B52/AFC - sœson start serie 2 herrer
Hovedsponsor
stoevler.gif
08. april 07 | Kategori: B52AFC

sœson start serie 2 herrer


Skrevet af: Keld Pedersen

Uafgjort i premiere kamp ude mod LKB

På en blæsende Skærtorsdag ude i Gistrup, spillede klubbens flagskib 0-0 mod LKB. Vi startede bedst selv om vi havde en strid modvind. Det blev dog ikke noget poleret fodbold fra begge sider, men vi havde dog et lille overtag i spil og havde et par enkelte chancer for at komme foran. Vi er begyndt at spille med en 4 back kæde, som jeg synes fungerede udmærket i store dele af kampen. Forsvaret/midtbane stod godt, men havde dog nogle problemer med at time bolden pga. den stride vind. Vi fik et par halvchancer i 1. halvleg, efter klumpspil og indlæg, men havde ikke den fornødne skarphed foran målet. 2. halvleg startede vi også bedst, men som tiden gik, overtog LKB mere og mere midtbanen og fik derfor lagt et godt tryk på vores bagerste kæder. Det resulterede i et par store chancer, hvor først et hovedstød blev klaret flot af keeper Søren Vennegård. 5 min. senere brændte det igen på og igen var Søren klar ved venstre stolpe efter en godt skud fra en LKB'er. Efter et par udskiftninger fik vi igen overtag på midtbanen og fik skabt et par gode chanser, som med lidt mere koldblodighed burde have bragt os foran, men Christian Liltorp brændte den store mulighed, efter flot sololøb fra Selim Madani. Der var debut til 2 spillere, Thomas Bachmann, der spillede hele kampen og var en solid ankermand i forsvaret og Christoffer Hviid, der kom ind i 2. halvleg og gjorde det ganske fornuftigt. Alt taget i betragtning var det et fornuftigt resultat at komme herfra med. Blæsten og banen gjorde, at vi ikke fik vist særlig godt positionsspil, men det må vi prøve at rette op på fredag, hvor vi hjemme møder Aab.

cheftræner Michael Andersen
Fodboldpas

17. april 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Fra sæsonopstart august 2018 vil et aktivt Fodboldpas være obligatorisk for alle registrerede fodboldspillere m.fl. i Danmark. Fodboldpasset skal bl.a. gøre det lettere for spillere og klubber at se, hvor den enkelte spiller er spilleberettiget. Fodboldpasset indsluses i foråret 2018.

Læs mere om Fodboldpas

MobilePay - Nyt nummer

28. marts 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Vi har fået nyt nummer til MobilePay i klubbens cafeteria.
For os i B52 må det være nemt at huske...

REMA1000 Cup 2018

26. marts 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Så er der åbnet for tilmelding til årets REMA1000 Cup i B52/AFC.

For første gang udbyder vi nu også 11:11-rækker i U13 og U15 - både piger og drenge.

Herudover er der:
8:8-rækker i U13, U12, U11 og U10 - både for piger og drenge.
5:5-rækker i U9, U8 - både piger og drenge
3:3-rækker i U5, U6, U7 - både piger og drenge

11:11-rækkerne spilles lørdag den 30. juni, mens alle øvrige rækker gennemføres søndag den 1. juli.

Det er første weekend i skolernes sommerferie; så det er en perfekt lejlighed til at ønske hinanden god sommer.

Vi ses!

Tilmelding via dette link

Café'en åbner efter påske

24. marts 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Fra torsdag den 5. april holder café'en i klubhuset åbent hver torsdag kl. 17.30 - 20.30
Udvalget spænder vidt over traditionel grillmad, slik og drikkevarer

Er du vores nye målmand?

22. marts 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald

Vores hold i U18 Piger Liga 1 mangler en målmand. Holdets hidtidige målmand har - i hvert fald for en tid - lagt handsker og støvler på hylden, så vi mangler en frisk og motiveret målmand. Har du holdt pause fra fodbolden og har du fået lyst til at genoptage målmandsspillet, har du spillet på lavere niveau og vil prøve kræfter med Liga 1, eller har du spillet på eliteniveau og har brug for at skære ned på tidsforbruget?

Så har vi holdet til dig. Vi spiller i Liga 1, der er næsthøjeste niveau. Vi træner to gange om ugen (tirsdag og torsdag kl. 18.00 - 19.30). Vi vil gerne vinde, men vi har også tid til at have det sjovt udenfor banen. 

Har du lyst til at give det en chance? Så kontakt vores holdleder Anne Lise på 29 23 77 21


Fodboldpas
MobilePay - Nyt nummer
REMA1000 Cup 2018
Café'en åbner efter påske
Er du vores nye målmand?

B52/AFC Nyheder RSSB52/AFC Nyheder RSS

[Nyhedsarkivet]


LRL-Design