B52/AFC - Giv en hånd til B52/AFC
Hovedsponsor
medaljer_660x110.jpg
11. februar 11 | Kategori: B52AFC

Giv en hånd til B52/AFC


Skrevet af: Lee Linnemann
-uden at løfte en finger

Få et KlubBonus.dk kort og optjen bonus til B52/AFC hos Shell Express og andre

B52/AFC har indgået en aftale med KlubBonus.dk. Denne aftale gør, at du kan optjene penge til klubben – uden at det koster dig noget. Hvis du får et gratis KlubBonus.dk kort og bruger det, når du alligevel handler hos de virksomheder, der er med, får B52/AFC en bonus. Det er helt gratis for dig at vœre med. Din pris for den vare, du køber, er den samme som ellers. Eneste forskel er, at B52/AFC får en bonus oveni. Den bonus kan vi sagtens bruge til glœde for klubbens aktive og frivillige. Vi håber, du vil vœre med.

Vi får fx bonus, når du vasker bil hos Shell Express

Få et gratis kort til KlubBonus.dk og støt B52/AFC med 5 kr. pr. Perfect Wash og 10 kr. pr. Perfect Shine bilvask, du køber hos Shell Express. Det er gratis for dig at få og bruge kortet, og det kan blive til mange penge for klubben. Din vask koster det samme som normalt. Har du et Shell kort, er du endda stadig medlem af Shell Express vaskeklubben og vasker derfor bil til ekstra lave priser. Det eneste, du skal gøre, er at tilmelde dig KlubBonus.dk - og så huske dit KlubBonus.dk kort, når du vasker din bil hos Shell Express.

B52/AFC får også bonus, når du bruger dit kort hos andre virksomheder

Bestil fyringsolie hos iNordvativ-olie, så får klubben 100 kr. pr. 1000 liter. Eller bestil dit private tryghedsnetvœrk på HomeMayday.dk, så får vi også op til 100 kr. Er du medlem af KlubBonus.dk, får du besked, når der kommer flere virksomheder med. Tjek også tilbuddene på www.klubbonus.dk. Jo flere steder du husker at bruge dit KlubBonus.dk kort, jo flere penge får B52/AFC.

Meld dig til KlubBonus.dk med det samme. Det er gratis

Du kan tilmelde dig sådan:
  • Klik på banneret på forsiden af www.b52.dk
  • Sms ”klubbonus din@mailadresse.dk 1856” til 1919 – fx ”klubbonus.dk lone@hotmail.com 1856”*
  • Klik på ”Tilmelding” på www.klubbonus.dk


Vores aftalenummer hos KlubBonus.dk er 1856. Husk det, hvis du tilmelder dig via www.klubbonus.dk eller sms. Når du er blevet meldt til, får du et gratis KlubBonus.dk kort tilsendt – og kan komme i gang med at optjene bonus til B52/AFC. Vi håber, du vil vœre med.

Venlige hilsener
B52/AFC
Tak for indsatsen ved REMA 1000 Cup

02. juli 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Lørdag/søndag i sidste uge, løb årets udgave af B52/AFC REMA 1000 Cup af stablen.

Et stævne som dette kan kun lykkes ved mange frivilliges hjælp med praktiske opgaver. Endnu engang stillede forældre, spillere, trænere og ledere op for at give et nap med til fællesskabet. 

Tusind tak til alle, der bidrog med stort og småt! I er afgørende for den klub, vi holder så meget af!

Sidste kamp i VB52-regi i denne omgang

21. juni 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald På lørdag spiller U18-pigerne på B52/AFC's anlæg deres sidste turneringskamp. Modstanderen er DHF&K, som aktuelt indtager tredjepladsen i rækken. 

Vi har revanche til gode efter et 1-3 nederlag i den første kamp, så det går vi efter, selvom skadeslisten stadig er lang og studentergilderne holder flere fra at spille. 

Kampen er samtidig pigernes sidste optræden under VB52-samarbejdet i denne omgang, så kom og sig "farvel og på gensyn", idet de fleste efter sommerfeien er at finde i de respektive klubbers seniorafdelinger. 

Umiddelbart efter kampen kårer vi desuden årets spiller og årets fidus.

Guld til U9 drengene

03. juni 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Klubbens seje drenge i U9, kunne lørdag tage hjem fra Zebra Cup med guld om halsen. 

Drengene vandt i varmen på Provstejorden efter en flot samlet holdindsats og viste igen, at man skal regne med drengene i lyseblåt.

Hele klubben glæder sig til at følge jer mange år fremover :-)


Oprykning til kvinderne

03. juni 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Efter en foreløbig suveræn indsats i kvindernes serie 2, sikrede B52/AFC sig oprykning til serie 1.

Ottende sejr i turneringens ottende runde gjorde, at holdet med to runder tilbage har lagt sig så komfortabelt i spidsen af rækken, at de ikke kan hentes.

Kampen mod FKF blev vundet 3-0 på to mål af Kristine Knudsen og et enkelt af Kamilla Linde. 

Tillykke med sejren og oprykningen til både spillere og trænerduo. I er for fede. På den fede måde.

Champagnebad

Rabat hos Intersport Sport Dress

30. maj 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald
Tak for indsatsen ved REMA 1000 Cup
Sidste kamp i VB52-regi i denne omgang
Guld til U9 drengene
Oprykning til kvinderne
Rabat hos Intersport Sport Dress

B52/AFC Nyheder RSSB52/AFC Nyheder RSS

[Nyhedsarkivet]


LRL-Design