B52/AFC - U - 17 landskamp mod England
Hovedsponsor
tackling_660x110.jpg
23. september 07 | Kategori: B52AFC

U - 17 landskamp mod England


Skrevet af: Lone Thrysøe Larsen
   

Endnu sejr til U/17-pigelandsholdet

Efter U/17-pigelandsholdets gode præstation mod England i fredags skulle de to hold igen mødes søndag morgen. Danskerne var igen det bedste hold og vandt overbevisende med 3-0 og har en samlet målscore på 5-1 i de to kampe mod England.


Danmark kommer igen godt fra start, og der skulle kun gå 10 minutter før første danske scoring. Målet falder efter dansk et hjørnespark som heades videre og Tenna Bendtsen, Snejbjerg SG&I header bolden flot op i nærmeste hjørne til 1-0. Derefter var danskerne spilstyrende og meget overbevisende både teknisk, fysisk og taktisk. Der skulle dog heller ikke gå længere end 9 minutter før scoring af det andet danske mål på en fantastisk scoring med rigtig flot opspil. Katrine Veje, OB modtager bolden på midten i fremløb, dribler forbi hendes direkte modstander og stikker bolden dybt til Stina Mikkelsen, B52/Aalborg, som tager en berøring mod mål og afslutter sikkert og scorer til 2-0.

 

Landstræner Bent Eriksen udtaler efter kampen: ”Jeg er meget tilfreds med holdets præstation i de to kampe og især tilfreds over, at vi efter en så god kamp fredag kan præstere igen søndag og holde det høje niveau, og derudover skabe rigtig mange chancer i begge kampe. Vi kan se, at erfaringerne fra spillernes kampe på U/16-pigelandsholdet bærer frugt, så det har været et rigtig godt tiltag med at opstarte det nye U/16. Vi har kun haft én landholdsdebutant med her i England i Simone Boye Sørensen, Skovlunde IF, så U/17 landsholdet spiller nu med meget mere erfarne spillere end sidste år.”

 

Bent fremhæver anfører Line Jensen, B52/Aalborg som dagens spiller og Sofie Junge Pedersen, IK Skovbakken for bedste danske spiller over de to kampe.

 

De danske U/17-piger kan nu tage til EM-kvalifikation i Makedonien med masser af selvtillid ovenpå to rigtig gode kampe mod en stærk modstander. Holdet har i de to kampe skabt en overflod af chancer og vist virkelig flot spil. Holdet spiller i Makedonien mod Armenien d. 16/10, mod værterne d. 18/10 og til sidst mod altid stærke Frankrig d. 21/10. Gruppens ettere kvalificerer sig 2. EM-kvalifikationsrunde i foråret sammen med de seks bedste to’ere fra af de ti puljer.
25% rabat til medlemmer af B52/AFC

02. november 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald I morgen lørdag kl. 8.00 - 10.00 er der 25% rabat jf. opslag til VIP Morgen hos klubbens tøj- og udstyrsleverandør Sport24 Aalborg City.

Kom og gør en god handel forud for indendørssæsonen - og hvem ved, måske er der også et godt tilbud på støvler med mål i til næste sæson?

Ny hjemmeside - vil du være med?

23. oktober 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Klubben skal have ny hjemmeside. 
Vi har lavet aftale med DBU om at benytte deres klub-CMS - og derfor inviterer vi hermed alle med interesse i at gøre hjemmsiden bedre til et kursus i brug af systemet torsdag den 25. oktober kl. 18.30 i klubben.

Kurset er gratis for dig at deltage i - vi vi blive meget glade, hvis du efter kurset påtager dig en del af arbejdet med hjemmesidens oprettelse og vedligeholdelse.

Tilmeld dig til Susanne Holst på sholst@hotmail.com  MEDBRING DIN EGEN COMPUTER

Kom til gyserkamp på lørdag!!

14. oktober 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald

Mød op til en gyserkamp på lørdag i kvindernes serie 1, hvor de lokale heltinder tager imod Nibe. 

Hvis vi skal undgå hurtig retur til serie 2, skal kampen vindes - og det kan lade sig gøre blandt andet med en stærk 12-mand på stregerne.

Kampen spilles lørdag den 20. oktober kl. 15.30.

Plakaten på gerne printes, hænges op og på alle andre måder deles.


Sæsonafslutning i ungdomsafdelingen

05. oktober 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Husk vores altid sjove og hyggelige sæsonafslutning i ungdomsafdelingen den 27. oktober.


Vi mødes omklædte kl.09.30 i cafeteriet og forventer at være færdig ca.kl. 13.00

Denne dag vil vi kåre
Årets Træner, Årets Drengespiller og Årets Pigespiller

Mens ungerne spiller 5 a side, holder forældrene valgmøde, hvor der skal vælges folk til ungdomsudvalget.

VALGMØDET STARTER KL. 10.30

Vores U17 Drenge spiller hjemmekamp KL.11.00
Der vil til børnene være pølser (også kyllingepølser) og sodavand

Se mere om program og tilmelding her


SPORT24 Ny udstyrsleverandør

01. oktober 18 Skrevet af: Morten Mønnike-Hald Klubbens mangeårige leverandør af tøj og øvrigt udstyr Intersport SportDress skifter pr. 1. oktober navn til SPORT24.
Navneskiftet fejres med en uges forrygende udsalg - kom og gør en god forretning med Kent og hans dygtige medarbejdere.

Navneskiftet får i øvrigt ingen konsekvenser for B52/AFC's aftale med leverandøren.

Se de mange åbningstilbud her
25% rabat til medlemmer af B52/AFC
Ny hjemmeside - vil du være med?
Kom til gyserkamp på lørdag!!
Sæsonafslutning i ungdomsafdelingen
SPORT24 Ny udstyrsleverandør

B52/AFC Nyheder RSSB52/AFC Nyheder RSS

[Nyhedsarkivet]


LRL-Design