B52/AFC - Ã…rets spillere og trœner i ungdomsafdelingen
Hovedsponsor
top3_hue.jpg
14. november 13 | Kategori: B52AFC

Ã…rets spillere og trœner i ungdomsafdelingen


Skrevet af: Morten Mønnike-Hald
I forbindelse med Ungdomsafdelingens 5-Ã?-side-turnering den 2. november blev årets pigespiller, årets drengespiller og årets trœner i Ungdomsafdelingen kåret.

I år kåredes Lucas Pehrson som årets drengespiller, mens titlen som årets pigespiller nu indehaves af Caroline Abildgaard.

Til de dygtige spillere var der diplom samt en check på kr. 500,- fra klubbens hovedsponsor Spar Nord. Herudover får de får navnet på de flotte vandrepokaler.

I begrundelserne for udvœlgelse af netop Caroline og Lucas hedder det blandt andet:Caroline Abildgaard
Hun er gennemseriøs og pligtopfyldende med sin fodbold og hun er et af de allerstørste talenter på målmandspladsen i sin årgang.

Men hendes største kompetence er uden tvivl det rolige sind og hendes venlige og imødekommende tilgang til sine holdkammerater. Hun er kort sagt den komplette personlighed – både som menneske og som udøver af sin hobby - nemlig at vœre målmand. Her har hun formået at lœre begrebet "at hoppe op på hesten igen, når man falder af" og hendes vilje til at blive god, kan bringe hende langt.

Lucas Hieronymus Pehrson.

Han har talent for fodboldspillet og går op i fodbolden 24-7.

Lucas er en utrolig fodboldspiller han har mange kvaliteter som spiller på holdet, han kan spille alle pladser.

Han har vœret U9 drenges faste skanse de sidste par sœsoner i målet hvor han har et godt overblik og er ikke bange for at bevœge sig ud i målfeltet for at stoppe modstanderne. Lucas har også et godt blik for spillet, når han spiller i marken. Han kan løbe solen sort med sin energi. Lucas er en spiller, som møder til trœning hver gang og arbejder 100 procent - hver gang! Han er vellidt af trœner og spillere.

Ã…rets Trœner blev ligeledes kåret. Her faldt valget fuldt fortjent på??Harris Sabic.Om Harris hed det blandt andet i begrundelsen, at han har gjort et stort stykke arbejde med de drenge han har haft de seneste sœsoner. Holdet har arbejdet sig op i A-rœkken under Harris’ ledelse. Han kommer velforberedt til trœningen og drengene er glade for ham, ligesom han er vellidt af trœnerkolleger og ledere i afdelingen.
13-årig rejser 3000 km for at spille med B52/AFC-drenge

31. juli 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald

Det er ikke kun hos de store nordjyske klubber AaB, VFF og HIK, at spillerne kommer langvejs fra.

Også i B52/AFC oplever vi i disse dage en interesse fra udlandet. Vores U14-drenge har således fået forstærkning helt fra Malta, når de i denne uge skal deltage i Vildbjerg Cup.

Bradley, som sidste år var i Vildbjerg under cuppen, fordi hans søskendes hold deltog, blev så glad for sine nye kammerater i B52/AFC, at han i år har valgt at tage de 3.180 km direkte til Aalborg for igen at spille med på holdet.

I eftermiddag trænede holdet på Scoresbysundvej, inden de i morgen drager til Vildbjerg Cup. Træningen - og historien om Bradley - havde ligeledes fået Nordjyske til at kigge forbi.

Vildbjerg Cup er den fjerdestørste fodboldturnering i Europa og B52/AFC deltager i år for 24. gang i træk. Vi er repræsenteret med 26 spillere og 5 ledere samt en del medrejsende fans/forældre.

God fornøjelse til Bradley og alle I andre!


Tak for støtten, SIFA

30. juli 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald I forbindelse med årets REMA 1000 Cup modtog vi også støtte fra SIFA TV Bingo.
Vi takker for støtten, som bidrog til at gøre det til et par gode dage.

Tak for indsatsen ved REMA 1000 Cup

02. juli 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Lørdag/søndag i sidste uge, løb årets udgave af B52/AFC REMA 1000 Cup af stablen.

Et stævne som dette kan kun lykkes ved mange frivilliges hjælp med praktiske opgaver. Endnu engang stillede forældre, spillere, trænere og ledere op for at give et nap med til fællesskabet. 

Tusind tak til alle, der bidrog med stort og småt! I er afgørende for den klub, vi holder så meget af!

Sidste kamp i VB52-regi i denne omgang

21. juni 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald På lørdag spiller U18-pigerne på B52/AFC's anlæg deres sidste turneringskamp. Modstanderen er DHF&K, som aktuelt indtager tredjepladsen i rækken. 

Vi har revanche til gode efter et 1-3 nederlag i den første kamp, så det går vi efter, selvom skadeslisten stadig er lang og studentergilderne holder flere fra at spille. 

Kampen er samtidig pigernes sidste optræden under VB52-samarbejdet i denne omgang, så kom og sig "farvel og på gensyn", idet de fleste efter sommerfeien er at finde i de respektive klubbers seniorafdelinger. 

Umiddelbart efter kampen kårer vi desuden årets spiller og årets fidus.

Guld til U9 drengene

03. juni 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Klubbens seje drenge i U9, kunne lørdag tage hjem fra Zebra Cup med guld om halsen. 

Drengene vandt i varmen på Provstejorden efter en flot samlet holdindsats og viste igen, at man skal regne med drengene i lyseblåt.

Hele klubben glæder sig til at følge jer mange år fremover :-)


13-årig rejser 3000 km for at spille med B52/AFC-drenge
Tak for støtten, SIFA
Tak for indsatsen ved REMA 1000 Cup
Sidste kamp i VB52-regi i denne omgang
Guld til U9 drengene

B52/AFC Nyheder RSSB52/AFC Nyheder RSS

[Nyhedsarkivet]


LRL-Design