B52/AFC - Vildbjerg CUP 2010
Hovedsponsor
maal.gif
04. august 10 | Kategori: B52AFC

Vildbjerg CUP 2010


Skrevet af: Helle Eskildsen

Flot indsats ved Vildbjerg Cup

Godt 40 af klubbens pigespillere i alderen 9-17 år deltog i dagene 29. juli - 1. august i årets udgave af Vildbjerg Cup.

Holdene stillede op i rœkkerne U11, U13, U15 og U18 og alle gjorde en rigtig flot indsats.

Klubbens U18-hold gik videre fra indledende runde og spillede 1-1 i første knock-out runde. Vinderen er så det hold, der i løbet af kampen har tilkœmpet sig flest hjørnespark - og da stillingen desvœrre var 0-1 på den konto, kunne U18-pigerne trœkke sig ud af turneringen efter en indsats, hvor den antalsmœssigt beskedne trup havde gjort en god figur.

U15-pigerne fandt vej til finalen, hvor Farsø desvœrre kunne juble efter kampen. Også her var det Vildbjerg-reglen om hjørnespark, der blev afgørende for B52-pigerne. Ærgerligt efter en bestået indsats.

U13-holdet gik videre til kvartfinalen som puljevinder med 7 points og en målscore på 17-1 efter de tre indledende kampe. Her fandt de overmagten i Kjellerup, der vandt kampen 2-0.

Klubbens yngste reprœsentanter udgjorde et hold i U11-rœkken. Også de yngste piger gik videre som puljevindere. I semifinalen blev pigerne fra Da Nan Elementary School på Taiwan slået 1-0 og forude ventede finalekampen. Og med Mejrup GF som modstander var der lagt op til en gentagelse af sidste års finale i U10-rœkken med en lang rœkke gengangere på begge hold.

Kampen endte 2-2, men endnu engang måtte de lyseblå se sig besejret på reglen om hjørnespark. Måske skulle vi øve os lidt i at tilkœmpe os flere hjørnespark, forud for nœste års Vildbjerg-Cup?
Tak for indsatsen ved REMA 1000 Cup

02. juli 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Lørdag/søndag i sidste uge, løb årets udgave af B52/AFC REMA 1000 Cup af stablen.

Et stævne som dette kan kun lykkes ved mange frivilliges hjælp med praktiske opgaver. Endnu engang stillede forældre, spillere, trænere og ledere op for at give et nap med til fællesskabet. 

Tusind tak til alle, der bidrog med stort og småt! I er afgørende for den klub, vi holder så meget af!

Sidste kamp i VB52-regi i denne omgang

21. juni 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald På lørdag spiller U18-pigerne på B52/AFC's anlæg deres sidste turneringskamp. Modstanderen er DHF&K, som aktuelt indtager tredjepladsen i rækken. 

Vi har revanche til gode efter et 1-3 nederlag i den første kamp, så det går vi efter, selvom skadeslisten stadig er lang og studentergilderne holder flere fra at spille. 

Kampen er samtidig pigernes sidste optræden under VB52-samarbejdet i denne omgang, så kom og sig "farvel og på gensyn", idet de fleste efter sommerfeien er at finde i de respektive klubbers seniorafdelinger. 

Umiddelbart efter kampen kårer vi desuden årets spiller og årets fidus.

Guld til U9 drengene

03. juni 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Klubbens seje drenge i U9, kunne lørdag tage hjem fra Zebra Cup med guld om halsen. 

Drengene vandt i varmen på Provstejorden efter en flot samlet holdindsats og viste igen, at man skal regne med drengene i lyseblåt.

Hele klubben glæder sig til at følge jer mange år fremover :-)


Oprykning til kvinderne

03. juni 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Efter en foreløbig suveræn indsats i kvindernes serie 2, sikrede B52/AFC sig oprykning til serie 1.

Ottende sejr i turneringens ottende runde gjorde, at holdet med to runder tilbage har lagt sig så komfortabelt i spidsen af rækken, at de ikke kan hentes.

Kampen mod FKF blev vundet 3-0 på to mål af Kristine Knudsen og et enkelt af Kamilla Linde. 

Tillykke med sejren og oprykningen til både spillere og trænerduo. I er for fede. På den fede måde.

Champagnebad

Rabat hos Intersport Sport Dress

30. maj 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald
Tak for indsatsen ved REMA 1000 Cup
Sidste kamp i VB52-regi i denne omgang
Guld til U9 drengene
Oprykning til kvinderne
Rabat hos Intersport Sport Dress

B52/AFC Nyheder RSSB52/AFC Nyheder RSS

[Nyhedsarkivet]


LRL-Design