Menu

Førsteholdet i gunstig position før sidste runde

image
16. juni 2024 kl. 20:54

Det hele ligger stadig i egne hænder og fødder for klubbens første herrer i Serie 3 efter dagens sejr over AaSI.

Straks fra start sad vi på kampen og på mål af Martin Enevoldsen (2 minutter) og Kristian Rix Nielsen (13 minutter) så det hele lyseblåt ud for de lokale helte. Fodboldfloskel nr. 2; "2-0 er den farligste føring" viste sig igen at holde stik, og AaSI blev unødvendigt lukket ind i kampen.

Efter en halv time reducerede AaSI, der for øjeblikket spiller klubbens hjemmekampe på Scoresbysundvej, og der var usikkerhed at spore - især på terrassen ...

Kort tid efter fik et velspillende hold fra Aalborgstudenterne tilkendt et straffespark, som målmandssubstitut Rune "Bobo" Kristensen i suveræn stil reddede.

Efter 42 minutter kunne B52/AFC's topscorer Haris Camic med sæsonens 14. mål bringe det lyseblå udehold på sejrskurs. Et overtag, der desværre blev kortvarigt med så kort tid til pausen.

Efter pausesaften kom AaSI bedst ud til anden halvleg, og det periodevise overtag i spil blev da også udløst til overtag i chancer. Efter godt 10 minutters spil i 2. halvleg reducerede de da også til 2-3.

Tættere på kom AaSI aldrig og B52/AFC kan med en sejr på lørdag kl. 14.30 hjemme mod B32 Øster Sundby sikre sig oprykning til efterårets Serie 2.

Der er plads til flere mandagstrænere på terrassen, ligesom der godt kan knibes yderligere lyseblå fans ind langs hegnet.

Cafeteriet er naturligvis åbent med de sædvanlige lave priser og den sædvanlige høje service.

Mød op og støt gutterne i deres kamp mod tilbagevenden til Serie 2.