B52/AFC - U - 17 landskamp mod England
Hovedsponsor
skilt.jpg
23. september 07 | Kategori: B52AFC

U - 17 landskamp mod England


Skrevet af: Lone Thrysøe Larsen
   

Endnu sejr til U/17-pigelandsholdet

Efter U/17-pigelandsholdets gode præstation mod England i fredags skulle de to hold igen mødes søndag morgen. Danskerne var igen det bedste hold og vandt overbevisende med 3-0 og har en samlet målscore på 5-1 i de to kampe mod England.


Danmark kommer igen godt fra start, og der skulle kun gå 10 minutter før første danske scoring. Målet falder efter dansk et hjørnespark som heades videre og Tenna Bendtsen, Snejbjerg SG&I header bolden flot op i nærmeste hjørne til 1-0. Derefter var danskerne spilstyrende og meget overbevisende både teknisk, fysisk og taktisk. Der skulle dog heller ikke gå længere end 9 minutter før scoring af det andet danske mål på en fantastisk scoring med rigtig flot opspil. Katrine Veje, OB modtager bolden på midten i fremløb, dribler forbi hendes direkte modstander og stikker bolden dybt til Stina Mikkelsen, B52/Aalborg, som tager en berøring mod mål og afslutter sikkert og scorer til 2-0.

 

Landstræner Bent Eriksen udtaler efter kampen: ”Jeg er meget tilfreds med holdets præstation i de to kampe og især tilfreds over, at vi efter en så god kamp fredag kan præstere igen søndag og holde det høje niveau, og derudover skabe rigtig mange chancer i begge kampe. Vi kan se, at erfaringerne fra spillernes kampe på U/16-pigelandsholdet bærer frugt, så det har været et rigtig godt tiltag med at opstarte det nye U/16. Vi har kun haft én landholdsdebutant med her i England i Simone Boye Sørensen, Skovlunde IF, så U/17 landsholdet spiller nu med meget mere erfarne spillere end sidste år.”

 

Bent fremhæver anfører Line Jensen, B52/Aalborg som dagens spiller og Sofie Junge Pedersen, IK Skovbakken for bedste danske spiller over de to kampe.

 

De danske U/17-piger kan nu tage til EM-kvalifikation i Makedonien med masser af selvtillid ovenpå to rigtig gode kampe mod en stærk modstander. Holdet har i de to kampe skabt en overflod af chancer og vist virkelig flot spil. Holdet spiller i Makedonien mod Armenien d. 16/10, mod værterne d. 18/10 og til sidst mod altid stærke Frankrig d. 21/10. Gruppens ettere kvalificerer sig 2. EM-kvalifikationsrunde i foråret sammen med de seks bedste to’ere fra af de ti puljer.
Tak for indsatsen ved REMA 1000 Cup

02. juli 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Lørdag/søndag i sidste uge, løb årets udgave af B52/AFC REMA 1000 Cup af stablen.

Et stævne som dette kan kun lykkes ved mange frivilliges hjælp med praktiske opgaver. Endnu engang stillede forældre, spillere, trænere og ledere op for at give et nap med til fællesskabet. 

Tusind tak til alle, der bidrog med stort og småt! I er afgørende for den klub, vi holder så meget af!

Sidste kamp i VB52-regi i denne omgang

21. juni 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald På lørdag spiller U18-pigerne på B52/AFC's anlæg deres sidste turneringskamp. Modstanderen er DHF&K, som aktuelt indtager tredjepladsen i rækken. 

Vi har revanche til gode efter et 1-3 nederlag i den første kamp, så det går vi efter, selvom skadeslisten stadig er lang og studentergilderne holder flere fra at spille. 

Kampen er samtidig pigernes sidste optræden under VB52-samarbejdet i denne omgang, så kom og sig "farvel og på gensyn", idet de fleste efter sommerfeien er at finde i de respektive klubbers seniorafdelinger. 

Umiddelbart efter kampen kårer vi desuden årets spiller og årets fidus.

Guld til U9 drengene

03. juni 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Klubbens seje drenge i U9, kunne lørdag tage hjem fra Zebra Cup med guld om halsen. 

Drengene vandt i varmen på Provstejorden efter en flot samlet holdindsats og viste igen, at man skal regne med drengene i lyseblåt.

Hele klubben glæder sig til at følge jer mange år fremover :-)


Oprykning til kvinderne

03. juni 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Efter en foreløbig suveræn indsats i kvindernes serie 2, sikrede B52/AFC sig oprykning til serie 1.

Ottende sejr i turneringens ottende runde gjorde, at holdet med to runder tilbage har lagt sig så komfortabelt i spidsen af rækken, at de ikke kan hentes.

Kampen mod FKF blev vundet 3-0 på to mål af Kristine Knudsen og et enkelt af Kamilla Linde. 

Tillykke med sejren og oprykningen til både spillere og trænerduo. I er for fede. På den fede måde.

Champagnebad

Rabat hos Intersport Sport Dress

30. maj 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald
Tak for indsatsen ved REMA 1000 Cup
Sidste kamp i VB52-regi i denne omgang
Guld til U9 drengene
Oprykning til kvinderne
Rabat hos Intersport Sport Dress

B52/AFC Nyheder RSSB52/AFC Nyheder RSS

[Nyhedsarkivet]


LRL-Design