B52/AFC - U - 17 landskamp
Hovedsponsor
stoevler.gif
22. september 07 | Kategori: B52AFC

U - 17 landskamp


Skrevet af: Lone Thrysøe Larsen
  U/17-pigerne godt på vej

De danske U/17 piger viste fredag aften rigtig gode takter i deres første forberedelseskamp frem mod EM-kvalifikationen i oktober, da de på englændernes hjemmebane vandt med 2-1. Stina Mikkelsen B52/AFC og Katrine Veje OB scorede de danske mål.

 
Der var rigtig god intensitet fra kampens start med høj kvalitet og ekstremt højt tempo, hvor danskerne satte sig på kampen fra starten. Kampens første store chance faldt til danskerne i det 9. minut, efter flot opspil efterfulgt af indlæg fra højrekanten ved Tenna Bendtsen, Snejbjerg SG&I som Stina Mikkelsen, B52/Aalborg header på mål, men må se hovedstødet reddet af den engelske målvogter. Tre minutter senere er Stina Mikkelsen igen på plads og denne gang skarpere, da hun på et fladt hårdt skud fra kanten af feltet bringer Danmark foran med 1-0.

 

Danskerne fortsætter med at være målfarlige og viser rigtig flot og effektivt pasningsspil i meget højt tempo. Begge hold spillede fysisk hårdt spil og også her overgik danskerne englænderne.

 

Næste store mulighed for dansk scoring faldt i det 30. minut, hvor en fantastisk spillende Sofie Junge Pedersen, IK Skovbakken header forbi den engelske målvogter, men forsøget bliver reddet på stregen af en engelsk forsvarsspiller. To minutter senere reddes et dansk forsøg igen, efter et godt angreb ført an af Katrine Veje, OB og Stina Mikkelsen B52/Aalborg med efterfølgende skud fra Liv Nyhegn, OB som desværre blokeres i feltet.

 

Det var naturligvis en tilfreds landstræner Bent Eriksen der udtalte sig efter kampen: ”Det var noget af det bedste, jeg har set et U/17-landshold spille. Især første halvleg bar præg af spil på meget højt niveau, hvor pasningsspillet fungerede perfekt. I anden halvleg ødelægges rytmen lidt med de mange udskiftninger, men det var vigtigt at se så mange som muligt i kamp. Når en trup fungerer rigtig godt sammen afspejles det også på banen, og det så vi i dag.”

 

Landstræneren fremhævede efter kampen Sofie Junge Pedersen, IK Skovbakken og Pernille Ramlov, B52/Aalborg for at spille en rigtig god kamp.

 

Ud over Stina Mikkelsen og Pernille Ramlov havde B52/Aalborg Line Jensen med på holdet. Line Jensen er U – 17 Landsholdsanføre.
13-årig rejser 3000 km for at spille med B52/AFC-drenge

31. juli 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald

Det er ikke kun hos de store nordjyske klubber AaB, VFF og HIK, at spillerne kommer langvejs fra.

Også i B52/AFC oplever vi i disse dage en interesse fra udlandet. Vores U14-drenge har således fået forstærkning helt fra Malta, når de i denne uge skal deltage i Vildbjerg Cup.

Bradley, som sidste år var i Vildbjerg under cuppen, fordi hans søskendes hold deltog, blev så glad for sine nye kammerater i B52/AFC, at han i år har valgt at tage de 3.180 km direkte til Aalborg for igen at spille med på holdet.

I eftermiddag trænede holdet på Scoresbysundvej, inden de i morgen drager til Vildbjerg Cup. Træningen - og historien om Bradley - havde ligeledes fået Nordjyske til at kigge forbi.

Vildbjerg Cup er den fjerdestørste fodboldturnering i Europa og B52/AFC deltager i år for 24. gang i træk. Vi er repræsenteret med 26 spillere og 5 ledere samt en del medrejsende fans/forældre.

God fornøjelse til Bradley og alle I andre!


Tak for støtten, SIFA

30. juli 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald I forbindelse med årets REMA 1000 Cup modtog vi også støtte fra SIFA TV Bingo.
Vi takker for støtten, som bidrog til at gøre det til et par gode dage.

Tak for indsatsen ved REMA 1000 Cup

02. juli 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Lørdag/søndag i sidste uge, løb årets udgave af B52/AFC REMA 1000 Cup af stablen.

Et stævne som dette kan kun lykkes ved mange frivilliges hjælp med praktiske opgaver. Endnu engang stillede forældre, spillere, trænere og ledere op for at give et nap med til fællesskabet. 

Tusind tak til alle, der bidrog med stort og småt! I er afgørende for den klub, vi holder så meget af!

Sidste kamp i VB52-regi i denne omgang

21. juni 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald På lørdag spiller U18-pigerne på B52/AFC's anlæg deres sidste turneringskamp. Modstanderen er DHF&K, som aktuelt indtager tredjepladsen i rækken. 

Vi har revanche til gode efter et 1-3 nederlag i den første kamp, så det går vi efter, selvom skadeslisten stadig er lang og studentergilderne holder flere fra at spille. 

Kampen er samtidig pigernes sidste optræden under VB52-samarbejdet i denne omgang, så kom og sig "farvel og på gensyn", idet de fleste efter sommerfeien er at finde i de respektive klubbers seniorafdelinger. 

Umiddelbart efter kampen kårer vi desuden årets spiller og årets fidus.

Guld til U9 drengene

03. juni 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Klubbens seje drenge i U9, kunne lørdag tage hjem fra Zebra Cup med guld om halsen. 

Drengene vandt i varmen på Provstejorden efter en flot samlet holdindsats og viste igen, at man skal regne med drengene i lyseblåt.

Hele klubben glæder sig til at følge jer mange år fremover :-)


13-årig rejser 3000 km for at spille med B52/AFC-drenge
Tak for støtten, SIFA
Tak for indsatsen ved REMA 1000 Cup
Sidste kamp i VB52-regi i denne omgang
Guld til U9 drengene

B52/AFC Nyheder RSSB52/AFC Nyheder RSS

[Nyhedsarkivet]


LRL-Design