B52/AFC - sœson start serie 2 herrer
Hovedsponsor
tackling_660x110.jpg
08. april 07 | Kategori: B52AFC

sœson start serie 2 herrer


Skrevet af: Keld Pedersen

Uafgjort i premiere kamp ude mod LKB

På en blæsende Skærtorsdag ude i Gistrup, spillede klubbens flagskib 0-0 mod LKB. Vi startede bedst selv om vi havde en strid modvind. Det blev dog ikke noget poleret fodbold fra begge sider, men vi havde dog et lille overtag i spil og havde et par enkelte chancer for at komme foran. Vi er begyndt at spille med en 4 back kæde, som jeg synes fungerede udmærket i store dele af kampen. Forsvaret/midtbane stod godt, men havde dog nogle problemer med at time bolden pga. den stride vind. Vi fik et par halvchancer i 1. halvleg, efter klumpspil og indlæg, men havde ikke den fornødne skarphed foran målet. 2. halvleg startede vi også bedst, men som tiden gik, overtog LKB mere og mere midtbanen og fik derfor lagt et godt tryk på vores bagerste kæder. Det resulterede i et par store chancer, hvor først et hovedstød blev klaret flot af keeper Søren Vennegård. 5 min. senere brændte det igen på og igen var Søren klar ved venstre stolpe efter en godt skud fra en LKB'er. Efter et par udskiftninger fik vi igen overtag på midtbanen og fik skabt et par gode chanser, som med lidt mere koldblodighed burde have bragt os foran, men Christian Liltorp brændte den store mulighed, efter flot sololøb fra Selim Madani. Der var debut til 2 spillere, Thomas Bachmann, der spillede hele kampen og var en solid ankermand i forsvaret og Christoffer Hviid, der kom ind i 2. halvleg og gjorde det ganske fornuftigt. Alt taget i betragtning var det et fornuftigt resultat at komme herfra med. Blæsten og banen gjorde, at vi ikke fik vist særlig godt positionsspil, men det må vi prøve at rette op på fredag, hvor vi hjemme møder Aab.

cheftræner Michael Andersen
25% rabat til medlemmer af B52/AFC

02. november 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald I morgen lørdag kl. 8.00 - 10.00 er der 25% rabat jf. opslag til VIP Morgen hos klubbens tøj- og udstyrsleverandør Sport24 Aalborg City.

Kom og gør en god handel forud for indendørssæsonen - og hvem ved, måske er der også et godt tilbud på støvler med mål i til næste sæson?

Ny hjemmeside - vil du være med?

23. oktober 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Klubben skal have ny hjemmeside. 
Vi har lavet aftale med DBU om at benytte deres klub-CMS - og derfor inviterer vi hermed alle med interesse i at gøre hjemmsiden bedre til et kursus i brug af systemet torsdag den 25. oktober kl. 18.30 i klubben.

Kurset er gratis for dig at deltage i - vi vi blive meget glade, hvis du efter kurset påtager dig en del af arbejdet med hjemmesidens oprettelse og vedligeholdelse.

Tilmeld dig til Susanne Holst på sholst@hotmail.com  MEDBRING DIN EGEN COMPUTER

Kom til gyserkamp på lørdag!!

14. oktober 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald

Mød op til en gyserkamp på lørdag i kvindernes serie 1, hvor de lokale heltinder tager imod Nibe. 

Hvis vi skal undgå hurtig retur til serie 2, skal kampen vindes - og det kan lade sig gøre blandt andet med en stærk 12-mand på stregerne.

Kampen spilles lørdag den 20. oktober kl. 15.30.

Plakaten på gerne printes, hænges op og på alle andre måder deles.


Sæsonafslutning i ungdomsafdelingen

05. oktober 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Husk vores altid sjove og hyggelige sæsonafslutning i ungdomsafdelingen den 27. oktober.


Vi mødes omklædte kl.09.30 i cafeteriet og forventer at være færdig ca.kl. 13.00

Denne dag vil vi kåre
Årets Træner, Årets Drengespiller og Årets Pigespiller

Mens ungerne spiller 5 a side, holder forældrene valgmøde, hvor der skal vælges folk til ungdomsudvalget.

VALGMØDET STARTER KL. 10.30

Vores U17 Drenge spiller hjemmekamp KL.11.00
Der vil til børnene være pølser (også kyllingepølser) og sodavand

Se mere om program og tilmelding her


SPORT24 Ny udstyrsleverandør

01. oktober 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Klubbens mangeårige leverandør af tøj og øvrigt udstyr Intersport SportDress skifter pr. 1. oktober navn til SPORT24.
Navneskiftet fejres med en uges forrygende udsalg - kom og gør en god forretning med Kent og hans dygtige medarbejdere.

Navneskiftet får i øvrigt ingen konsekvenser for B52/AFC's aftale med leverandøren.

Se de mange åbningstilbud her
25% rabat til medlemmer af B52/AFC
Ny hjemmeside - vil du være med?
Kom til gyserkamp på lørdag!!
Sæsonafslutning i ungdomsafdelingen
SPORT24 Ny udstyrsleverandør

B52/AFC Nyheder RSSB52/AFC Nyheder RSS

[Nyhedsarkivet]


LRL-Design