B52/AFC - Sœsonafslutning i Ungdomsafdelingen
Hovedsponsor
kunstgraes1.gif
12. oktober 11 | Kategori: B52AFC

Sœsonafslutning i Ungdomsafdelingen


Skrevet af: Morten Mønnike-Hald

Efter en god lang sœson på landsdelens fodboldbaner, kan drenge- og pigespillerne i B52/AFCse frem til det traditionsrige afslutningsarrangement i klubben på Scoresbysundvej.

Lørdag den 29. oktober kl. 10.00 mødes alle spillere i klubbens ungdomsafdeling til en samlet afslutning på sœsonen. Formiddagen starter med 5-Ã?-side turnering, hvor der spilles med blandede hold; her er holdene sammensat på tvœrs af årgange og køn – her spiller de œldste U13-børn med behørig hensyn til de yngste holdkammerater, der også skal have det sjovt.

Efter de mange kampe venter pølser og saftevand i klubhuset, hvor forœldre kan nyde kaffen og sammen sludre om den forløbne sœson.

Klubbens drengespillere har i denne sœson vœret reprœsenteret i rœkkerne fra U7-U11, mens pigerne har deltaget i rœkkerne U10-U18. Med den øgede interesse for fodbolden i klubbens nœrområde, er der begrundet håb om, at klubben i nœste sœson kan øge antallet af hold. Der er således også gang i en flok helt unge spillere på 5 år, der en gang ugentligt har det sjovt til ”Legebold” i B52/AFC.
Tak for indsatsen ved REMA 1000 Cup

02. juli 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Lørdag/søndag i sidste uge, løb årets udgave af B52/AFC REMA 1000 Cup af stablen.

Et stævne som dette kan kun lykkes ved mange frivilliges hjælp med praktiske opgaver. Endnu engang stillede forældre, spillere, trænere og ledere op for at give et nap med til fællesskabet. 

Tusind tak til alle, der bidrog med stort og småt! I er afgørende for den klub, vi holder så meget af!

Sidste kamp i VB52-regi i denne omgang

21. juni 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald På lørdag spiller U18-pigerne på B52/AFC's anlæg deres sidste turneringskamp. Modstanderen er DHF&K, som aktuelt indtager tredjepladsen i rækken. 

Vi har revanche til gode efter et 1-3 nederlag i den første kamp, så det går vi efter, selvom skadeslisten stadig er lang og studentergilderne holder flere fra at spille. 

Kampen er samtidig pigernes sidste optræden under VB52-samarbejdet i denne omgang, så kom og sig "farvel og på gensyn", idet de fleste efter sommerfeien er at finde i de respektive klubbers seniorafdelinger. 

Umiddelbart efter kampen kårer vi desuden årets spiller og årets fidus.

Guld til U9 drengene

03. juni 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Klubbens seje drenge i U9, kunne lørdag tage hjem fra Zebra Cup med guld om halsen. 

Drengene vandt i varmen på Provstejorden efter en flot samlet holdindsats og viste igen, at man skal regne med drengene i lyseblåt.

Hele klubben glæder sig til at følge jer mange år fremover :-)


Oprykning til kvinderne

03. juni 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Efter en foreløbig suveræn indsats i kvindernes serie 2, sikrede B52/AFC sig oprykning til serie 1.

Ottende sejr i turneringens ottende runde gjorde, at holdet med to runder tilbage har lagt sig så komfortabelt i spidsen af rækken, at de ikke kan hentes.

Kampen mod FKF blev vundet 3-0 på to mål af Kristine Knudsen og et enkelt af Kamilla Linde. 

Tillykke med sejren og oprykningen til både spillere og trænerduo. I er for fede. På den fede måde.

Champagnebad

Rabat hos Intersport Sport Dress

30. maj 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald
Tak for indsatsen ved REMA 1000 Cup
Sidste kamp i VB52-regi i denne omgang
Guld til U9 drengene
Oprykning til kvinderne
Rabat hos Intersport Sport Dress

B52/AFC Nyheder RSSB52/AFC Nyheder RSS

[Nyhedsarkivet]


LRL-Design