B52/AFC - Trœner U6 og U7 drenge søges
Hovedsponsor
stoevler.gif
28. november 12 | Kategori: B52AFC

Trœner U6 og U7 drenge søges


Skrevet af: Morten Mønnike-Hald

I forbindelse med, at vi opprioriterer drengefodbolden, mangler vi drengetrœnere til vore hold i U6 og U7.

Det er et krav til vore trœnere, at de skal kunne udforme og gennemføre et interessant og aldersrelateret trœningspas. Som trœner i B52/AFC tilbydes du relevante trœneruddannelser og en trœnerkontrakt. B52/AFC har opbygget et lœringsmiljø med fokus på glœde, samarbejde og åbenhed, som vi gerne vil have, at vores trœnere er med til at fastholde og videreudvikle.

Lœs mere om klubben på www.b52.dk

For yderligere info til opslagene kontakt venligst: Holdansvarlig Lars W. Petersen, tlf. Tlf. 20 80 00 39 eller via mail: 98141665sl@gmail.com

B52/AFC er en fodboldklub på kanten af Grønlandskvarteret i Aalborg. Klubbens yngste spillere er 5 år og i den anden ende af spektret er vi reprœsenteret med Golden Girls og Old Boys.

B52/AFC har hold i stort set alle aldre. Spillerne er primœrt fra nœrområdet, Gug, Vejgaard, Frydendal og Kœrby, mens vi blandt de œldre ungdomsspillere og i seniorrœkkerne tiltrœkker spillere fra det øvrige Aalborg og byens opland.

B52/AFC tilbyder trygge rammer for børn og voksne med tilbud til elite og bredde ogvil kendes som klubben med plads til alle.
Tak for indsatsen ved REMA 1000 Cup

02. juli 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Lørdag/søndag i sidste uge, løb årets udgave af B52/AFC REMA 1000 Cup af stablen.

Et stævne som dette kan kun lykkes ved mange frivilliges hjælp med praktiske opgaver. Endnu engang stillede forældre, spillere, trænere og ledere op for at give et nap med til fællesskabet. 

Tusind tak til alle, der bidrog med stort og småt! I er afgørende for den klub, vi holder så meget af!

Sidste kamp i VB52-regi i denne omgang

21. juni 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald På lørdag spiller U18-pigerne på B52/AFC's anlæg deres sidste turneringskamp. Modstanderen er DHF&K, som aktuelt indtager tredjepladsen i rækken. 

Vi har revanche til gode efter et 1-3 nederlag i den første kamp, så det går vi efter, selvom skadeslisten stadig er lang og studentergilderne holder flere fra at spille. 

Kampen er samtidig pigernes sidste optræden under VB52-samarbejdet i denne omgang, så kom og sig "farvel og på gensyn", idet de fleste efter sommerfeien er at finde i de respektive klubbers seniorafdelinger. 

Umiddelbart efter kampen kårer vi desuden årets spiller og årets fidus.

Guld til U9 drengene

03. juni 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Klubbens seje drenge i U9, kunne lørdag tage hjem fra Zebra Cup med guld om halsen. 

Drengene vandt i varmen på Provstejorden efter en flot samlet holdindsats og viste igen, at man skal regne med drengene i lyseblåt.

Hele klubben glæder sig til at følge jer mange år fremover :-)


Oprykning til kvinderne

03. juni 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Efter en foreløbig suveræn indsats i kvindernes serie 2, sikrede B52/AFC sig oprykning til serie 1.

Ottende sejr i turneringens ottende runde gjorde, at holdet med to runder tilbage har lagt sig så komfortabelt i spidsen af rækken, at de ikke kan hentes.

Kampen mod FKF blev vundet 3-0 på to mål af Kristine Knudsen og et enkelt af Kamilla Linde. 

Tillykke med sejren og oprykningen til både spillere og trænerduo. I er for fede. På den fede måde.

Champagnebad

Rabat hos Intersport Sport Dress

30. maj 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald
Tak for indsatsen ved REMA 1000 Cup
Sidste kamp i VB52-regi i denne omgang
Guld til U9 drengene
Oprykning til kvinderne
Rabat hos Intersport Sport Dress

B52/AFC Nyheder RSSB52/AFC Nyheder RSS

[Nyhedsarkivet]


LRL-Design