B52/AFC - U - 17 landskamp
Hovedsponsor
flok3.gif
22. september 07 | Kategori: B52AFC

U - 17 landskamp


Skrevet af: Lone Thrysøe Larsen
  U/17-pigerne godt på vej

De danske U/17 piger viste fredag aften rigtig gode takter i deres første forberedelseskamp frem mod EM-kvalifikationen i oktober, da de på englændernes hjemmebane vandt med 2-1. Stina Mikkelsen B52/AFC og Katrine Veje OB scorede de danske mål.

 
Der var rigtig god intensitet fra kampens start med høj kvalitet og ekstremt højt tempo, hvor danskerne satte sig på kampen fra starten. Kampens første store chance faldt til danskerne i det 9. minut, efter flot opspil efterfulgt af indlæg fra højrekanten ved Tenna Bendtsen, Snejbjerg SG&I som Stina Mikkelsen, B52/Aalborg header på mål, men må se hovedstødet reddet af den engelske målvogter. Tre minutter senere er Stina Mikkelsen igen på plads og denne gang skarpere, da hun på et fladt hårdt skud fra kanten af feltet bringer Danmark foran med 1-0.

 

Danskerne fortsætter med at være målfarlige og viser rigtig flot og effektivt pasningsspil i meget højt tempo. Begge hold spillede fysisk hårdt spil og også her overgik danskerne englænderne.

 

Næste store mulighed for dansk scoring faldt i det 30. minut, hvor en fantastisk spillende Sofie Junge Pedersen, IK Skovbakken header forbi den engelske målvogter, men forsøget bliver reddet på stregen af en engelsk forsvarsspiller. To minutter senere reddes et dansk forsøg igen, efter et godt angreb ført an af Katrine Veje, OB og Stina Mikkelsen B52/Aalborg med efterfølgende skud fra Liv Nyhegn, OB som desværre blokeres i feltet.

 

Det var naturligvis en tilfreds landstræner Bent Eriksen der udtalte sig efter kampen: ”Det var noget af det bedste, jeg har set et U/17-landshold spille. Især første halvleg bar præg af spil på meget højt niveau, hvor pasningsspillet fungerede perfekt. I anden halvleg ødelægges rytmen lidt med de mange udskiftninger, men det var vigtigt at se så mange som muligt i kamp. Når en trup fungerer rigtig godt sammen afspejles det også på banen, og det så vi i dag.”

 

Landstræneren fremhævede efter kampen Sofie Junge Pedersen, IK Skovbakken og Pernille Ramlov, B52/Aalborg for at spille en rigtig god kamp.

 

Ud over Stina Mikkelsen og Pernille Ramlov havde B52/Aalborg Line Jensen med på holdet. Line Jensen er U – 17 Landsholdsanføre.
25% rabat til medlemmer af B52/AFC

02. november 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald I morgen lørdag kl. 8.00 - 10.00 er der 25% rabat jf. opslag til VIP Morgen hos klubbens tøj- og udstyrsleverandør Sport24 Aalborg City.

Kom og gør en god handel forud for indendørssæsonen - og hvem ved, måske er der også et godt tilbud på støvler med mål i til næste sæson?

Ny hjemmeside - vil du være med?

23. oktober 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Klubben skal have ny hjemmeside. 
Vi har lavet aftale med DBU om at benytte deres klub-CMS - og derfor inviterer vi hermed alle med interesse i at gøre hjemmsiden bedre til et kursus i brug af systemet torsdag den 25. oktober kl. 18.30 i klubben.

Kurset er gratis for dig at deltage i - vi vi blive meget glade, hvis du efter kurset påtager dig en del af arbejdet med hjemmesidens oprettelse og vedligeholdelse.

Tilmeld dig til Susanne Holst på sholst@hotmail.com  MEDBRING DIN EGEN COMPUTER

Kom til gyserkamp på lørdag!!

14. oktober 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald

Mød op til en gyserkamp på lørdag i kvindernes serie 1, hvor de lokale heltinder tager imod Nibe. 

Hvis vi skal undgå hurtig retur til serie 2, skal kampen vindes - og det kan lade sig gøre blandt andet med en stærk 12-mand på stregerne.

Kampen spilles lørdag den 20. oktober kl. 15.30.

Plakaten på gerne printes, hænges op og på alle andre måder deles.


Sæsonafslutning i ungdomsafdelingen

05. oktober 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Husk vores altid sjove og hyggelige sæsonafslutning i ungdomsafdelingen den 27. oktober.


Vi mødes omklædte kl.09.30 i cafeteriet og forventer at være færdig ca.kl. 13.00

Denne dag vil vi kåre
Årets Træner, Årets Drengespiller og Årets Pigespiller

Mens ungerne spiller 5 a side, holder forældrene valgmøde, hvor der skal vælges folk til ungdomsudvalget.

VALGMØDET STARTER KL. 10.30

Vores U17 Drenge spiller hjemmekamp KL.11.00
Der vil til børnene være pølser (også kyllingepølser) og sodavand

Se mere om program og tilmelding her


SPORT24 Ny udstyrsleverandør

01. oktober 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Klubbens mangeårige leverandør af tøj og øvrigt udstyr Intersport SportDress skifter pr. 1. oktober navn til SPORT24.
Navneskiftet fejres med en uges forrygende udsalg - kom og gør en god forretning med Kent og hans dygtige medarbejdere.

Navneskiftet får i øvrigt ingen konsekvenser for B52/AFC's aftale med leverandøren.

Se de mange åbningstilbud her
25% rabat til medlemmer af B52/AFC
Ny hjemmeside - vil du være med?
Kom til gyserkamp på lørdag!!
Sæsonafslutning i ungdomsafdelingen
SPORT24 Ny udstyrsleverandør

B52/AFC Nyheder RSSB52/AFC Nyheder RSS

[Nyhedsarkivet]


LRL-Design