B52/AFC - U - 17 landskamp
Hovedsponsor
kop_660x110.jpg
22. september 07 | Kategori: B52AFC

U - 17 landskamp


Skrevet af: Lone Thrysøe Larsen
  U/17-pigerne godt på vej

De danske U/17 piger viste fredag aften rigtig gode takter i deres første forberedelseskamp frem mod EM-kvalifikationen i oktober, da de på englændernes hjemmebane vandt med 2-1. Stina Mikkelsen B52/AFC og Katrine Veje OB scorede de danske mål.

 
Der var rigtig god intensitet fra kampens start med høj kvalitet og ekstremt højt tempo, hvor danskerne satte sig på kampen fra starten. Kampens første store chance faldt til danskerne i det 9. minut, efter flot opspil efterfulgt af indlæg fra højrekanten ved Tenna Bendtsen, Snejbjerg SG&I som Stina Mikkelsen, B52/Aalborg header på mål, men må se hovedstødet reddet af den engelske målvogter. Tre minutter senere er Stina Mikkelsen igen på plads og denne gang skarpere, da hun på et fladt hårdt skud fra kanten af feltet bringer Danmark foran med 1-0.

 

Danskerne fortsætter med at være målfarlige og viser rigtig flot og effektivt pasningsspil i meget højt tempo. Begge hold spillede fysisk hårdt spil og også her overgik danskerne englænderne.

 

Næste store mulighed for dansk scoring faldt i det 30. minut, hvor en fantastisk spillende Sofie Junge Pedersen, IK Skovbakken header forbi den engelske målvogter, men forsøget bliver reddet på stregen af en engelsk forsvarsspiller. To minutter senere reddes et dansk forsøg igen, efter et godt angreb ført an af Katrine Veje, OB og Stina Mikkelsen B52/Aalborg med efterfølgende skud fra Liv Nyhegn, OB som desværre blokeres i feltet.

 

Det var naturligvis en tilfreds landstræner Bent Eriksen der udtalte sig efter kampen: ”Det var noget af det bedste, jeg har set et U/17-landshold spille. Især første halvleg bar præg af spil på meget højt niveau, hvor pasningsspillet fungerede perfekt. I anden halvleg ødelægges rytmen lidt med de mange udskiftninger, men det var vigtigt at se så mange som muligt i kamp. Når en trup fungerer rigtig godt sammen afspejles det også på banen, og det så vi i dag.”

 

Landstræneren fremhævede efter kampen Sofie Junge Pedersen, IK Skovbakken og Pernille Ramlov, B52/Aalborg for at spille en rigtig god kamp.

 

Ud over Stina Mikkelsen og Pernille Ramlov havde B52/Aalborg Line Jensen med på holdet. Line Jensen er U – 17 Landsholdsanføre.
Fodboldpas

17. april 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Fra sæsonopstart august 2018 vil et aktivt Fodboldpas være obligatorisk for alle registrerede fodboldspillere m.fl. i Danmark. Fodboldpasset skal bl.a. gøre det lettere for spillere og klubber at se, hvor den enkelte spiller er spilleberettiget. Fodboldpasset indsluses i foråret 2018.

Læs mere om Fodboldpas

MobilePay - Nyt nummer

28. marts 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Vi har fået nyt nummer til MobilePay i klubbens cafeteria.
For os i B52 må det være nemt at huske...

REMA1000 Cup 2018

26. marts 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Så er der åbnet for tilmelding til årets REMA1000 Cup i B52/AFC.

For første gang udbyder vi nu også 11:11-rækker i U13 og U15 - både piger og drenge.

Herudover er der:
8:8-rækker i U13, U12, U11 og U10 - både for piger og drenge.
5:5-rækker i U9, U8 - både piger og drenge
3:3-rækker i U5, U6, U7 - både piger og drenge

11:11-rækkerne spilles lørdag den 30. juni, mens alle øvrige rækker gennemføres søndag den 1. juli.

Det er første weekend i skolernes sommerferie; så det er en perfekt lejlighed til at ønske hinanden god sommer.

Vi ses!

Tilmelding via dette link

Café'en åbner efter påske

24. marts 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Fra torsdag den 5. april holder café'en i klubhuset åbent hver torsdag kl. 17.30 - 20.30
Udvalget spænder vidt over traditionel grillmad, slik og drikkevarer

Er du vores nye målmand?

22. marts 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald

Vores hold i U18 Piger Liga 1 mangler en målmand. Holdets hidtidige målmand har - i hvert fald for en tid - lagt handsker og støvler på hylden, så vi mangler en frisk og motiveret målmand. Har du holdt pause fra fodbolden og har du fået lyst til at genoptage målmandsspillet, har du spillet på lavere niveau og vil prøve kræfter med Liga 1, eller har du spillet på eliteniveau og har brug for at skære ned på tidsforbruget?

Så har vi holdet til dig. Vi spiller i Liga 1, der er næsthøjeste niveau. Vi træner to gange om ugen (tirsdag og torsdag kl. 18.00 - 19.30). Vi vil gerne vinde, men vi har også tid til at have det sjovt udenfor banen. 

Har du lyst til at give det en chance? Så kontakt vores holdleder Anne Lise på 29 23 77 21


Fodboldpas
MobilePay - Nyt nummer
REMA1000 Cup 2018
Café'en åbner efter påske
Er du vores nye målmand?

B52/AFC Nyheder RSSB52/AFC Nyheder RSS

[Nyhedsarkivet]


LRL-Design