B52/AFC - U - 17 landskamp mod England
Hovedsponsor
bolde1.jpg
23. september 07 | Kategori: B52AFC

U - 17 landskamp mod England


Skrevet af: Lone Thrysøe Larsen
   

Endnu sejr til U/17-pigelandsholdet

Efter U/17-pigelandsholdets gode præstation mod England i fredags skulle de to hold igen mødes søndag morgen. Danskerne var igen det bedste hold og vandt overbevisende med 3-0 og har en samlet målscore på 5-1 i de to kampe mod England.


Danmark kommer igen godt fra start, og der skulle kun gå 10 minutter før første danske scoring. Målet falder efter dansk et hjørnespark som heades videre og Tenna Bendtsen, Snejbjerg SG&I header bolden flot op i nærmeste hjørne til 1-0. Derefter var danskerne spilstyrende og meget overbevisende både teknisk, fysisk og taktisk. Der skulle dog heller ikke gå længere end 9 minutter før scoring af det andet danske mål på en fantastisk scoring med rigtig flot opspil. Katrine Veje, OB modtager bolden på midten i fremløb, dribler forbi hendes direkte modstander og stikker bolden dybt til Stina Mikkelsen, B52/Aalborg, som tager en berøring mod mål og afslutter sikkert og scorer til 2-0.

 

Landstræner Bent Eriksen udtaler efter kampen: ”Jeg er meget tilfreds med holdets præstation i de to kampe og især tilfreds over, at vi efter en så god kamp fredag kan præstere igen søndag og holde det høje niveau, og derudover skabe rigtig mange chancer i begge kampe. Vi kan se, at erfaringerne fra spillernes kampe på U/16-pigelandsholdet bærer frugt, så det har været et rigtig godt tiltag med at opstarte det nye U/16. Vi har kun haft én landholdsdebutant med her i England i Simone Boye Sørensen, Skovlunde IF, så U/17 landsholdet spiller nu med meget mere erfarne spillere end sidste år.”

 

Bent fremhæver anfører Line Jensen, B52/Aalborg som dagens spiller og Sofie Junge Pedersen, IK Skovbakken for bedste danske spiller over de to kampe.

 

De danske U/17-piger kan nu tage til EM-kvalifikation i Makedonien med masser af selvtillid ovenpå to rigtig gode kampe mod en stærk modstander. Holdet har i de to kampe skabt en overflod af chancer og vist virkelig flot spil. Holdet spiller i Makedonien mod Armenien d. 16/10, mod værterne d. 18/10 og til sidst mod altid stærke Frankrig d. 21/10. Gruppens ettere kvalificerer sig 2. EM-kvalifikationsrunde i foråret sammen med de seks bedste to’ere fra af de ti puljer.
Fodboldpas

17. april 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Fra sæsonopstart august 2018 vil et aktivt Fodboldpas være obligatorisk for alle registrerede fodboldspillere m.fl. i Danmark. Fodboldpasset skal bl.a. gøre det lettere for spillere og klubber at se, hvor den enkelte spiller er spilleberettiget. Fodboldpasset indsluses i foråret 2018.

Læs mere om Fodboldpas

MobilePay - Nyt nummer

28. marts 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Vi har fået nyt nummer til MobilePay i klubbens cafeteria.
For os i B52 må det være nemt at huske...

REMA1000 Cup 2018

26. marts 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Så er der åbnet for tilmelding til årets REMA1000 Cup i B52/AFC.

For første gang udbyder vi nu også 11:11-rækker i U13 og U15 - både piger og drenge.

Herudover er der:
8:8-rækker i U13, U12, U11 og U10 - både for piger og drenge.
5:5-rækker i U9, U8 - både piger og drenge
3:3-rækker i U5, U6, U7 - både piger og drenge

11:11-rækkerne spilles lørdag den 30. juni, mens alle øvrige rækker gennemføres søndag den 1. juli.

Det er første weekend i skolernes sommerferie; så det er en perfekt lejlighed til at ønske hinanden god sommer.

Vi ses!

Tilmelding via dette link

Café'en åbner efter påske

24. marts 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Fra torsdag den 5. april holder café'en i klubhuset åbent hver torsdag kl. 17.30 - 20.30
Udvalget spænder vidt over traditionel grillmad, slik og drikkevarer

Er du vores nye målmand?

22. marts 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald

Vores hold i U18 Piger Liga 1 mangler en målmand. Holdets hidtidige målmand har - i hvert fald for en tid - lagt handsker og støvler på hylden, så vi mangler en frisk og motiveret målmand. Har du holdt pause fra fodbolden og har du fået lyst til at genoptage målmandsspillet, har du spillet på lavere niveau og vil prøve kræfter med Liga 1, eller har du spillet på eliteniveau og har brug for at skære ned på tidsforbruget?

Så har vi holdet til dig. Vi spiller i Liga 1, der er næsthøjeste niveau. Vi træner to gange om ugen (tirsdag og torsdag kl. 18.00 - 19.30). Vi vil gerne vinde, men vi har også tid til at have det sjovt udenfor banen. 

Har du lyst til at give det en chance? Så kontakt vores holdleder Anne Lise på 29 23 77 21


Fodboldpas
MobilePay - Nyt nummer
REMA1000 Cup 2018
Café'en åbner efter påske
Er du vores nye målmand?

B52/AFC Nyheder RSSB52/AFC Nyheder RSS

[Nyhedsarkivet]


LRL-Design