B52/AFC - sœson start serie 2 herrer
Hovedsponsor
kunstgraes1.gif
08. april 07 | Kategori: B52AFC

sœson start serie 2 herrer


Skrevet af: Keld Pedersen

Uafgjort i premiere kamp ude mod LKB

På en blæsende Skærtorsdag ude i Gistrup, spillede klubbens flagskib 0-0 mod LKB. Vi startede bedst selv om vi havde en strid modvind. Det blev dog ikke noget poleret fodbold fra begge sider, men vi havde dog et lille overtag i spil og havde et par enkelte chancer for at komme foran. Vi er begyndt at spille med en 4 back kæde, som jeg synes fungerede udmærket i store dele af kampen. Forsvaret/midtbane stod godt, men havde dog nogle problemer med at time bolden pga. den stride vind. Vi fik et par halvchancer i 1. halvleg, efter klumpspil og indlæg, men havde ikke den fornødne skarphed foran målet. 2. halvleg startede vi også bedst, men som tiden gik, overtog LKB mere og mere midtbanen og fik derfor lagt et godt tryk på vores bagerste kæder. Det resulterede i et par store chancer, hvor først et hovedstød blev klaret flot af keeper Søren Vennegård. 5 min. senere brændte det igen på og igen var Søren klar ved venstre stolpe efter en godt skud fra en LKB'er. Efter et par udskiftninger fik vi igen overtag på midtbanen og fik skabt et par gode chanser, som med lidt mere koldblodighed burde have bragt os foran, men Christian Liltorp brændte den store mulighed, efter flot sololøb fra Selim Madani. Der var debut til 2 spillere, Thomas Bachmann, der spillede hele kampen og var en solid ankermand i forsvaret og Christoffer Hviid, der kom ind i 2. halvleg og gjorde det ganske fornuftigt. Alt taget i betragtning var det et fornuftigt resultat at komme herfra med. Blæsten og banen gjorde, at vi ikke fik vist særlig godt positionsspil, men det må vi prøve at rette op på fredag, hvor vi hjemme møder Aab.

cheftræner Michael Andersen
Tak for indsatsen ved REMA 1000 Cup

02. juli 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Lørdag/søndag i sidste uge, løb årets udgave af B52/AFC REMA 1000 Cup af stablen.

Et stævne som dette kan kun lykkes ved mange frivilliges hjælp med praktiske opgaver. Endnu engang stillede forældre, spillere, trænere og ledere op for at give et nap med til fællesskabet. 

Tusind tak til alle, der bidrog med stort og småt! I er afgørende for den klub, vi holder så meget af!

Sidste kamp i VB52-regi i denne omgang

21. juni 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald På lørdag spiller U18-pigerne på B52/AFC's anlæg deres sidste turneringskamp. Modstanderen er DHF&K, som aktuelt indtager tredjepladsen i rækken. 

Vi har revanche til gode efter et 1-3 nederlag i den første kamp, så det går vi efter, selvom skadeslisten stadig er lang og studentergilderne holder flere fra at spille. 

Kampen er samtidig pigernes sidste optræden under VB52-samarbejdet i denne omgang, så kom og sig "farvel og på gensyn", idet de fleste efter sommerfeien er at finde i de respektive klubbers seniorafdelinger. 

Umiddelbart efter kampen kårer vi desuden årets spiller og årets fidus.

Guld til U9 drengene

03. juni 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Klubbens seje drenge i U9, kunne lørdag tage hjem fra Zebra Cup med guld om halsen. 

Drengene vandt i varmen på Provstejorden efter en flot samlet holdindsats og viste igen, at man skal regne med drengene i lyseblåt.

Hele klubben glæder sig til at følge jer mange år fremover :-)


Oprykning til kvinderne

03. juni 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Efter en foreløbig suveræn indsats i kvindernes serie 2, sikrede B52/AFC sig oprykning til serie 1.

Ottende sejr i turneringens ottende runde gjorde, at holdet med to runder tilbage har lagt sig så komfortabelt i spidsen af rækken, at de ikke kan hentes.

Kampen mod FKF blev vundet 3-0 på to mål af Kristine Knudsen og et enkelt af Kamilla Linde. 

Tillykke med sejren og oprykningen til både spillere og trænerduo. I er for fede. På den fede måde.

Champagnebad

Rabat hos Intersport Sport Dress

30. maj 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald
Tak for indsatsen ved REMA 1000 Cup
Sidste kamp i VB52-regi i denne omgang
Guld til U9 drengene
Oprykning til kvinderne
Rabat hos Intersport Sport Dress

B52/AFC Nyheder RSSB52/AFC Nyheder RSS

[Nyhedsarkivet]


LRL-Design