Andetholdet sejrer i vigtig udekamp

image
08. juni 2024 kl. 18:50

Som altid skulle der kæmpes med alle kræfter i dagens spændende udekamp i Herrernes serie 4 mod FC Dansom.

Desværre for B52/AFC var FC Dansom hurtigst ude af starthullerne og kunne bringe sig foran både 1-0 og 2-0, inden Marcus Klitgaard efter en halv time kunne tænde håbet for de lyseblå.

Efter yderligere 5 minutters spil kunne en velspillende Anders Westergaard score direkte på frispark og bringe balance i målregnskabet.

Der blev virkelig gået til stålet i kampen, der var den slags, man bare vil være med til.

Udskiftningsspillerne stod da også konstant klar med gode råd og tilråb til holdkammeraterne.

Om det var det afgørende vides ikke, men Kassander Wichmann kunne i hvert fald efter 10 minutters spil i anden halvleg for første gang i kampen bringe B52/AFC foran. En stilling der kun holdt i små 10 minutter, inden Thomas Kærgaard scorede til 4-2.

Sejren blev sikret via klogt og kontant spil - også selv om FC Dansom med 10 minutter af kampen kunne reducere til 3-4.

Der resterer to runder af turneringen. B52/AFC møder på lørdag den 15. juni kl. 16:00 bundholdet Vejgaard på Vejgaard Gl. Stadion på Øster Sundby Vej, mens sæsonen sluttes af med en hjemmekamp søndag den 23. juni kl. 12:00, hvor FK Fjordsiden kommer på besøg.