B52/AFC - Støt klubbens damehold i kampen om oprykning
Hovedsponsor
logo-center.jpg
13. oktober 11 | Kategori: B52AFC

Støt klubbens damehold i kampen om oprykning


Skrevet af: Morten Mønnike-Hald

Efter en helt igennem forrygende sœson, er der lagt op til en spœndende afslutning, når klubbens førende damehold på lørdag tager imod Dronninglund i sidste spillerunde.

Med en enkelt kamp tilbage er førstepladsen sikret efter 8 sejre og én uafgjort. Trœner Jan Krølle Nielsen har således sammen med holdet et begrundet håb om at gå ubesejret gennem turneringen og har som minimum kvalificeret sig til play-off kampe om oprykning til serie 1.

En sejr i lørdagens kamp vil sende B52/AFC i serie 1 efter en flot sœson.

Holdet har i denne sœson udviklet sig meget; den evigt fightende stamme af spillere sammen med tilgang af nye spillere og en genfunden gejst hos spillere, der har holdt pause fra fodbolden har gjort, at kollektivet har vœret i top - på såvel som udenfor banen. Den aktuelle målscore på 52-4 efter 9 kampe vidner da også om angrebsivrighed og en rœkke sevœrdige kampe.

Derfor er det også vigtigt, at vi alle møder op til kampen på lørdag kl. 14.45 og viser, at klubben bakker op om damerne - og forhåbentlig kan vi vœre med til at hylde dem for oprykningen efter kampen.

Se den aktuelle stilling her
Tak for indsatsen ved REMA 1000 Cup

02. juli 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Lørdag/søndag i sidste uge, løb årets udgave af B52/AFC REMA 1000 Cup af stablen.

Et stævne som dette kan kun lykkes ved mange frivilliges hjælp med praktiske opgaver. Endnu engang stillede forældre, spillere, trænere og ledere op for at give et nap med til fællesskabet. 

Tusind tak til alle, der bidrog med stort og småt! I er afgørende for den klub, vi holder så meget af!

Sidste kamp i VB52-regi i denne omgang

21. juni 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald På lørdag spiller U18-pigerne på B52/AFC's anlæg deres sidste turneringskamp. Modstanderen er DHF&K, som aktuelt indtager tredjepladsen i rækken. 

Vi har revanche til gode efter et 1-3 nederlag i den første kamp, så det går vi efter, selvom skadeslisten stadig er lang og studentergilderne holder flere fra at spille. 

Kampen er samtidig pigernes sidste optræden under VB52-samarbejdet i denne omgang, så kom og sig "farvel og på gensyn", idet de fleste efter sommerfeien er at finde i de respektive klubbers seniorafdelinger. 

Umiddelbart efter kampen kårer vi desuden årets spiller og årets fidus.

Guld til U9 drengene

03. juni 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Klubbens seje drenge i U9, kunne lørdag tage hjem fra Zebra Cup med guld om halsen. 

Drengene vandt i varmen på Provstejorden efter en flot samlet holdindsats og viste igen, at man skal regne med drengene i lyseblåt.

Hele klubben glæder sig til at følge jer mange år fremover :-)


Oprykning til kvinderne

03. juni 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Efter en foreløbig suveræn indsats i kvindernes serie 2, sikrede B52/AFC sig oprykning til serie 1.

Ottende sejr i turneringens ottende runde gjorde, at holdet med to runder tilbage har lagt sig så komfortabelt i spidsen af rækken, at de ikke kan hentes.

Kampen mod FKF blev vundet 3-0 på to mål af Kristine Knudsen og et enkelt af Kamilla Linde. 

Tillykke med sejren og oprykningen til både spillere og trænerduo. I er for fede. På den fede måde.

Champagnebad

Rabat hos Intersport Sport Dress

30. maj 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald
Tak for indsatsen ved REMA 1000 Cup
Sidste kamp i VB52-regi i denne omgang
Guld til U9 drengene
Oprykning til kvinderne
Rabat hos Intersport Sport Dress

B52/AFC Nyheder RSSB52/AFC Nyheder RSS

[Nyhedsarkivet]


LRL-Design