B52/AFC - Afsluttet fœllesspisning
Hovedsponsor
flok2.gif
07. april 07 | Kategori: B52AFC

Afsluttet fœllesspisning


Skrevet af: Lee Linnemann
Første fællesspisning blev en kæmpe succes

 

  

Så blev den første fællesspisning vel overstået. Det var godt at se, at der var et pænt fremmøde. Der skal også lyde en stor tak til Bente Bech og Poul Olesen for tilberedningen af maden. Dette var den første fællesspisning mellem dame og herre senior, så der blev skrevet en smule ny klub historie. Der blev besluttet at holde mad aftener hver tredje uge, hvor vi igen håber på at alle vil bakke op omkring arrangementet. Dog ville det være rart, hvis personerne til spisningen bliver lidt længere bagefter. Der skal dog være ros til de få som blev der, specielt til de nye som ikke havde så travlt med at komme hjem.

Derfor bliver der opfordret til, at de personer som kommer til spisning, meget gerne må tage et spil med, gerne et hvor der kan være mange med, for at få opbygget et bedre kammeratskab i klubben, specielt på tværs af holdene. Hvis dette lykkes, kunne man også håbe på lidt flere tilskuere til de forskellige kampe, når vejret ellers er godt. Håber alle er indstillet på at bakke om omkring mad aftenerne. Vel mødt den 26 April, hvor vi håber på at der igen vil være stort fremmøde og de folk som kommer, bliver lidt længere. Der vil jo være mulighed for at købe en enkelt ”grøn” sodavand eller to.

MVH
En glad 1. holdsspiller
Fodboldpas

17. april 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Fra sæsonopstart august 2018 vil et aktivt Fodboldpas være obligatorisk for alle registrerede fodboldspillere m.fl. i Danmark. Fodboldpasset skal bl.a. gøre det lettere for spillere og klubber at se, hvor den enkelte spiller er spilleberettiget. Fodboldpasset indsluses i foråret 2018.

Læs mere om Fodboldpas

MobilePay - Nyt nummer

28. marts 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Vi har fået nyt nummer til MobilePay i klubbens cafeteria.
For os i B52 må det være nemt at huske...

REMA1000 Cup 2018

26. marts 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Så er der åbnet for tilmelding til årets REMA1000 Cup i B52/AFC.

For første gang udbyder vi nu også 11:11-rækker i U13 og U15 - både piger og drenge.

Herudover er der:
8:8-rækker i U13, U12, U11 og U10 - både for piger og drenge.
5:5-rækker i U9, U8 - både piger og drenge
3:3-rækker i U5, U6, U7 - både piger og drenge

11:11-rækkerne spilles lørdag den 30. juni, mens alle øvrige rækker gennemføres søndag den 1. juli.

Det er første weekend i skolernes sommerferie; så det er en perfekt lejlighed til at ønske hinanden god sommer.

Vi ses!

Tilmelding via dette link

Café'en åbner efter påske

24. marts 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Fra torsdag den 5. april holder café'en i klubhuset åbent hver torsdag kl. 17.30 - 20.30
Udvalget spænder vidt over traditionel grillmad, slik og drikkevarer

Er du vores nye målmand?

22. marts 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald

Vores hold i U18 Piger Liga 1 mangler en målmand. Holdets hidtidige målmand har - i hvert fald for en tid - lagt handsker og støvler på hylden, så vi mangler en frisk og motiveret målmand. Har du holdt pause fra fodbolden og har du fået lyst til at genoptage målmandsspillet, har du spillet på lavere niveau og vil prøve kræfter med Liga 1, eller har du spillet på eliteniveau og har brug for at skære ned på tidsforbruget?

Så har vi holdet til dig. Vi spiller i Liga 1, der er næsthøjeste niveau. Vi træner to gange om ugen (tirsdag og torsdag kl. 18.00 - 19.30). Vi vil gerne vinde, men vi har også tid til at have det sjovt udenfor banen. 

Har du lyst til at give det en chance? Så kontakt vores holdleder Anne Lise på 29 23 77 21


Fodboldpas
MobilePay - Nyt nummer
REMA1000 Cup 2018
Café'en åbner efter påske
Er du vores nye målmand?

B52/AFC Nyheder RSSB52/AFC Nyheder RSS

[Nyhedsarkivet]


LRL-Design