Menu

Uafgjort i underholdende kamp

image
28. maj 2024 kl. 13:35

Holdene havde hver sin halvleg, da 7:7 Kvinder mandag aften spillede uafgjort mod VB.

Kampens første målscorer Monica Torp lægger an til et indlæg fra højre side

Efter 9 minutter bragte Monica Torp hjemmeholdet foran 1-0 på et brag af et skud.  Det gode pasningsspil gav flere chancer til B5/AFC, inden Mie Kolding i 23. minut kunne øge føringen til 2-0, der også var stillingen ved pausen.

Pausen nydes med sol og vand

Anden halvleg var kun 1:30 gammel, da Mette Brandt fra tæt hold scorede sikkert til 3-0 til de lyseblå.

Solen skinnede om kap med hjemmeholdet, der dog udviste træthedstegn; der blev lidt længere mellem kæderne og sukkerafleveringerne efter den underholdende 1. halvleg.

Hjemmeholdets tredje målscorer Mette Brandt arbejder på venstrekanten

Som antydet kom VB bedre med i kampen og med to hurtige scoringer i 8. og 9. minut af halvlegen, var spændingen tilbage i kampen.

VB pressede godt på for udligningen, mens B52/AFC var uheldige i et par situationer foran mål.  Med 8 minutter tilbage af kampen faldt det udlignende mål - efter spil og chancer vel et fair resultat.

Næste kamp for kvinderne er på tirsdag den 4. juni, hvor vi kl. 19:00 gæster Aalborg Chang, som vi i første opgør besejrede 6-2. Mød op på Provstejorden og støt kvinderne i kampen om yderligere tre points.

Sidste hjemmekamp for 7:7-kvinderne er mandag den 10. juni kl. 18:00, hvor Nøvling kommer på besøg.

Truppen har fået en del tilgang i løbet af sæsonen - og med lidt flere spillere, kunne det være sjovt igen at tilbyde 11:11 fodbold i klubbens kvindeafdeling.

Vil du være med til at bygge dét op, så kontakt holdleder Mette på 60195205 eller dameansvarlig Morten på 24948224.