B52/AFC - Pigeraketten 2011
Hovedsponsor
kunstgraes1.gif
01. september 11 | Kategori: B52AFC

Pigeraketten 2011


Skrevet af: Morten Mønnike-Hald

På tirsdag den 6. september lander Pigeraketten i B52 på Scoresbysundvej.

Klubben lœgger grœs til DBU's Pigeraket, der skal skabe øget interesse om pigefodbolden i Aalborg.

B52 er kendt som byens pigeklub nr. 1 og den position skal fastholdes, lyder det fra klubben. Derfor er det vigtigt hele tiden at få flere helt unge piger til at spille fodbold, så "fødekœden" til klubbens mange pigehold kan sikres.

Mest populœre sportsgren for piger under 19 år
Mens medlemstallene i mange andre sportsgrene falder, oplevede dansk fodbold igen i 2010 et sandt boom i antallet af pigespillere. En af grundene til fodboldens popularitet er DBU’s Pigeraket, som klubben gennemfører hvert år i et samarbejde med DBU. Også i B52 kender man den tendens. B52 har mange pigehold og har sammen med AaB taget initiativ til holdsamarbejdet Aalborg Q, hvor byens bedste U15- og U18-spillere samles som et lokalt alternativ til andre jyske pigeklubber. Mange af pigerne i B52 og i Aalborg Q har som små piger stiftet bekendtskab med fodbolden gennem DBU’s Pigeraket – og interessen er stadig den samme.

Pigeraketten
Pigeraketten er fodbold på den sjove måde for friske piger mellem 6 og 12 år. På Pigeraketten leger pigerne ”fodboldspiller i Rummet” med masser af fodboldøvelser og sjove lege i selskab med andre piger på deres egen alder og Pigeraketten er kun for piger! Det er helt gratis at vœre med, og man kan tage alle de veninder med, man har lyst til.

Der er ingen tilmelding og det er ganske gratis – man skal blot møde op i B52 på Scoresbysundvej 5 på tirsdag den 6. september kl. 17.00.
13-årig rejser 3000 km for at spille med B52/AFC-drenge

31. juli 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald

Det er ikke kun hos de store nordjyske klubber AaB, VFF og HIK, at spillerne kommer langvejs fra.

Også i B52/AFC oplever vi i disse dage en interesse fra udlandet. Vores U14-drenge har således fået forstærkning helt fra Malta, når de i denne uge skal deltage i Vildbjerg Cup.

Bradley, som sidste år var i Vildbjerg under cuppen, fordi hans søskendes hold deltog, blev så glad for sine nye kammerater i B52/AFC, at han i år har valgt at tage de 3.180 km direkte til Aalborg for igen at spille med på holdet.

I eftermiddag trænede holdet på Scoresbysundvej, inden de i morgen drager til Vildbjerg Cup. Træningen - og historien om Bradley - havde ligeledes fået Nordjyske til at kigge forbi.

Vildbjerg Cup er den fjerdestørste fodboldturnering i Europa og B52/AFC deltager i år for 24. gang i træk. Vi er repræsenteret med 26 spillere og 5 ledere samt en del medrejsende fans/forældre.

God fornøjelse til Bradley og alle I andre!


Tak for støtten, SIFA

30. juli 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald I forbindelse med årets REMA 1000 Cup modtog vi også støtte fra SIFA TV Bingo.
Vi takker for støtten, som bidrog til at gøre det til et par gode dage.

Tak for indsatsen ved REMA 1000 Cup

02. juli 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Lørdag/søndag i sidste uge, løb årets udgave af B52/AFC REMA 1000 Cup af stablen.

Et stævne som dette kan kun lykkes ved mange frivilliges hjælp med praktiske opgaver. Endnu engang stillede forældre, spillere, trænere og ledere op for at give et nap med til fællesskabet. 

Tusind tak til alle, der bidrog med stort og småt! I er afgørende for den klub, vi holder så meget af!

Sidste kamp i VB52-regi i denne omgang

21. juni 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald På lørdag spiller U18-pigerne på B52/AFC's anlæg deres sidste turneringskamp. Modstanderen er DHF&K, som aktuelt indtager tredjepladsen i rækken. 

Vi har revanche til gode efter et 1-3 nederlag i den første kamp, så det går vi efter, selvom skadeslisten stadig er lang og studentergilderne holder flere fra at spille. 

Kampen er samtidig pigernes sidste optræden under VB52-samarbejdet i denne omgang, så kom og sig "farvel og på gensyn", idet de fleste efter sommerfeien er at finde i de respektive klubbers seniorafdelinger. 

Umiddelbart efter kampen kårer vi desuden årets spiller og årets fidus.

Guld til U9 drengene

03. juni 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Klubbens seje drenge i U9, kunne lørdag tage hjem fra Zebra Cup med guld om halsen. 

Drengene vandt i varmen på Provstejorden efter en flot samlet holdindsats og viste igen, at man skal regne med drengene i lyseblåt.

Hele klubben glæder sig til at følge jer mange år fremover :-)


13-årig rejser 3000 km for at spille med B52/AFC-drenge
Tak for støtten, SIFA
Tak for indsatsen ved REMA 1000 Cup
Sidste kamp i VB52-regi i denne omgang
Guld til U9 drengene

B52/AFC Nyheder RSSB52/AFC Nyheder RSS

[Nyhedsarkivet]


LRL-Design