B52/AFC - Succesfuld sœson for seniorafdelingen
Hovedsponsor
drenge.jpg
06. november 11 | Kategori: Senior

Succesfuld sœson for seniorafdelingen


Skrevet af: Lee Linnemann
Succesfuld sœson for seniorafdelingen

Så er den sidste kamp i seniorafdelingen blevet spillet. Og med stor glœde for S.U.har det betydet at 3 seniorhold er rykket op. Vi siger tillykke til trœnere og spillere.

Fra start af sœsonen har det vœret et mål at minimum 1. herre og et af vores serie 5 hold skulle rykke op og vores dame hold skulle finde et stabilt niveau samt forøge antal spillere omkring holdet.

1. herre spillede en flot sidste kamp oghar gennem sœsonen vist gode takter. Den forgangne sœson har vist at holdet indeholder et meget højt niveau som fortjener at spille i serie 2. Vi siger tak til spillere og trœnere for en rigtig god indsats. Vi ser frem til den nye sœson.

Vi siger også mange gange tillykke til serie 5.2 som har haft en utrolig god sœson. Der har vœretflere gode og stabile stamspillere omkring holdet som har kunnet øge niveauet på holdet.

Sidst men ikke mindst ønsker vi tillykke til vores 1. dame. Planen for damerne var i første omgang at der skulle skabes et stabilt hold med omkring 18-20 spillere fast omkring holdet samt fokusere på et godt socialt miljø. Dette vil vi mene har vœret et mål der er opfyldt med succes. En oprykning har vœret en bonus på en god sœson, og håber vi kan fortsœtte den gode stime i nœste sœson.
Fodboldpas

17. april 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Fra sæsonopstart august 2018 vil et aktivt Fodboldpas være obligatorisk for alle registrerede fodboldspillere m.fl. i Danmark. Fodboldpasset skal bl.a. gøre det lettere for spillere og klubber at se, hvor den enkelte spiller er spilleberettiget. Fodboldpasset indsluses i foråret 2018.

Læs mere om Fodboldpas

MobilePay - Nyt nummer

28. marts 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Vi har fået nyt nummer til MobilePay i klubbens cafeteria.
For os i B52 må det være nemt at huske...

REMA1000 Cup 2018

26. marts 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Så er der åbnet for tilmelding til årets REMA1000 Cup i B52/AFC.

For første gang udbyder vi nu også 11:11-rækker i U13 og U15 - både piger og drenge.

Herudover er der:
8:8-rækker i U13, U12, U11 og U10 - både for piger og drenge.
5:5-rækker i U9, U8 - både piger og drenge
3:3-rækker i U5, U6, U7 - både piger og drenge

11:11-rækkerne spilles lørdag den 30. juni, mens alle øvrige rækker gennemføres søndag den 1. juli.

Det er første weekend i skolernes sommerferie; så det er en perfekt lejlighed til at ønske hinanden god sommer.

Vi ses!

Tilmelding via dette link

Café'en åbner efter påske

24. marts 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Fra torsdag den 5. april holder café'en i klubhuset åbent hver torsdag kl. 17.30 - 20.30
Udvalget spænder vidt over traditionel grillmad, slik og drikkevarer

Er du vores nye målmand?

22. marts 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald

Vores hold i U18 Piger Liga 1 mangler en målmand. Holdets hidtidige målmand har - i hvert fald for en tid - lagt handsker og støvler på hylden, så vi mangler en frisk og motiveret målmand. Har du holdt pause fra fodbolden og har du fået lyst til at genoptage målmandsspillet, har du spillet på lavere niveau og vil prøve kræfter med Liga 1, eller har du spillet på eliteniveau og har brug for at skære ned på tidsforbruget?

Så har vi holdet til dig. Vi spiller i Liga 1, der er næsthøjeste niveau. Vi træner to gange om ugen (tirsdag og torsdag kl. 18.00 - 19.30). Vi vil gerne vinde, men vi har også tid til at have det sjovt udenfor banen. 

Har du lyst til at give det en chance? Så kontakt vores holdleder Anne Lise på 29 23 77 21


Fodboldpas
MobilePay - Nyt nummer
REMA1000 Cup 2018
Café'en åbner efter påske
Er du vores nye målmand?

B52/AFC Nyheder RSSB52/AFC Nyheder RSS

[Nyhedsarkivet]


LRL-Design