B52/AFC - Information fra HSU
Hovedsponsor
top4.jpg
16. februar 07 | Kategori: Senior

Information fra HSU


Skrevet af: Louis S. Lantow
Fællesspisning og AaB kampe

Nyt          Nyt           Nyt           Nyt          Nyt          Nyt

På initiativ fra de to nye trænere er der blevet lavet en fællesspisningsordning i sammenarbejde med dame afdelingen. Dette er gjort for at få et bedre sammen hold i klubben og et bedre sammenhold mellem holdene i herresenior afdelingen.

Det betyder at der på nogle udvalgte torsdage i løbet af sæson vil blive fællesspisning for dame afdelingen samt 1. og 2. herre. Det er desuden muligt for 3. - 5. herre også at deltage ved at tilmelde sig tirsdagen inden til træning.

Den første fællesspisning vil finde sted torsdag den 29-03-07 efter træning, dette er samtidig den første uge hvor vi kører efter de nye træningstider hvilket betyder at træningen starter kl. 18.30 den pågældende torsdag.

-------------------------------------------------------------------------------

Igen i år skal B52 hjælpe til på Aalborg stadion, når AaB spiller hjemmekampe. Herresenior afdeling skal i den forbindelse derud tre gange i foråret, hvor den første gang er til sæson præmieren søndag den 11-03-07. Her skal herresenior afdelingen stille med 5 mand.

I modsætning til de andre år hvor herresenior afdeling har stået for det, vil det i år foregå som en turnus ordning. Det betyder at der vil blive lavet en liste med de navne der skal der ud. Hvis de så ikke kan, så har de ansvaret for at finde en afløser. Denne liste vil blive offentliggjort har på siden samt på forum og på opslagstavlen i klubhuset.

MVH
Louis S. Lantow
Informationsansvarlig i HSU
Tak for indsatsen ved REMA 1000 Cup

02. juli 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Lørdag/søndag i sidste uge, løb årets udgave af B52/AFC REMA 1000 Cup af stablen.

Et stævne som dette kan kun lykkes ved mange frivilliges hjælp med praktiske opgaver. Endnu engang stillede forældre, spillere, trænere og ledere op for at give et nap med til fællesskabet. 

Tusind tak til alle, der bidrog med stort og småt! I er afgørende for den klub, vi holder så meget af!

Sidste kamp i VB52-regi i denne omgang

21. juni 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald På lørdag spiller U18-pigerne på B52/AFC's anlæg deres sidste turneringskamp. Modstanderen er DHF&K, som aktuelt indtager tredjepladsen i rækken. 

Vi har revanche til gode efter et 1-3 nederlag i den første kamp, så det går vi efter, selvom skadeslisten stadig er lang og studentergilderne holder flere fra at spille. 

Kampen er samtidig pigernes sidste optræden under VB52-samarbejdet i denne omgang, så kom og sig "farvel og på gensyn", idet de fleste efter sommerfeien er at finde i de respektive klubbers seniorafdelinger. 

Umiddelbart efter kampen kårer vi desuden årets spiller og årets fidus.

Guld til U9 drengene

03. juni 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Klubbens seje drenge i U9, kunne lørdag tage hjem fra Zebra Cup med guld om halsen. 

Drengene vandt i varmen på Provstejorden efter en flot samlet holdindsats og viste igen, at man skal regne med drengene i lyseblåt.

Hele klubben glæder sig til at følge jer mange år fremover :-)


Oprykning til kvinderne

03. juni 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Efter en foreløbig suveræn indsats i kvindernes serie 2, sikrede B52/AFC sig oprykning til serie 1.

Ottende sejr i turneringens ottende runde gjorde, at holdet med to runder tilbage har lagt sig så komfortabelt i spidsen af rækken, at de ikke kan hentes.

Kampen mod FKF blev vundet 3-0 på to mål af Kristine Knudsen og et enkelt af Kamilla Linde. 

Tillykke med sejren og oprykningen til både spillere og trænerduo. I er for fede. På den fede måde.

Champagnebad

Rabat hos Intersport Sport Dress

30. maj 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald
Tak for indsatsen ved REMA 1000 Cup
Sidste kamp i VB52-regi i denne omgang
Guld til U9 drengene
Oprykning til kvinderne
Rabat hos Intersport Sport Dress

B52/AFC Nyheder RSSB52/AFC Nyheder RSS

[Nyhedsarkivet]


LRL-Design