B52/AFC - Ã…rets trœner kåret i ungdomsafdelingen
Hovedsponsor
flok1.gif
15. november 06 | Kategori:

Ã…rets trœner kåret i ungdomsafdelingen


Skrevet af: Marianne Andersen
Se også hvem der blev årets drenge- og pigespiller

Lørdag d. 11. november var der ungdomsafslutning for både herre og dame siden. Alle var inviteret til at spille five a´side og alle der mødte op fik spillet på både store og små mål.

Holdene var inddelt således at der blev spillet 3:3 på Wembley for micro og miniput, mens man spillede 4:4 på B48 for de ældste.

Midtvejs i forløbet var det lavet en pause, hvor alle fik sodavand og pølser og hvor Preben Lindblad og Marianne Andersen stod for at uddele pokalerne til årets træner, årets drenge spiller og årets pigespiller.

Årets Træner blev Jan "Krølle" Nielsen som i 2006 har trænet Pigemesterholdet, samt i forårssæsonen været inde omkring pige junior 2, da de pludselig stod uden træner. Han er altid velforberedt, enormt engageret og utrolig hjælpsom. Vi kender ham som den "skøre københavner" med de store armbevægelser og frække udtryk, men i bund og grund er "Krølle" en rigtig dygtig træner som vi sætter stor pris på, og som vi også har valgt at fortsætte vores samarbejde med i 2007, hvor han skal stå i spidsen for pige junior DM.

Årets drengespiller blev målmanden på 1. drenge, Alen Basil. Træner Kim Nielsen og hans assistent Morten Hansen har indstillet Alen fordi han har været en af de spillere der har udviklet sig mest henover sæsonen. Han er god til at omstille sig og altid parat til at lære og så er han ydermere en god kammerat.

Årets pigespiller blev Anne- Kathrine Larsen. Hun har i 2006 haft en forrygende sæson, især personligt. Udover at være i pigejunior DM truppen og være en af holdets store profiler og bærende kræfter har AK (som hun kaldes) også haft held og dygtighed, til at blive udtaget til både U17 og U19 landsholdet.
Fodboldpas

17. april 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Fra sæsonopstart august 2018 vil et aktivt Fodboldpas være obligatorisk for alle registrerede fodboldspillere m.fl. i Danmark. Fodboldpasset skal bl.a. gøre det lettere for spillere og klubber at se, hvor den enkelte spiller er spilleberettiget. Fodboldpasset indsluses i foråret 2018.

Læs mere om Fodboldpas

MobilePay - Nyt nummer

28. marts 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Vi har fået nyt nummer til MobilePay i klubbens cafeteria.
For os i B52 må det være nemt at huske...

REMA1000 Cup 2018

26. marts 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Så er der åbnet for tilmelding til årets REMA1000 Cup i B52/AFC.

For første gang udbyder vi nu også 11:11-rækker i U13 og U15 - både piger og drenge.

Herudover er der:
8:8-rækker i U13, U12, U11 og U10 - både for piger og drenge.
5:5-rækker i U9, U8 - både piger og drenge
3:3-rækker i U5, U6, U7 - både piger og drenge

11:11-rækkerne spilles lørdag den 30. juni, mens alle øvrige rækker gennemføres søndag den 1. juli.

Det er første weekend i skolernes sommerferie; så det er en perfekt lejlighed til at ønske hinanden god sommer.

Vi ses!

Tilmelding via dette link

Café'en åbner efter påske

24. marts 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Fra torsdag den 5. april holder café'en i klubhuset åbent hver torsdag kl. 17.30 - 20.30
Udvalget spænder vidt over traditionel grillmad, slik og drikkevarer

Er du vores nye målmand?

22. marts 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald

Vores hold i U18 Piger Liga 1 mangler en målmand. Holdets hidtidige målmand har - i hvert fald for en tid - lagt handsker og støvler på hylden, så vi mangler en frisk og motiveret målmand. Har du holdt pause fra fodbolden og har du fået lyst til at genoptage målmandsspillet, har du spillet på lavere niveau og vil prøve kræfter med Liga 1, eller har du spillet på eliteniveau og har brug for at skære ned på tidsforbruget?

Så har vi holdet til dig. Vi spiller i Liga 1, der er næsthøjeste niveau. Vi træner to gange om ugen (tirsdag og torsdag kl. 18.00 - 19.30). Vi vil gerne vinde, men vi har også tid til at have det sjovt udenfor banen. 

Har du lyst til at give det en chance? Så kontakt vores holdleder Anne Lise på 29 23 77 21


Fodboldpas
MobilePay - Nyt nummer
REMA1000 Cup 2018
Café'en åbner efter påske
Er du vores nye målmand?

B52/AFC Nyheder RSSB52/AFC Nyheder RSS

[Nyhedsarkivet]


LRL-Design