B52/AFC - Ny trœner serie 2
Hovedsponsor
kunstgraes_660x110.jpg
24. januar 07 | Kategori: B52AFC

Ny trœner serie 2


Skrevet af: Keld Pedersen

Hej

Jeg hedder Michael Andersen og er netop startet træningen for klubbens flagskib for herreseniorer, der pt. ligger i serie 2.

Jeg har selv spillet bold her i klubben tilbage i 80'erne som ynglinge og 1 år som senior, hvor jeg spillede på klubbens 1. hold.

På grund af mine ambitioner rejste jeg til Nørresundby Boldklub, hvor jeg nåede at spille over 250 divisionskampe for de blå "matadorer", da de havde deres storhedstid, så jeg har da lidt praktisk erfaring hvad angår fodbold. Jeg har desuden været 2. holds træner i NB i en periode. De sidste 3 år har jeg været træner i Gug boldklub.

Jeg har taget trænerkursus DBU-T kursus, (for divisionsspillere) for 2 år siden, så jeg mener at jeg har en god ballast til at kunne varetage trænergerningen her i klubben. Jeg glæder mig i hvert fald til at kende spillerene, for som jeg husker det fra sidste år, hvor jeg mødte dem i samme kreds, med Gug, var der en god gang talent i truppen.

Jeg håber at vi får en god sæson, med forhåbentlig en masse gode resultater.

Vh.

Michael Andersen
Tak for indsatsen ved REMA 1000 Cup

02. juli 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Lørdag/søndag i sidste uge, løb årets udgave af B52/AFC REMA 1000 Cup af stablen.

Et stævne som dette kan kun lykkes ved mange frivilliges hjælp med praktiske opgaver. Endnu engang stillede forældre, spillere, trænere og ledere op for at give et nap med til fællesskabet. 

Tusind tak til alle, der bidrog med stort og småt! I er afgørende for den klub, vi holder så meget af!

Sidste kamp i VB52-regi i denne omgang

21. juni 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald På lørdag spiller U18-pigerne på B52/AFC's anlæg deres sidste turneringskamp. Modstanderen er DHF&K, som aktuelt indtager tredjepladsen i rækken. 

Vi har revanche til gode efter et 1-3 nederlag i den første kamp, så det går vi efter, selvom skadeslisten stadig er lang og studentergilderne holder flere fra at spille. 

Kampen er samtidig pigernes sidste optræden under VB52-samarbejdet i denne omgang, så kom og sig "farvel og på gensyn", idet de fleste efter sommerfeien er at finde i de respektive klubbers seniorafdelinger. 

Umiddelbart efter kampen kårer vi desuden årets spiller og årets fidus.

Guld til U9 drengene

03. juni 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Klubbens seje drenge i U9, kunne lørdag tage hjem fra Zebra Cup med guld om halsen. 

Drengene vandt i varmen på Provstejorden efter en flot samlet holdindsats og viste igen, at man skal regne med drengene i lyseblåt.

Hele klubben glæder sig til at følge jer mange år fremover :-)


Oprykning til kvinderne

03. juni 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Efter en foreløbig suveræn indsats i kvindernes serie 2, sikrede B52/AFC sig oprykning til serie 1.

Ottende sejr i turneringens ottende runde gjorde, at holdet med to runder tilbage har lagt sig så komfortabelt i spidsen af rækken, at de ikke kan hentes.

Kampen mod FKF blev vundet 3-0 på to mål af Kristine Knudsen og et enkelt af Kamilla Linde. 

Tillykke med sejren og oprykningen til både spillere og trænerduo. I er for fede. På den fede måde.

Champagnebad

Rabat hos Intersport Sport Dress

30. maj 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald
Tak for indsatsen ved REMA 1000 Cup
Sidste kamp i VB52-regi i denne omgang
Guld til U9 drengene
Oprykning til kvinderne
Rabat hos Intersport Sport Dress

B52/AFC Nyheder RSSB52/AFC Nyheder RSS

[Nyhedsarkivet]


LRL-Design