B52/AFC - Succesfuld sœson for seniorafdelingen
Hovedsponsor
skilt.jpg
06. november 11 | Kategori: Senior

Succesfuld sœson for seniorafdelingen


Skrevet af: Lee Linnemann
Succesfuld sœson for seniorafdelingen

Så er den sidste kamp i seniorafdelingen blevet spillet. Og med stor glœde for S.U.har det betydet at 3 seniorhold er rykket op. Vi siger tillykke til trœnere og spillere.

Fra start af sœsonen har det vœret et mål at minimum 1. herre og et af vores serie 5 hold skulle rykke op og vores dame hold skulle finde et stabilt niveau samt forøge antal spillere omkring holdet.

1. herre spillede en flot sidste kamp oghar gennem sœsonen vist gode takter. Den forgangne sœson har vist at holdet indeholder et meget højt niveau som fortjener at spille i serie 2. Vi siger tak til spillere og trœnere for en rigtig god indsats. Vi ser frem til den nye sœson.

Vi siger også mange gange tillykke til serie 5.2 som har haft en utrolig god sœson. Der har vœretflere gode og stabile stamspillere omkring holdet som har kunnet øge niveauet på holdet.

Sidst men ikke mindst ønsker vi tillykke til vores 1. dame. Planen for damerne var i første omgang at der skulle skabes et stabilt hold med omkring 18-20 spillere fast omkring holdet samt fokusere på et godt socialt miljø. Dette vil vi mene har vœret et mål der er opfyldt med succes. En oprykning har vœret en bonus på en god sœson, og håber vi kan fortsœtte den gode stime i nœste sœson.
Tak for indsatsen ved REMA 1000 Cup

02. juli 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Lørdag/søndag i sidste uge, løb årets udgave af B52/AFC REMA 1000 Cup af stablen.

Et stævne som dette kan kun lykkes ved mange frivilliges hjælp med praktiske opgaver. Endnu engang stillede forældre, spillere, trænere og ledere op for at give et nap med til fællesskabet. 

Tusind tak til alle, der bidrog med stort og småt! I er afgørende for den klub, vi holder så meget af!

Sidste kamp i VB52-regi i denne omgang

21. juni 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald På lørdag spiller U18-pigerne på B52/AFC's anlæg deres sidste turneringskamp. Modstanderen er DHF&K, som aktuelt indtager tredjepladsen i rækken. 

Vi har revanche til gode efter et 1-3 nederlag i den første kamp, så det går vi efter, selvom skadeslisten stadig er lang og studentergilderne holder flere fra at spille. 

Kampen er samtidig pigernes sidste optræden under VB52-samarbejdet i denne omgang, så kom og sig "farvel og på gensyn", idet de fleste efter sommerfeien er at finde i de respektive klubbers seniorafdelinger. 

Umiddelbart efter kampen kårer vi desuden årets spiller og årets fidus.

Guld til U9 drengene

03. juni 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Klubbens seje drenge i U9, kunne lørdag tage hjem fra Zebra Cup med guld om halsen. 

Drengene vandt i varmen på Provstejorden efter en flot samlet holdindsats og viste igen, at man skal regne med drengene i lyseblåt.

Hele klubben glæder sig til at følge jer mange år fremover :-)


Oprykning til kvinderne

03. juni 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Efter en foreløbig suveræn indsats i kvindernes serie 2, sikrede B52/AFC sig oprykning til serie 1.

Ottende sejr i turneringens ottende runde gjorde, at holdet med to runder tilbage har lagt sig så komfortabelt i spidsen af rækken, at de ikke kan hentes.

Kampen mod FKF blev vundet 3-0 på to mål af Kristine Knudsen og et enkelt af Kamilla Linde. 

Tillykke med sejren og oprykningen til både spillere og trænerduo. I er for fede. På den fede måde.

Champagnebad

Rabat hos Intersport Sport Dress

30. maj 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald
Tak for indsatsen ved REMA 1000 Cup
Sidste kamp i VB52-regi i denne omgang
Guld til U9 drengene
Oprykning til kvinderne
Rabat hos Intersport Sport Dress

B52/AFC Nyheder RSSB52/AFC Nyheder RSS

[Nyhedsarkivet]


LRL-Design