneringen havde slået så klart som 7-1. B52/AFC gik altså indtil finalen som favoritter og vandt da også opgøret med 5-1. Mesterskabet var i hus.
Der skal naturligvis lyde et stort tillykke herfra til både de seks spillere, der sikrede sig titlen som jyske mestre og til deres trœner!Fodboldpas

17. april 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Fra sæsonopstart august 2018 vil et aktivt Fodboldpas være obligatorisk for alle registrerede fodboldspillere m.fl. i Danmark. Fodboldpasset skal bl.a. gøre det lettere for spillere og klubber at se, hvor den enkelte spiller er spilleberettiget. Fodboldpasset indsluses i foråret 2018.

Læs mere om Fodboldpas

MobilePay - Nyt nummer

28. marts 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Vi har fået nyt nummer til MobilePay i klubbens cafeteria.
For os i B52 må det være nemt at huske...

REMA1000 Cup 2018

26. marts 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Så er der åbnet for tilmelding til årets REMA1000 Cup i B52/AFC.

For første gang udbyder vi nu også 11:11-rækker i U13 og U15 - både piger og drenge.

Herudover er der:
8:8-rækker i U13, U12, U11 og U10 - både for piger og drenge.
5:5-rækker i U9, U8 - både piger og drenge
3:3-rækker i U5, U6, U7 - både piger og drenge

11:11-rækkerne spilles lørdag den 30. juni, mens alle øvrige rækker gennemføres søndag den 1. juli.

Det er første weekend i skolernes sommerferie; så det er en perfekt lejlighed til at ønske hinanden god sommer.

Vi ses!

Tilmelding via dette link

Café'en åbner efter påske

24. marts 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Fra torsdag den 5. april holder café'en i klubhuset åbent hver torsdag kl. 17.30 - 20.30
Udvalget spænder vidt over traditionel grillmad, slik og drikkevarer

Er du vores nye målmand?

22. marts 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald

Vores hold i U18 Piger Liga 1 mangler en målmand. Holdets hidtidige målmand har - i hvert fald for en tid - lagt handsker og støvler på hylden, så vi mangler en frisk og motiveret målmand. Har du holdt pause fra fodbolden og har du fået lyst til at genoptage målmandsspillet, har du spillet på lavere niveau og vil prøve kræfter med Liga 1, eller har du spillet på eliteniveau og har brug for at skære ned på tidsforbruget?

Så har vi holdet til dig. Vi spiller i Liga 1, der er næsthøjeste niveau. Vi træner to gange om ugen (tirsdag og torsdag kl. 18.00 - 19.30). Vi vil gerne vinde, men vi har også tid til at have det sjovt udenfor banen. 

Har du lyst til at give det en chance? Så kontakt vores holdleder Anne Lise på 29 23 77 21


Fodboldpas
MobilePay - Nyt nummer
REMA1000 Cup 2018
Café'en åbner efter påske
Er du vores nye målmand?

B52/AFC Nyheder RSSB52/AFC Nyheder RSS

[Nyhedsarkivet]


LRL-Design