B52/AFC - Serie 5.1 rykkede også op!
Hovedsponsor
bolde1.jpg
28. juni 10 | Kategori: B52AFC

Serie 5.1 rykkede også op!


Skrevet af: Jens Fisker
I den afgørende play off-kamp om oprykning formående vi at vinde 1-0 mod VØ 91 og dermedsikre oprykning til serie 4. Den afgørende knald-eller-fald kampom oprykning blev spillet på neutral bane i Kirketerp. Kampens enlige mål blev scoret af Dennis Villadsen.Sejren, som i øvrigt var holdets niende sejr i trœk, var meget fortjent. Fra første minut var B52 spilstyrende, men vi formåede desvœrre ikke at omsœtte vores store spille- og chancemœssige overtag i en føring. I stedet kom vores modstander, VØ 91, langsomt mere med i kampen, og havde det ikke vœret for en fremragende redning af Steffen i målet, ville vi vœre kommet bagud kort efter pausen. Vi fortsatte dog ufortrødent og blev ved med at have et klart spillemœssigt overtag. 7 minutter før tid kom den store forløsning, da 'Villa' scorede kampens eneste mål og sikrede os den meget fortjente sejr. Ingen tvivl om at det var det rigtige - og bedste - hold, som vandt. Fra trœnerside vil undertegnede gerne ønske alle spillere et stort tillykke med oprykningen.Den var sœrdeles velfortjent efter et helt fantastisk forår. Der er virkelig en positiv energi i herre-seniorafdelingen i øjeblikket.

- Mikkel PoulsenFodboldpas

17. april 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Fra sæsonopstart august 2018 vil et aktivt Fodboldpas være obligatorisk for alle registrerede fodboldspillere m.fl. i Danmark. Fodboldpasset skal bl.a. gøre det lettere for spillere og klubber at se, hvor den enkelte spiller er spilleberettiget. Fodboldpasset indsluses i foråret 2018.

Læs mere om Fodboldpas

MobilePay - Nyt nummer

28. marts 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Vi har fået nyt nummer til MobilePay i klubbens cafeteria.
For os i B52 må det være nemt at huske...

REMA1000 Cup 2018

26. marts 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Så er der åbnet for tilmelding til årets REMA1000 Cup i B52/AFC.

For første gang udbyder vi nu også 11:11-rækker i U13 og U15 - både piger og drenge.

Herudover er der:
8:8-rækker i U13, U12, U11 og U10 - både for piger og drenge.
5:5-rækker i U9, U8 - både piger og drenge
3:3-rækker i U5, U6, U7 - både piger og drenge

11:11-rækkerne spilles lørdag den 30. juni, mens alle øvrige rækker gennemføres søndag den 1. juli.

Det er første weekend i skolernes sommerferie; så det er en perfekt lejlighed til at ønske hinanden god sommer.

Vi ses!

Tilmelding via dette link

Café'en åbner efter påske

24. marts 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Fra torsdag den 5. april holder café'en i klubhuset åbent hver torsdag kl. 17.30 - 20.30
Udvalget spænder vidt over traditionel grillmad, slik og drikkevarer

Er du vores nye målmand?

22. marts 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald

Vores hold i U18 Piger Liga 1 mangler en målmand. Holdets hidtidige målmand har - i hvert fald for en tid - lagt handsker og støvler på hylden, så vi mangler en frisk og motiveret målmand. Har du holdt pause fra fodbolden og har du fået lyst til at genoptage målmandsspillet, har du spillet på lavere niveau og vil prøve kræfter med Liga 1, eller har du spillet på eliteniveau og har brug for at skære ned på tidsforbruget?

Så har vi holdet til dig. Vi spiller i Liga 1, der er næsthøjeste niveau. Vi træner to gange om ugen (tirsdag og torsdag kl. 18.00 - 19.30). Vi vil gerne vinde, men vi har også tid til at have det sjovt udenfor banen. 

Har du lyst til at give det en chance? Så kontakt vores holdleder Anne Lise på 29 23 77 21


Fodboldpas
MobilePay - Nyt nummer
REMA1000 Cup 2018
Café'en åbner efter påske
Er du vores nye målmand?

B52/AFC Nyheder RSSB52/AFC Nyheder RSS

[Nyhedsarkivet]


LRL-Design