B52/AFC - Lœrkerier i B52
Hovedsponsor
top4.jpg
13. december 10 | Kategori: B52AFC

Lœrkerier i B52


Skrevet af: Jens Fisker

Foto: Tv2
B52 har i forbindelse af den igangvœrende EM-slutrunde i kvindehåndbold tiltrukket sig opmœrksomhed fra nationale medier. Anledningen er naturligvis, at en af landsholdets største profiler Lœrke Møller, har en fortid som ungdomsspiller i B52, hvor hun blandt andet medvirkede til at hjembringe DM-guldet i damejunior. Lœrke var på dette tidspunkt inde omkring ungdomslandsholdene i såvel fodbold som håndbold og måtte i sidste ende fravœlge den ene sportsgren. Det blev som bekendt håndbolden der vandt, og mon ikke der er en del danskere, der er godt tilfredse med det i dag.

Lœrke Møller vendte i den forgangne uge tilbage til klubhuset på Scoresbysundvej for en kort bemœrkning, da hun, ledsaget af et tv-hold fra TV2 Sporten, blev interviewet om sin fortid som fodboldtalent og om valget imellem de to sportsgrene. Det resulterende indslag blev vist i EM-studiet, under optakten til Danmarks sidste kamp i den indledende pulje mod Spanien og kan desuden ses via dette link: http://emkh2010.tv2.dk/video/id-35699053.html

I indslaget løfter Lœrke blandt andet sløret for, at hun ikke helt har opgivet tanken om at vende tilbage til fodbolden og måske opnå A-landskampe i denne sport også. B52 ønsker såvel Lœrke som resten af landsholdet held og lykke i den resterende del af slutrunden.Tak for indsatsen ved REMA 1000 Cup

02. juli 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Lørdag/søndag i sidste uge, løb årets udgave af B52/AFC REMA 1000 Cup af stablen.

Et stævne som dette kan kun lykkes ved mange frivilliges hjælp med praktiske opgaver. Endnu engang stillede forældre, spillere, trænere og ledere op for at give et nap med til fællesskabet. 

Tusind tak til alle, der bidrog med stort og småt! I er afgørende for den klub, vi holder så meget af!

Sidste kamp i VB52-regi i denne omgang

21. juni 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald På lørdag spiller U18-pigerne på B52/AFC's anlæg deres sidste turneringskamp. Modstanderen er DHF&K, som aktuelt indtager tredjepladsen i rækken. 

Vi har revanche til gode efter et 1-3 nederlag i den første kamp, så det går vi efter, selvom skadeslisten stadig er lang og studentergilderne holder flere fra at spille. 

Kampen er samtidig pigernes sidste optræden under VB52-samarbejdet i denne omgang, så kom og sig "farvel og på gensyn", idet de fleste efter sommerfeien er at finde i de respektive klubbers seniorafdelinger. 

Umiddelbart efter kampen kårer vi desuden årets spiller og årets fidus.

Guld til U9 drengene

03. juni 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Klubbens seje drenge i U9, kunne lørdag tage hjem fra Zebra Cup med guld om halsen. 

Drengene vandt i varmen på Provstejorden efter en flot samlet holdindsats og viste igen, at man skal regne med drengene i lyseblåt.

Hele klubben glæder sig til at følge jer mange år fremover :-)


Oprykning til kvinderne

03. juni 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Efter en foreløbig suveræn indsats i kvindernes serie 2, sikrede B52/AFC sig oprykning til serie 1.

Ottende sejr i turneringens ottende runde gjorde, at holdet med to runder tilbage har lagt sig så komfortabelt i spidsen af rækken, at de ikke kan hentes.

Kampen mod FKF blev vundet 3-0 på to mål af Kristine Knudsen og et enkelt af Kamilla Linde. 

Tillykke med sejren og oprykningen til både spillere og trænerduo. I er for fede. På den fede måde.

Champagnebad

Rabat hos Intersport Sport Dress

30. maj 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald
Tak for indsatsen ved REMA 1000 Cup
Sidste kamp i VB52-regi i denne omgang
Guld til U9 drengene
Oprykning til kvinderne
Rabat hos Intersport Sport Dress

B52/AFC Nyheder RSSB52/AFC Nyheder RSS

[Nyhedsarkivet]


LRL-Design