B52/AFC - Afsluttet fœllesspisning
Hovedsponsor
medaljer_660x110.jpg
07. april 07 | Kategori: B52AFC

Afsluttet fœllesspisning


Skrevet af: Lee Linnemann
Første fællesspisning blev en kæmpe succes

 

  

Så blev den første fællesspisning vel overstået. Det var godt at se, at der var et pænt fremmøde. Der skal også lyde en stor tak til Bente Bech og Poul Olesen for tilberedningen af maden. Dette var den første fællesspisning mellem dame og herre senior, så der blev skrevet en smule ny klub historie. Der blev besluttet at holde mad aftener hver tredje uge, hvor vi igen håber på at alle vil bakke op omkring arrangementet. Dog ville det være rart, hvis personerne til spisningen bliver lidt længere bagefter. Der skal dog være ros til de få som blev der, specielt til de nye som ikke havde så travlt med at komme hjem.

Derfor bliver der opfordret til, at de personer som kommer til spisning, meget gerne må tage et spil med, gerne et hvor der kan være mange med, for at få opbygget et bedre kammeratskab i klubben, specielt på tværs af holdene. Hvis dette lykkes, kunne man også håbe på lidt flere tilskuere til de forskellige kampe, når vejret ellers er godt. Håber alle er indstillet på at bakke om omkring mad aftenerne. Vel mødt den 26 April, hvor vi håber på at der igen vil være stort fremmøde og de folk som kommer, bliver lidt længere. Der vil jo være mulighed for at købe en enkelt ”grøn” sodavand eller to.

MVH
En glad 1. holdsspiller
Tak for indsatsen ved REMA 1000 Cup

02. juli 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Lørdag/søndag i sidste uge, løb årets udgave af B52/AFC REMA 1000 Cup af stablen.

Et stævne som dette kan kun lykkes ved mange frivilliges hjælp med praktiske opgaver. Endnu engang stillede forældre, spillere, trænere og ledere op for at give et nap med til fællesskabet. 

Tusind tak til alle, der bidrog med stort og småt! I er afgørende for den klub, vi holder så meget af!

Sidste kamp i VB52-regi i denne omgang

21. juni 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald På lørdag spiller U18-pigerne på B52/AFC's anlæg deres sidste turneringskamp. Modstanderen er DHF&K, som aktuelt indtager tredjepladsen i rækken. 

Vi har revanche til gode efter et 1-3 nederlag i den første kamp, så det går vi efter, selvom skadeslisten stadig er lang og studentergilderne holder flere fra at spille. 

Kampen er samtidig pigernes sidste optræden under VB52-samarbejdet i denne omgang, så kom og sig "farvel og på gensyn", idet de fleste efter sommerfeien er at finde i de respektive klubbers seniorafdelinger. 

Umiddelbart efter kampen kårer vi desuden årets spiller og årets fidus.

Guld til U9 drengene

03. juni 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Klubbens seje drenge i U9, kunne lørdag tage hjem fra Zebra Cup med guld om halsen. 

Drengene vandt i varmen på Provstejorden efter en flot samlet holdindsats og viste igen, at man skal regne med drengene i lyseblåt.

Hele klubben glæder sig til at følge jer mange år fremover :-)


Oprykning til kvinderne

03. juni 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Efter en foreløbig suveræn indsats i kvindernes serie 2, sikrede B52/AFC sig oprykning til serie 1.

Ottende sejr i turneringens ottende runde gjorde, at holdet med to runder tilbage har lagt sig så komfortabelt i spidsen af rækken, at de ikke kan hentes.

Kampen mod FKF blev vundet 3-0 på to mål af Kristine Knudsen og et enkelt af Kamilla Linde. 

Tillykke med sejren og oprykningen til både spillere og trænerduo. I er for fede. På den fede måde.

Champagnebad

Rabat hos Intersport Sport Dress

30. maj 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald
Tak for indsatsen ved REMA 1000 Cup
Sidste kamp i VB52-regi i denne omgang
Guld til U9 drengene
Oprykning til kvinderne
Rabat hos Intersport Sport Dress

B52/AFC Nyheder RSSB52/AFC Nyheder RSS

[Nyhedsarkivet]


LRL-Design