B52/AFC - Ã…rets spillere og trœner i ungdomsafdelingen
Hovedsponsor
bolde1.jpg
14. november 13 | Kategori: B52AFC

Ã…rets spillere og trœner i ungdomsafdelingen


Skrevet af: Morten Mønnike-Hald
I forbindelse med Ungdomsafdelingens 5-Ã?-side-turnering den 2. november blev årets pigespiller, årets drengespiller og årets trœner i Ungdomsafdelingen kåret.

I år kåredes Lucas Pehrson som årets drengespiller, mens titlen som årets pigespiller nu indehaves af Caroline Abildgaard.

Til de dygtige spillere var der diplom samt en check på kr. 500,- fra klubbens hovedsponsor Spar Nord. Herudover får de får navnet på de flotte vandrepokaler.

I begrundelserne for udvœlgelse af netop Caroline og Lucas hedder det blandt andet:Caroline Abildgaard
Hun er gennemseriøs og pligtopfyldende med sin fodbold og hun er et af de allerstørste talenter på målmandspladsen i sin årgang.

Men hendes største kompetence er uden tvivl det rolige sind og hendes venlige og imødekommende tilgang til sine holdkammerater. Hun er kort sagt den komplette personlighed – både som menneske og som udøver af sin hobby - nemlig at vœre målmand. Her har hun formået at lœre begrebet "at hoppe op på hesten igen, når man falder af" og hendes vilje til at blive god, kan bringe hende langt.

Lucas Hieronymus Pehrson.

Han har talent for fodboldspillet og går op i fodbolden 24-7.

Lucas er en utrolig fodboldspiller han har mange kvaliteter som spiller på holdet, han kan spille alle pladser.

Han har vœret U9 drenges faste skanse de sidste par sœsoner i målet hvor han har et godt overblik og er ikke bange for at bevœge sig ud i målfeltet for at stoppe modstanderne. Lucas har også et godt blik for spillet, når han spiller i marken. Han kan løbe solen sort med sin energi. Lucas er en spiller, som møder til trœning hver gang og arbejder 100 procent - hver gang! Han er vellidt af trœner og spillere.

Ã…rets Trœner blev ligeledes kåret. Her faldt valget fuldt fortjent på??Harris Sabic.Om Harris hed det blandt andet i begrundelsen, at han har gjort et stort stykke arbejde med de drenge han har haft de seneste sœsoner. Holdet har arbejdet sig op i A-rœkken under Harris’ ledelse. Han kommer velforberedt til trœningen og drengene er glade for ham, ligesom han er vellidt af trœnerkolleger og ledere i afdelingen.
Fodboldpas

17. april 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Fra sæsonopstart august 2018 vil et aktivt Fodboldpas være obligatorisk for alle registrerede fodboldspillere m.fl. i Danmark. Fodboldpasset skal bl.a. gøre det lettere for spillere og klubber at se, hvor den enkelte spiller er spilleberettiget. Fodboldpasset indsluses i foråret 2018.

Læs mere om Fodboldpas

MobilePay - Nyt nummer

28. marts 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Vi har fået nyt nummer til MobilePay i klubbens cafeteria.
For os i B52 må det være nemt at huske...

REMA1000 Cup 2018

26. marts 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Så er der åbnet for tilmelding til årets REMA1000 Cup i B52/AFC.

For første gang udbyder vi nu også 11:11-rækker i U13 og U15 - både piger og drenge.

Herudover er der:
8:8-rækker i U13, U12, U11 og U10 - både for piger og drenge.
5:5-rækker i U9, U8 - både piger og drenge
3:3-rækker i U5, U6, U7 - både piger og drenge

11:11-rækkerne spilles lørdag den 30. juni, mens alle øvrige rækker gennemføres søndag den 1. juli.

Det er første weekend i skolernes sommerferie; så det er en perfekt lejlighed til at ønske hinanden god sommer.

Vi ses!

Tilmelding via dette link

Café'en åbner efter påske

24. marts 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Fra torsdag den 5. april holder café'en i klubhuset åbent hver torsdag kl. 17.30 - 20.30
Udvalget spænder vidt over traditionel grillmad, slik og drikkevarer

Er du vores nye målmand?

22. marts 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald

Vores hold i U18 Piger Liga 1 mangler en målmand. Holdets hidtidige målmand har - i hvert fald for en tid - lagt handsker og støvler på hylden, så vi mangler en frisk og motiveret målmand. Har du holdt pause fra fodbolden og har du fået lyst til at genoptage målmandsspillet, har du spillet på lavere niveau og vil prøve kræfter med Liga 1, eller har du spillet på eliteniveau og har brug for at skære ned på tidsforbruget?

Så har vi holdet til dig. Vi spiller i Liga 1, der er næsthøjeste niveau. Vi træner to gange om ugen (tirsdag og torsdag kl. 18.00 - 19.30). Vi vil gerne vinde, men vi har også tid til at have det sjovt udenfor banen. 

Har du lyst til at give det en chance? Så kontakt vores holdleder Anne Lise på 29 23 77 21


Fodboldpas
MobilePay - Nyt nummer
REMA1000 Cup 2018
Café'en åbner efter påske
Er du vores nye målmand?

B52/AFC Nyheder RSSB52/AFC Nyheder RSS

[Nyhedsarkivet]


LRL-Design