Menu

Torsdagscruise på Scoresbysundvej

image
30. maj 2024 kl. 22:11

Hjemmeholdet B52/AFC levede torsdag aften op til favoritværdigheden i Serie 3 kampen mod Vejgaard.

Med to mål af Kristian Winther indenfor de første 10 minutter var linjen lagt, og de lyseblå så sig aldrig tilbage.

Med lidt mere tur og præcision i skudøjeblikket kunne forspringet ved pausen fint have været dobbelt så stort, men 2-0 var pausestillingen.

Det siges, at netop 2-0 er den farligste føring. En fodboldfloskel, som Kristian Winther i aften rammede en pæl igennem. Efter 58 minutter gjorde han det med sit tredje mål til 3-0 på fint opspil af Haris Camic. Minuttet efter var rollerne byttet om og Haris kunne bringe B52/AFC på 4-0.

Martin Enevoldsen (63 minutter) og Kristian Rix Nielsen (64 minutter) sørgede for tenniscifre på måltavlen, inden Rasmus Krusaa kunne lukke festen, der altså endte med en 7-0 sejr.

Vi ligger i spidsen et enkelt point foran Aalborg KFUM efter 10 af 14 kampe.

Næste spændende mulighed for points til B52/AFC er på tirsdag den 4. juni kl. 19.00 på Annebergvej mod Nordens Paris.

Næste hjemmekamp for de lokale helte er lørdag den 8. juni kl. 13.30, hvor Gudumholm kommer på besøg.

Godkendt

Haris Camic afdribler VB-målmanden og afleverer på tværs til aftenens topscorer Kristian Winther, der bringer os foran 4-0

En af aftenens fangrupperinger på Sparekassen Danmark Arena var familiemedlemmer til Haris, der alle bakkede Haris - og resten af holdet - op

En anden fangruppering havde analyserne klar fra kampens start. Der hygges igennem med kommentarer og fodboldanekdoter på klubbens terrasse