B52/AFC - Stjerner på besøg
Hovedsponsor
kunstgraes_660x110.jpg
24. september 12 | Kategori: B52AFC

Stjerner på besøg


Skrevet af: Morten Mønnike-Hald

I forbindelse med sœsonafslutningen i ungdomsafdelingen lørdag den 27. oktober bliver vores nye bandebane ud mod Scoresbysundvej indviet.

Det sker blandt andet ved en showkamp med deltagelse af nogen af de mange stjerner, B52/AFC har vœret med til at fostre.

Vi har foreløbig fået tilsagn fra Mathias Wichmann (AaB's Superligahold samt U18, U19, U20 og U21 landshold), Eerli Semsen (Danmarks landshold for hjemløse), Nadia Nadim (A-landsholdet), Jakob Krüger (tidl. AaB Superliga og U21 landshold), Line S. Jensen (U17, U19 og A-landsholdet) og Caroline Rask (U16, U17 og U19 landshold).

Alle har tidligere spillet i B52/AFC - og dét kan vi godt vœre stolte af.

Dagen starter kl. 10.00 med 5-Ã?-side turnering for alle spillere i ungdomsafdelingen.

Vi laver en turnering for de yngste og en anden for de œldste spillere og laver i disse kategorier blandede hold.

I samarbejde med klubbens hovedsponsor Spar Nord kåres årets trœner, årets drengespiller og årets pigespiller, ligesom vi - traditionen tro - serverer gratis pølser og sodavand. Der er naturligvis både røde pølser og kyllingepølser.

Spillerne har fået udleveret sedler med tilmeldingskupon - husk at give ungerne kuponen med igen, når den er udfyldt - tilmeldingsfrist den 15. oktober. Er sedlen blevet vœk, kan den downloades her.

Håber at se spillere, yngre søskende og forœldre til endnu en hyggelig dag i B52/AFC.
Tak for indsatsen ved REMA 1000 Cup

02. juli 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Lørdag/søndag i sidste uge, løb årets udgave af B52/AFC REMA 1000 Cup af stablen.

Et stævne som dette kan kun lykkes ved mange frivilliges hjælp med praktiske opgaver. Endnu engang stillede forældre, spillere, trænere og ledere op for at give et nap med til fællesskabet. 

Tusind tak til alle, der bidrog med stort og småt! I er afgørende for den klub, vi holder så meget af!

Sidste kamp i VB52-regi i denne omgang

21. juni 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald På lørdag spiller U18-pigerne på B52/AFC's anlæg deres sidste turneringskamp. Modstanderen er DHF&K, som aktuelt indtager tredjepladsen i rækken. 

Vi har revanche til gode efter et 1-3 nederlag i den første kamp, så det går vi efter, selvom skadeslisten stadig er lang og studentergilderne holder flere fra at spille. 

Kampen er samtidig pigernes sidste optræden under VB52-samarbejdet i denne omgang, så kom og sig "farvel og på gensyn", idet de fleste efter sommerfeien er at finde i de respektive klubbers seniorafdelinger. 

Umiddelbart efter kampen kårer vi desuden årets spiller og årets fidus.

Guld til U9 drengene

03. juni 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Klubbens seje drenge i U9, kunne lørdag tage hjem fra Zebra Cup med guld om halsen. 

Drengene vandt i varmen på Provstejorden efter en flot samlet holdindsats og viste igen, at man skal regne med drengene i lyseblåt.

Hele klubben glæder sig til at følge jer mange år fremover :-)


Oprykning til kvinderne

03. juni 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Efter en foreløbig suveræn indsats i kvindernes serie 2, sikrede B52/AFC sig oprykning til serie 1.

Ottende sejr i turneringens ottende runde gjorde, at holdet med to runder tilbage har lagt sig så komfortabelt i spidsen af rækken, at de ikke kan hentes.

Kampen mod FKF blev vundet 3-0 på to mål af Kristine Knudsen og et enkelt af Kamilla Linde. 

Tillykke med sejren og oprykningen til både spillere og trænerduo. I er for fede. På den fede måde.

Champagnebad

Rabat hos Intersport Sport Dress

30. maj 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald
Tak for indsatsen ved REMA 1000 Cup
Sidste kamp i VB52-regi i denne omgang
Guld til U9 drengene
Oprykning til kvinderne
Rabat hos Intersport Sport Dress

B52/AFC Nyheder RSSB52/AFC Nyheder RSS

[Nyhedsarkivet]


LRL-Design