B52/AFC - Succesfuld sœson for seniorafdelingen
Hovedsponsor
logoer.gif
06. november 11 | Kategori: Senior

Succesfuld sœson for seniorafdelingen


Skrevet af: Lee Linnemann
Succesfuld sœson for seniorafdelingen

Så er den sidste kamp i seniorafdelingen blevet spillet. Og med stor glœde for S.U.har det betydet at 3 seniorhold er rykket op. Vi siger tillykke til trœnere og spillere.

Fra start af sœsonen har det vœret et mål at minimum 1. herre og et af vores serie 5 hold skulle rykke op og vores dame hold skulle finde et stabilt niveau samt forøge antal spillere omkring holdet.

1. herre spillede en flot sidste kamp oghar gennem sœsonen vist gode takter. Den forgangne sœson har vist at holdet indeholder et meget højt niveau som fortjener at spille i serie 2. Vi siger tak til spillere og trœnere for en rigtig god indsats. Vi ser frem til den nye sœson.

Vi siger også mange gange tillykke til serie 5.2 som har haft en utrolig god sœson. Der har vœretflere gode og stabile stamspillere omkring holdet som har kunnet øge niveauet på holdet.

Sidst men ikke mindst ønsker vi tillykke til vores 1. dame. Planen for damerne var i første omgang at der skulle skabes et stabilt hold med omkring 18-20 spillere fast omkring holdet samt fokusere på et godt socialt miljø. Dette vil vi mene har vœret et mål der er opfyldt med succes. En oprykning har vœret en bonus på en god sœson, og håber vi kan fortsœtte den gode stime i nœste sœson.
13-årig rejser 3000 km for at spille med B52/AFC-drenge

31. juli 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald

Det er ikke kun hos de store nordjyske klubber AaB, VFF og HIK, at spillerne kommer langvejs fra.

Også i B52/AFC oplever vi i disse dage en interesse fra udlandet. Vores U14-drenge har således fået forstærkning helt fra Malta, når de i denne uge skal deltage i Vildbjerg Cup.

Bradley, som sidste år var i Vildbjerg under cuppen, fordi hans søskendes hold deltog, blev så glad for sine nye kammerater i B52/AFC, at han i år har valgt at tage de 3.180 km direkte til Aalborg for igen at spille med på holdet.

I eftermiddag trænede holdet på Scoresbysundvej, inden de i morgen drager til Vildbjerg Cup. Træningen - og historien om Bradley - havde ligeledes fået Nordjyske til at kigge forbi.

Vildbjerg Cup er den fjerdestørste fodboldturnering i Europa og B52/AFC deltager i år for 24. gang i træk. Vi er repræsenteret med 26 spillere og 5 ledere samt en del medrejsende fans/forældre.

God fornøjelse til Bradley og alle I andre!


Tak for støtten, SIFA

30. juli 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald I forbindelse med årets REMA 1000 Cup modtog vi også støtte fra SIFA TV Bingo.
Vi takker for støtten, som bidrog til at gøre det til et par gode dage.

Tak for indsatsen ved REMA 1000 Cup

02. juli 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Lørdag/søndag i sidste uge, løb årets udgave af B52/AFC REMA 1000 Cup af stablen.

Et stævne som dette kan kun lykkes ved mange frivilliges hjælp med praktiske opgaver. Endnu engang stillede forældre, spillere, trænere og ledere op for at give et nap med til fællesskabet. 

Tusind tak til alle, der bidrog med stort og småt! I er afgørende for den klub, vi holder så meget af!

Sidste kamp i VB52-regi i denne omgang

21. juni 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald På lørdag spiller U18-pigerne på B52/AFC's anlæg deres sidste turneringskamp. Modstanderen er DHF&K, som aktuelt indtager tredjepladsen i rækken. 

Vi har revanche til gode efter et 1-3 nederlag i den første kamp, så det går vi efter, selvom skadeslisten stadig er lang og studentergilderne holder flere fra at spille. 

Kampen er samtidig pigernes sidste optræden under VB52-samarbejdet i denne omgang, så kom og sig "farvel og på gensyn", idet de fleste efter sommerfeien er at finde i de respektive klubbers seniorafdelinger. 

Umiddelbart efter kampen kårer vi desuden årets spiller og årets fidus.

Guld til U9 drengene

03. juni 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Klubbens seje drenge i U9, kunne lørdag tage hjem fra Zebra Cup med guld om halsen. 

Drengene vandt i varmen på Provstejorden efter en flot samlet holdindsats og viste igen, at man skal regne med drengene i lyseblåt.

Hele klubben glæder sig til at følge jer mange år fremover :-)


13-årig rejser 3000 km for at spille med B52/AFC-drenge
Tak for støtten, SIFA
Tak for indsatsen ved REMA 1000 Cup
Sidste kamp i VB52-regi i denne omgang
Guld til U9 drengene

B52/AFC Nyheder RSSB52/AFC Nyheder RSS

[Nyhedsarkivet]


LRL-Design