B52/AFC - Jysk mesterskab til B52/AFC
Hovedsponsor
kop_660x110.jpg
09. februar 10 | Kategori:

Jysk mesterskab til B52/AFC


Skrevet af: Jens Fisker
Øverst fra venstre: Amalie Frederiksen, Katja Uhrenholt, Mathilde Fuglsang, trœner Jan ”Krølle” Nielsen. Forrest fra venstre: Kristinna Pedersen, Carina Olesen og Pernille Myrup Kristiansen.
U15 pige A kan efter finalestœvnet i Vejen kalde sig jyske mestre i indefodbold. Mesterskabet kom i hus med en sikker 5-1 sejr over Jelling i finalen.
Denne flotte afslutning på indendørssœsonen lå ellers ikke i kortene efter årets første stœvne i Nibe, hvor holdet bestemt ikke spillede op til deres bedste. Herefter gjorde man imidlertid rent bord og via en andenplads i puljen gik vejen til de Nordjyske Mesterskaber. Stœvnet i Frederikshavn blev dog ikke den store succes, men resulterede alligevel i at holdet kvalificerede sig til de jyske mesterskaber i Vejen.
Her åbnede pigerne med et uafgjort opgør mod de nordjyske mestre fra Fortuna; et resultat der blev fulgt op af fire sikre sejre på stribe. Et enkelt nederlag blev det også til, inden puljespillet blev afsluttet med en sejr og en deraf følgende førsteplads i den indledende pulje. Det betød at holdet i semifinalen stod over for nr fire i puljen, der dog samtidig var det eneste hold, der havde formået at slå B52 i puljespillet. Det skete i en kamp, hvor pigerne tydeligvis ikke var mentalt klar da de gik på banen. Semifinalen bød dermed på muligheden for revanche som holdet greb ved at vinde kampen 5-3 efter flot spil. I finalen hed modstanderen Jelling; et hold som man tidligere i turneringen havde slået så klart som 7-1. B52/AFC gik altså indtil finalen som favoritter og vandt da også opgøret med 5-1. Mesterskabet var i hus.
Der skal naturligvis lyde et stort tillykke herfra til både de seks spillere, der sikrede sig titlen som jyske mestre og til deres trœner!Tak for indsatsen ved REMA 1000 Cup

02. juli 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Lørdag/søndag i sidste uge, løb årets udgave af B52/AFC REMA 1000 Cup af stablen.

Et stævne som dette kan kun lykkes ved mange frivilliges hjælp med praktiske opgaver. Endnu engang stillede forældre, spillere, trænere og ledere op for at give et nap med til fællesskabet. 

Tusind tak til alle, der bidrog med stort og småt! I er afgørende for den klub, vi holder så meget af!

Sidste kamp i VB52-regi i denne omgang

21. juni 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald På lørdag spiller U18-pigerne på B52/AFC's anlæg deres sidste turneringskamp. Modstanderen er DHF&K, som aktuelt indtager tredjepladsen i rækken. 

Vi har revanche til gode efter et 1-3 nederlag i den første kamp, så det går vi efter, selvom skadeslisten stadig er lang og studentergilderne holder flere fra at spille. 

Kampen er samtidig pigernes sidste optræden under VB52-samarbejdet i denne omgang, så kom og sig "farvel og på gensyn", idet de fleste efter sommerfeien er at finde i de respektive klubbers seniorafdelinger. 

Umiddelbart efter kampen kårer vi desuden årets spiller og årets fidus.

Guld til U9 drengene

03. juni 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Klubbens seje drenge i U9, kunne lørdag tage hjem fra Zebra Cup med guld om halsen. 

Drengene vandt i varmen på Provstejorden efter en flot samlet holdindsats og viste igen, at man skal regne med drengene i lyseblåt.

Hele klubben glæder sig til at følge jer mange år fremover :-)


Oprykning til kvinderne

03. juni 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Efter en foreløbig suveræn indsats i kvindernes serie 2, sikrede B52/AFC sig oprykning til serie 1.

Ottende sejr i turneringens ottende runde gjorde, at holdet med to runder tilbage har lagt sig så komfortabelt i spidsen af rækken, at de ikke kan hentes.

Kampen mod FKF blev vundet 3-0 på to mål af Kristine Knudsen og et enkelt af Kamilla Linde. 

Tillykke med sejren og oprykningen til både spillere og trænerduo. I er for fede. På den fede måde.

Champagnebad

Rabat hos Intersport Sport Dress

30. maj 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald
Tak for indsatsen ved REMA 1000 Cup
Sidste kamp i VB52-regi i denne omgang
Guld til U9 drengene
Oprykning til kvinderne
Rabat hos Intersport Sport Dress

B52/AFC Nyheder RSSB52/AFC Nyheder RSS

[Nyhedsarkivet]


LRL-Design