image
08. juni 2024 kl. 18:20

Heltene fra 9210 levede op til favoritværdigheden i lørdag eftermiddags kamp hjemme mod Gudumholm IF.

Forud for weekendens kampe ligger Gudumholm nr. 5, mens B52/AFC topper rækken med 27 points for 11 kampe. Og lad det være sagt med det samme - vi ligger også nr. 1 efter weekendens kampe ...

Vi skulle da også kun 7 minutter ind i dagens kamp, inden Gudumholms målmand første gang måtte hente bolden ud af netmaskerne efter Martin Enevoldsens føringsmål. Vi havde helt styr på kampen og efter spil og chancer skulle vi nok have ført med tenniscifre allerede ved pausen. Men vi skulle hen til 32. minut, før der igen kunne jubles over et mål til hjemmeholdet. Denne gang med Kristian Winther i målscorerens rolle. Samme Winther øgede til 3-0 i 1. første halvlegs overtid.

Men hvorfor nøjes med 2 mål i en kamp? Der gik kun 5 minutter efter pause-saften, før Kristian Winther fuldendte sit hattrick med sin scoring til 4-0 til B52/AFC.

Et desillusioneret Gudumholm-hold kunne igen i minuttet efter se Winther sætte bolden i nettet med sin fjerde scoring til stillingen 5-0.

Med et kvarter tilbage af kampen scorede Nikolai Elkjær til 6-0 efter et hjørnespark. Tempoet forsvandt lige så stille ud af kampen, og med 10 minutter tilbage af kampen kunne Gudumholm reducere til 6-1, der også blev kampens resultat.

Der resterer to runder i Herrernes serie 3; søndag den 16. juni kl. 13:00 spiller vi på Scoresbysundvej mod Aalborgstudenternes IF, mens sidste runde er lørdag den 22. juni kl. 14:30, hvor Øster Sundby B32 kommer på besøg.