B52/AFC - Ã…rets trœner kåret i ungdomsafdelingen
Hovedsponsor
flok1.gif
15. november 06 | Kategori:

Ã…rets trœner kåret i ungdomsafdelingen


Skrevet af: Marianne Andersen
Se også hvem der blev årets drenge- og pigespiller

Lørdag d. 11. november var der ungdomsafslutning for både herre og dame siden. Alle var inviteret til at spille five a´side og alle der mødte op fik spillet på både store og små mål.

Holdene var inddelt således at der blev spillet 3:3 på Wembley for micro og miniput, mens man spillede 4:4 på B48 for de ældste.

Midtvejs i forløbet var det lavet en pause, hvor alle fik sodavand og pølser og hvor Preben Lindblad og Marianne Andersen stod for at uddele pokalerne til årets træner, årets drenge spiller og årets pigespiller.

Årets Træner blev Jan "Krølle" Nielsen som i 2006 har trænet Pigemesterholdet, samt i forårssæsonen været inde omkring pige junior 2, da de pludselig stod uden træner. Han er altid velforberedt, enormt engageret og utrolig hjælpsom. Vi kender ham som den "skøre københavner" med de store armbevægelser og frække udtryk, men i bund og grund er "Krølle" en rigtig dygtig træner som vi sætter stor pris på, og som vi også har valgt at fortsætte vores samarbejde med i 2007, hvor han skal stå i spidsen for pige junior DM.

Årets drengespiller blev målmanden på 1. drenge, Alen Basil. Træner Kim Nielsen og hans assistent Morten Hansen har indstillet Alen fordi han har været en af de spillere der har udviklet sig mest henover sæsonen. Han er god til at omstille sig og altid parat til at lære og så er han ydermere en god kammerat.

Årets pigespiller blev Anne- Kathrine Larsen. Hun har i 2006 haft en forrygende sæson, især personligt. Udover at være i pigejunior DM truppen og være en af holdets store profiler og bærende kræfter har AK (som hun kaldes) også haft held og dygtighed, til at blive udtaget til både U17 og U19 landsholdet.
25% rabat til medlemmer af B52/AFC

02. november 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald I morgen lørdag kl. 8.00 - 10.00 er der 25% rabat jf. opslag til VIP Morgen hos klubbens tøj- og udstyrsleverandør Sport24 Aalborg City.

Kom og gør en god handel forud for indendørssæsonen - og hvem ved, måske er der også et godt tilbud på støvler med mål i til næste sæson?

Ny hjemmeside - vil du være med?

23. oktober 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Klubben skal have ny hjemmeside. 
Vi har lavet aftale med DBU om at benytte deres klub-CMS - og derfor inviterer vi hermed alle med interesse i at gøre hjemmsiden bedre til et kursus i brug af systemet torsdag den 25. oktober kl. 18.30 i klubben.

Kurset er gratis for dig at deltage i - vi vi blive meget glade, hvis du efter kurset påtager dig en del af arbejdet med hjemmesidens oprettelse og vedligeholdelse.

Tilmeld dig til Susanne Holst på sholst@hotmail.com  MEDBRING DIN EGEN COMPUTER

Kom til gyserkamp på lørdag!!

14. oktober 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald

Mød op til en gyserkamp på lørdag i kvindernes serie 1, hvor de lokale heltinder tager imod Nibe. 

Hvis vi skal undgå hurtig retur til serie 2, skal kampen vindes - og det kan lade sig gøre blandt andet med en stærk 12-mand på stregerne.

Kampen spilles lørdag den 20. oktober kl. 15.30.

Plakaten på gerne printes, hænges op og på alle andre måder deles.


Sæsonafslutning i ungdomsafdelingen

05. oktober 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Husk vores altid sjove og hyggelige sæsonafslutning i ungdomsafdelingen den 27. oktober.


Vi mødes omklædte kl.09.30 i cafeteriet og forventer at være færdig ca.kl. 13.00

Denne dag vil vi kåre
Årets Træner, Årets Drengespiller og Årets Pigespiller

Mens ungerne spiller 5 a side, holder forældrene valgmøde, hvor der skal vælges folk til ungdomsudvalget.

VALGMØDET STARTER KL. 10.30

Vores U17 Drenge spiller hjemmekamp KL.11.00
Der vil til børnene være pølser (også kyllingepølser) og sodavand

Se mere om program og tilmelding her


SPORT24 Ny udstyrsleverandør

01. oktober 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Klubbens mangeårige leverandør af tøj og øvrigt udstyr Intersport SportDress skifter pr. 1. oktober navn til SPORT24.
Navneskiftet fejres med en uges forrygende udsalg - kom og gør en god forretning med Kent og hans dygtige medarbejdere.

Navneskiftet får i øvrigt ingen konsekvenser for B52/AFC's aftale med leverandøren.

Se de mange åbningstilbud her
25% rabat til medlemmer af B52/AFC
Ny hjemmeside - vil du være med?
Kom til gyserkamp på lørdag!!
Sæsonafslutning i ungdomsafdelingen
SPORT24 Ny udstyrsleverandør

B52/AFC Nyheder RSSB52/AFC Nyheder RSS

[Nyhedsarkivet]


LRL-Design