image
Morten Mønnike-Hald
22. juni 2024 kl. 17:39

I suveræn stil sikrede Serie 3 Herrer sig lørdag oprykning til efterårets Serie 2.

Hjemme på Sparekassen Danmark Arena blev Øster Sundby B 32 slået 5-0. Der var aldrig rigtig spænding om udfaldet, idet hjemmeholdet allerede efter 22 minutter var foran 2-0. Martin Enevoldsen (18 minutter) og Lau Trabjerg Hult (22 minutter) stod for sidste fod på bolden.

Og det medlevende publikum blev rigtigt forkælet, idet Martin Enevoldsen med sit andet mål sikrede en pausestilling på 3-0 til de lyseblå favoritter.

Pausesaften blev skyllet ned, og holdet tog fat på sæsonens sidste halvleg. Efter 65 minutter bragte Kristian Winther hjemmeholdet på 4-0 inden Mads Nygaard kunne lukke og slukke kampen med 5. og sidste scoring.

Pausesaften blev skiftet ud med champagne - og mon ikke holdet stadig fejrer oprykningen i omklædningsrummet på SCOREsbysundvej?

Tillykke til spillere, trænere, holdleder og andre omkring holdet. En sæson som ubesejret er slut - vi glæder os allerede til næste sæson.

Snævre driblinger og hurtigt pasningsspil

Målmand Nicholas Wichmann fik næsten kun brug for hænderne, når han skulle klappe efter B52-scoringer