B52/AFC - Ã…rets spillere og trœner i Ungdomsafdelingen
Hovedsponsor
drenge.jpg
31. oktober 12 | Kategori: B52AFC

Ã…rets spillere og trœner i Ungdomsafdelingen


Skrevet af: Morten Mønnike-Hald

Ved sœsonafslutningen den 27. oktober kårede B52/AFC i samarbejde med klubbens hovedsponsor Spar Nord:

Ã…rets drengespiller
Ã…rets pigespiller
Ã…rets trœner

Der var mange kvalificerede til titlerne; valget faldt på:


Ã…rets drengespiller: Jacob W. Petersen
I begrundelsen for udnœvnelsen, kom Anne Lise ind på, at Jacob altid møder til trœning og kamp, har udviklet sig markant i det seneste år, er løbestœrk og har en rigtig god spilforståelse. Jacob foretrœkker at lœse spillet og aflevere fremfor at afslutte selv. Han er en god kammerat og vœrdsat af trœnere. Herudover er Jacob nœsten fast spiller på hele tre årgange.


Ã…rets pigespiller: Lœrke Vammen Löw
Her fremhœvedes det, at Lœrke altid møder til trœning og går op i alle øvelser - helt uden brok. Lœrke vil både stå i mål og spille ude, hun har i den netop afsluttede sœson spillet samtlige kampe og er sit holds topscorer


Ã…rets trœner: Henrik Bundgaard
Henrik, der trœner klubbens U13 piger er engageret og initiativrig, han er en god leder for sit hold og er god til at holde på spillere og tiltrœkke nye spillere til afdelingen. Henrik har med sit hold skabt flotte sportslige resultater - og står for den suverœnt mest aktive holdside her på klubbens hjemmeside.

Herudover har Henrik det seneste år taget dommercertifikat.

Stort tillykke til årets prismodtagere.
Tak for indsatsen ved REMA 1000 Cup

02. juli 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Lørdag/søndag i sidste uge, løb årets udgave af B52/AFC REMA 1000 Cup af stablen.

Et stævne som dette kan kun lykkes ved mange frivilliges hjælp med praktiske opgaver. Endnu engang stillede forældre, spillere, trænere og ledere op for at give et nap med til fællesskabet. 

Tusind tak til alle, der bidrog med stort og småt! I er afgørende for den klub, vi holder så meget af!

Sidste kamp i VB52-regi i denne omgang

21. juni 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald På lørdag spiller U18-pigerne på B52/AFC's anlæg deres sidste turneringskamp. Modstanderen er DHF&K, som aktuelt indtager tredjepladsen i rækken. 

Vi har revanche til gode efter et 1-3 nederlag i den første kamp, så det går vi efter, selvom skadeslisten stadig er lang og studentergilderne holder flere fra at spille. 

Kampen er samtidig pigernes sidste optræden under VB52-samarbejdet i denne omgang, så kom og sig "farvel og på gensyn", idet de fleste efter sommerfeien er at finde i de respektive klubbers seniorafdelinger. 

Umiddelbart efter kampen kårer vi desuden årets spiller og årets fidus.

Guld til U9 drengene

03. juni 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Klubbens seje drenge i U9, kunne lørdag tage hjem fra Zebra Cup med guld om halsen. 

Drengene vandt i varmen på Provstejorden efter en flot samlet holdindsats og viste igen, at man skal regne med drengene i lyseblåt.

Hele klubben glæder sig til at følge jer mange år fremover :-)


Oprykning til kvinderne

03. juni 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Efter en foreløbig suveræn indsats i kvindernes serie 2, sikrede B52/AFC sig oprykning til serie 1.

Ottende sejr i turneringens ottende runde gjorde, at holdet med to runder tilbage har lagt sig så komfortabelt i spidsen af rækken, at de ikke kan hentes.

Kampen mod FKF blev vundet 3-0 på to mål af Kristine Knudsen og et enkelt af Kamilla Linde. 

Tillykke med sejren og oprykningen til både spillere og trænerduo. I er for fede. På den fede måde.

Champagnebad

Rabat hos Intersport Sport Dress

30. maj 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald
Tak for indsatsen ved REMA 1000 Cup
Sidste kamp i VB52-regi i denne omgang
Guld til U9 drengene
Oprykning til kvinderne
Rabat hos Intersport Sport Dress

B52/AFC Nyheder RSSB52/AFC Nyheder RSS

[Nyhedsarkivet]


LRL-Design