Svær kamp mod topholdet

image
08. juni 2024 kl. 17:39

Forud for dagens udekamp mod Nordens Paris i Herrernes Serie 5 havde selv de mest lyseblå ikke store forventninger om point.

Forskellen mellem top og bund blev da også tydelig straks fra start, hvor det lyserøde hjemmehold satte sig på kampen. Med kun 12 spillere stillet til start var det svært for udeholdet fra B52/AFC at få kræfterne til at række.

Bagud 0-2 ved pausen kæmpede de lyseblå med alt de havde, men med to skadede spillere var det svært at stille noget op mod topholdet fra Vestbyen. Faktisk havde B52/AFC ære af halvlegen, og kampen endte med en sejr på 5-0 til Nordens Paris.

Næste kamp er fredag den 14. juni kl. 18:30, hvor vi drager til Øster Sundby, der ligger på en aktuel andenplads i puljen.

Næste hjemmekamp er lørdag den 22. juni kl. 13:00, hvor vi får besøg af Aalborg Freja, som ligger lige over os. Mød op og støt!