B52/AFC - Ã…rets trœner kåret i ungdomsafdelingen
Hovedsponsor
bolde1.jpg
15. november 06 | Kategori:

Ã…rets trœner kåret i ungdomsafdelingen


Skrevet af: Marianne Andersen
Se også hvem der blev årets drenge- og pigespiller

Lørdag d. 11. november var der ungdomsafslutning for både herre og dame siden. Alle var inviteret til at spille five a´side og alle der mødte op fik spillet på både store og små mål.

Holdene var inddelt således at der blev spillet 3:3 på Wembley for micro og miniput, mens man spillede 4:4 på B48 for de ældste.

Midtvejs i forløbet var det lavet en pause, hvor alle fik sodavand og pølser og hvor Preben Lindblad og Marianne Andersen stod for at uddele pokalerne til årets træner, årets drenge spiller og årets pigespiller.

Årets Træner blev Jan "Krølle" Nielsen som i 2006 har trænet Pigemesterholdet, samt i forårssæsonen været inde omkring pige junior 2, da de pludselig stod uden træner. Han er altid velforberedt, enormt engageret og utrolig hjælpsom. Vi kender ham som den "skøre københavner" med de store armbevægelser og frække udtryk, men i bund og grund er "Krølle" en rigtig dygtig træner som vi sætter stor pris på, og som vi også har valgt at fortsætte vores samarbejde med i 2007, hvor han skal stå i spidsen for pige junior DM.

Årets drengespiller blev målmanden på 1. drenge, Alen Basil. Træner Kim Nielsen og hans assistent Morten Hansen har indstillet Alen fordi han har været en af de spillere der har udviklet sig mest henover sæsonen. Han er god til at omstille sig og altid parat til at lære og så er han ydermere en god kammerat.

Årets pigespiller blev Anne- Kathrine Larsen. Hun har i 2006 haft en forrygende sæson, især personligt. Udover at være i pigejunior DM truppen og være en af holdets store profiler og bærende kræfter har AK (som hun kaldes) også haft held og dygtighed, til at blive udtaget til både U17 og U19 landsholdet.
13-årig rejser 3000 km for at spille med B52/AFC-drenge

31. juli 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald

Det er ikke kun hos de store nordjyske klubber AaB, VFF og HIK, at spillerne kommer langvejs fra.

Også i B52/AFC oplever vi i disse dage en interesse fra udlandet. Vores U14-drenge har således fået forstærkning helt fra Malta, når de i denne uge skal deltage i Vildbjerg Cup.

Bradley, som sidste år var i Vildbjerg under cuppen, fordi hans søskendes hold deltog, blev så glad for sine nye kammerater i B52/AFC, at han i år har valgt at tage de 3.180 km direkte til Aalborg for igen at spille med på holdet.

I eftermiddag trænede holdet på Scoresbysundvej, inden de i morgen drager til Vildbjerg Cup. Træningen - og historien om Bradley - havde ligeledes fået Nordjyske til at kigge forbi.

Vildbjerg Cup er den fjerdestørste fodboldturnering i Europa og B52/AFC deltager i år for 24. gang i træk. Vi er repræsenteret med 26 spillere og 5 ledere samt en del medrejsende fans/forældre.

God fornøjelse til Bradley og alle I andre!


Tak for støtten, SIFA

30. juli 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald I forbindelse med årets REMA 1000 Cup modtog vi også støtte fra SIFA TV Bingo.
Vi takker for støtten, som bidrog til at gøre det til et par gode dage.

Tak for indsatsen ved REMA 1000 Cup

02. juli 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Lørdag/søndag i sidste uge, løb årets udgave af B52/AFC REMA 1000 Cup af stablen.

Et stævne som dette kan kun lykkes ved mange frivilliges hjælp med praktiske opgaver. Endnu engang stillede forældre, spillere, trænere og ledere op for at give et nap med til fællesskabet. 

Tusind tak til alle, der bidrog med stort og småt! I er afgørende for den klub, vi holder så meget af!

Sidste kamp i VB52-regi i denne omgang

21. juni 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald På lørdag spiller U18-pigerne på B52/AFC's anlæg deres sidste turneringskamp. Modstanderen er DHF&K, som aktuelt indtager tredjepladsen i rækken. 

Vi har revanche til gode efter et 1-3 nederlag i den første kamp, så det går vi efter, selvom skadeslisten stadig er lang og studentergilderne holder flere fra at spille. 

Kampen er samtidig pigernes sidste optræden under VB52-samarbejdet i denne omgang, så kom og sig "farvel og på gensyn", idet de fleste efter sommerfeien er at finde i de respektive klubbers seniorafdelinger. 

Umiddelbart efter kampen kårer vi desuden årets spiller og årets fidus.

Guld til U9 drengene

03. juni 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Klubbens seje drenge i U9, kunne lørdag tage hjem fra Zebra Cup med guld om halsen. 

Drengene vandt i varmen på Provstejorden efter en flot samlet holdindsats og viste igen, at man skal regne med drengene i lyseblåt.

Hele klubben glæder sig til at følge jer mange år fremover :-)


13-årig rejser 3000 km for at spille med B52/AFC-drenge
Tak for støtten, SIFA
Tak for indsatsen ved REMA 1000 Cup
Sidste kamp i VB52-regi i denne omgang
Guld til U9 drengene

B52/AFC Nyheder RSSB52/AFC Nyheder RSS

[Nyhedsarkivet]


LRL-Design